HYPE | L'Oréal Paradise Lash (Paradise Extatic) szempillaspirál

Tavasz óta csorgó nyállal lestem a beauty videókat youtube-on emiatt a szempillaspirál miatt. Mindenki imádja, mindenki áradozik róla, mindenki szerint ez a legjobb drogériás szempillaspirál, gyönyörű a csomagolása, klassz a keféje (végre nem szilikonsörtés), ahha tök jó, de nálunk mikor lehet már kapni végre? Három hónap alatt Amerikából sajnos egyelőre csak Angliáig jutott el, de én már annyira nagyon türelmetlen voltam, hogy muszáj volt megrendelnem a Boots-ból. Egyszerűen nem bírtam tovább, na... ki kellett kipróbálnom és megtudnom, hogy vajon tényleg annyira jó-e a L'Oréal Lash Paradise, mint amilyennek tartják.



Legnagyobb bánatomra valamiért úgy döntött a L'Oréal, hogy Európába teljesen más néven és külsővel fogják forgalmazni, így a Lash Paradise-ból Paradise Extatic lett, a gyönyörű fémes pink csomagolásból pedig bronz és rózsaarany (plusz dobozt is kapott), ami nem olyan kis csinos, mint az eredeti, de így is sokkal szebb és különlegesebb, mint a legtöbb drogériás szempillaspirál. Szerencsére (még szép) a belső megmaradt, a kefe hagyományos sörtéjű, duci és a közepén elvékonyodó. Használni könnyű, egyáltalán nem zavaró a mérete. Ami zavaró, az a mennyisége, ugyanis csak 6,4 ml festék van a tubusban (általában 10 ml körül szokott lenni egy spirál).



Első benyomás

Érthető módon óriási elvárásaim voltak a Paradise Extatic-kel kapcsolatban, komolyan azt vártam, hogy ez egy világmegváltó csodaspirál lesz. Azonban már első blikkre is feltűnt, hogy a formulát nem fogom szeretni, túl hígnak, vizesnek tűnt és igazam lett. Borzalmasan csalódott voltam, amikor elsőre felkentem, mert összetapasztotta a pilláimat és nem igazán lett túl drámai és szép a végeredmény. Ez megismétlődött a második és harmadik alkalommal is sajnos, azonban nem akartam feladni és nem akartam ez alapján ítélkezni és elhamarkodottan megírni a tesztet.



Minden jó, ha a vége jó :)

Egy hét alatt aztán valami megváltozott. Ma reggel pontosan olyanok lettek a pilláim, amilyenekre vágytam az első használat alkalmával is. Gyönyörű dús, ívelt, hosszú és egyáltalán nem összetapadt pillák. Mindezt a szokásos hat réteg helyett, két rétegben. Nem győztem nézegetni és csodálkozni, hogy végre beérett a dolog, kellett neki pár nap, hogy besűrűsödjön és tökéletes legyen a festék állaga. A tartóssága egyébként minden használatnál makulátlan volt, egyáltalán nem mászkál és nem pereg, a pillákat sem nehezíti el és nem teszi őket keménnyé.



De valóban ez lenne az egyik legjobb szempillaspirál? Nos, ha nem is a legjobb, de mindenesetre kiemelkedően jó és nem csak drogériás viszonylatban. Nálam mindenképpen benne van a Top5-ben, de pl a Marc Jacobs és a Too Faced spirálokat nem tudta lekörözni, szerintem ezek jobban teljesítettek. Viszont a Paradise Extatic jóval olcsóbb, mint a fent említett két luxusmárka. Véleményem szerint mindenképpen érdemes kipróbálni, de annyit nem ér a dolog, hogy külföldről rendeljük meg (szállítással már egy Too Faced Better Than Sex áránál tartunk). Előbb-utóbb nálunk is kapható lesz úgyis (Németországba már elért) :). Ha pedig türelmetlenek vagytok, vagy esetleg mégsem jön be hozzánk, akkor jó alternatíva lehet a L'Oréal Voluminous, a Max Factor 2000 Calorie Curl Addict, a MAC Extended Play, vagy a RdeL Young Volume Wonder, ezekkel nagyon hasonló vagy ugyanolyan hatást lehet elérni.

Nem akart fókuszálni a tetű... sorry...


Elérhető: Boots webshop, £9,99 (kb 3400 Ft)

Ti ki fogjátok próbálni a L'Oréal Paradise Extatic spirált?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett ez a teszt, visszavett a lelkesedésemből (az elsőre használhatatlan festék és a szokásostól kisebb mennyiség miatt), de Tati óta az én kívánságlistámon is rajta van, egyelőre marad is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, örülök, hogy tetszett :) a kicsi mennyiség elég lelombozó amúgy :( de tippre nem véletlen, mert ez egy gyorsan beszáradó formulának ígérkezik, vagyis többet el sem lehetne belőle használni, plusz azt vettem észre, hogy nem is kell belőle olyan sok, más spirálokból 3-4 réteget simán használok, de ebből 2 is elég

      Törlés
    2. Tök jó ez a szempont, meg is győznél vele, csak jön a szokásos nyavalygásom: az ár. Nekem komolyan fizikai fájdalmat okoz 2000 Ft-nál többet fizetni egy spirálért, és hajlamos vagyok csodákat várni a magasabb árért. :D De értem én, hogy egy picit kockáztatni kell: ha rajtam is működni fog, jobban, mint eddig bármelyik spirálom, akkor nyilván megéri azért a - mondjuk - két csodás hónapért. :)
      Remélem, itthon is dobozban fogják árulni, utálok azon elmélkedni, vajon azért száradt-e be hamar egy spirál, mert a drogériában már megnézegette valaki, vagy azért, mert tényleg vacak a festék...

      Törlés
    3. ne is mondd... legalább le lennének ragasztva, de semmi... aztán ki tudja ki bontogatta ki előtted :( régen amúgy simán kiadtam elég súlyos összegeket egy-egy spirálért, de ma már szinte alig veszek drágább darabokat, mert sokszor semmivel nem különbek, mint az olcsóbb társaik. Ez most egy kivétel volt, mert látatlanban belehabarodtam, meg hájp vonat :D ha olcsó spirált szeretnél, akkor próbáld ki a Lovely piros tubusos Vampire lashes vagy valami vámpíros nevű darabját, az korrekt kis spirál és 1000 Ft sem volt ;)

      Törlés
  2. Szerintem sem sok különbség van a high end és a high street darabok között egy ideje. A Maybelline Falsies például szinte ugyanazt tudja mint a Lancome Hypnose, csak nem egy hanem 2 rétegben.
    Tuti be fogom szerezni ezt a spirált, remélem a Glamour napokra ide is elér. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyetértek! nagyon kevés high end spirál van, ami megéri az árát, egy kezemen meg tudnám őket számolni.
      én is remélem, hogy addigra bejön, azért egy utánpótlás jól jönne :D

      Törlés
  3. En maradok a Maybelline Lash Sensationalnel. Durvan szep pillakat csinal es a Maybelline spiraljai le vannak foliazva + gyakran van rajuk 25% kedvezmeny.
    Nem mondom, hogy nem hozott kisertesbe a nagy hype, de maradok a tutinal :) Plusz nem vagyok benne biztos, hogy nem csak azert szeretik-e az emberek, mert hasonlit a Too Faced spiralra - foleg az amerikai kiadas.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a maybelline spirálok verhetetlenek néha :) nekem a falsies flard a kedvencem, amit pont nem lehet itthon kapni, pedig az a spirál OMG, zseniális, az egyik legjobb, amit valaha próbáltam

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.