Beauty Blogger Tag

10:35 du.
Nagyon szeretem a tag posztokat és nagyon régóta most először találtam egy igazán jót (elfelejtettem, hogy hooool... a tulaj jelezze nyugodtan!!!), amit szívesen ki is töltök, hogy egy picit jobban meg tudjatok ismerni :). Remélem nektek is tetszeni fog és kommentben vagy a saját blogotokon ti is ki fogjátok tölteni, mert nagyon kíváncsi vagyok a válaszaitokra!


1. Emlékszel az első sminktermékedre?

Én már elérkeztem abba a korba, amikor alig emlékszek az ilyesmire... De szinte biztos vagyok benne, hogy a 90es évek végi divatnak megfelelően valami barnás tónusú szájceruza és rúzs volt az Avon-tól.

2. Mit vársz el egy jó szempillaspiráltól? Megtaláltad már a számodra megfelelőt?

Leginkább hosszabbítson és tartsa meg az ívet, mert az én pilláim szép dúsak, de nem igazán hosszúak és inkább egyenesek ráadásul. Ezen kívül ne ragassza össze a pillákat (nagyon) és legyen tartós is. Életem legjobb szempillaspirálja pedig a Marc Jacobs Beauty O!Mega Lash volt, kár hogy egyrészt baromi drága másrészt itthonról rettentően nehéz hozzájutni.

3. Milyen fedésű alapozót részesítesz előnyben?

Minimum közepes, de inkább magas. Nem szeretem a természetes fedésű alapozókat, úgy érzem, hogy az én bőrömhöz nem megfelelőek. Plusz imádom a makulátlan próbababa sminket, amit csak erős fedésűvel lehet elérni :D.

4. Melyik a kedvenc high-end sminkmárkád?

Az abszolút kedvencem a Marc Jacobs Beauty. Nincs még túl sok mindenem tőlük, de ami van/volt, azok túlszárnyalták minden elképzelésemet. Fantasztikus a termékek minősége, gyönyörű a csomagolásuk és körbelengi valami elegáns izgalmasság a márkát. De nagyon szeretem még a MAC-et és a Charlotte Tilbury-t is.




5. Melyik általad eddig nem használt sminkmárkát szeretnéd kipróbálni a leginkább?

Fogós kérdés, mert a legtöbbet, amit szerettem volna azt már kipróbáltam. De talán Juer, mert nagyon tetszenek a lip topperek és a folyékony rúzsok is, meg persze az a gyönyörűséges csupa metálfényű színekből álló paletta. És Jeffree Star Cosmetics! A karácsonyi highlighter paletta az enyém lesz :).

6. Melyik a kedvenc drogériás sminkmárkád?

Nem tudok dönteni a Maybelline és a Catrice között. Mind a két márkán belül vannak fantasztikusan jó termékek, a Maybelline nagyon erős szemöldökben, szempillában és alapozóban, a Catrice-nak pedig imádom a limitált kollekcióit, a highlightereit és a szemfestékeit.

7. Szoktál műszempillát viselni?

Változó. Vannak olyan hónapok, hogy minden egyes nap felteszek egyet, vannak olyan hónapok, hogy ki se nyitom a műszempillás fiókomat.

8. Van olyan sminktermék, ami nélkül nem lépsz ki a házból?

Full smink nélkül nem igazán lépek ki a házból. Szóval, alapozó, korrektor, púder, szemöldökceruza, bronzosító, pirosító, highlighter, szempillaspirál, rúzs. Ennyi minimum kell. (De ha arra gondolok, hogy mi az, amit magammal viszek mindig, az rúzs vagy szájfény :).)

9. Melyik sminkcuccodat használod a legtöbbet/szereted a leginkább?

Mikor melyiket :). Most éppen a The Face Shop x Marvel palettát és a Pupa Sport Addicted bronzosítót. De mondjuk a MAC Soft&Gentle highlighter mindig nagy kedvenc.



10. Milyen gyakran vásárolsz szépségápolási, illetve sminkcuccokat?

Túlságosan is gyakran... Ha hetente nem is, de havonta többször, mint kéne :D. Nagyon sokat...

11. Élsz a kuponok, leárazások lehetőségével, amikor vásárolsz?

Szoktam, de nem várom remegve a kuponos napokat. Meg általában azok a cuccok, amiket meg akarok venni soha nincsenek leárazva, úgyhogy mindegy.

12. Milyen szépségápolási termékből van a legtöbb a tulajdonodban?

Szinte biztos, hogy rúzsból :) Rengeteg van és annak a rengetegnek a 2/3-a nude színű :D. De a szempillaspirál gyűjteményem sem elhanyagolható méretű...

13. Szerinted melyik híresség sminkjei a legjobbak?

Katy Perry! Annyi minden jól áll neki és nagyon szeretem, hogy mer szemtelenül merész is lenni, akár a vörös szőnyegen is. De Kirsten Stewart és Lupita Nyong'o sminkjeit is nagyon szeretem, ők soha nem unalmasak.




14. Szívesen próbálsz ki új bőrápolási termékeket?

Szívesen kipróbálnék, ha nem pattognék ki egy csomó mindentől. Nagyon meg kell válogatnom az ilyen termékeket, mert sajnos ha túl nehezek, vagy van bennük valami olajos, zsíros összetevő, akkor azonnal eltömődnek a pórusaim. De egyébként szívesen kísérletezek :)

15. Ki az öt kedvenc beauty gurud?

LauraLee (tudom, hogy sokan idegesítőnek tartják, de szerintem nagyon aranyos és vicces lány, plusz imádom a déli akcentusát), Tati (ki ne szeretne olyan kifinomult és elegáns lenni, mint Tati?), Jeffree Star (drámakirálynő, rajongok a drámáért), Nikkie Tutorials (le a kalappal a tehetsége előtt, nagyon szeretem a sminkjeit), RawBeautyKristi (őszinte és nagyon vicces), Desi Perkins (ez a nő, úristen, annyira ért a sminkhez, annyira profi, hogy napokig tudnám nézni, ahogy elfedi a pattanásokat :D), PatrickStarrr (nagyon csípem a celebes videóit, ő is nagyon profi és alázatos szakember szerintem) és KathleenLights (ő meg olyan kis cuki és szép, hogy öröm ránézni). Tudom, hogy ez nem öt volt, de ők az abszolút kedvenceim és nem lett volna szívem bárkit is kihagyni.

4 megjegyzés:

  1. Jó kis tag, lehet hogy én is kitöltöm.

    Kathleen és Jeffree-t én is imádom. Nikki-t már annyira nem szeretem, szerintem picit túlzásba vitte a plasztikai műtéteket. Jordan Lipscombe-ot nemrég fedeztem fel, szerintem nagyon ügyes csaj. A régiek közül Tanya, Julia Graf és Ingrid a kedvenceim, Zoella és MakeupbyTiffanyD már halálra idegesít. Utóbbi szerintem megháborodott a szülés után. Normális ember tuti nem csinál 30 perces videókat arról h a rúzs amit felkent máshogy mutatott otthon mint a kocsijában meg a Targetben. -.-

    Az első sminktermék amit magamnak vettem egy Miss Sporty tubusos szájfény volt és a pink tubusos Maybelline spirál. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én JH rühellem nagyon, még egy akkora picsát :D de akik említettél, őket nem ismerem, majd rájuk kukkantok, ha lesz egy kis időm, köszi a tippeket :)

      Törlés
  2. Ez nagyon jó kis tag, én szerintem kitöltöm! :) A posztban hivatkozom majd rád, hogy nálad találtam, mert eddig nem olvastam senkinél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképpen töltsd ki :) várom a linket! ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.