Unikornisoknak kötelező | IsaDora nyári újdonságok

Szerencsére egyre több sminkmárka realizálja, hogy az unikornisok a legmenőbb teremtmények az egész univerzumban és hogy milyen fantasztikus sminkcuccokat tudnak ihletni ezek a csodás állatok :). Van olyan márka, akik mindent holóba öltöztetnek és még unikornisokat is biggyesztenek a csomagolásokra, de van olyan márka is, amelyik nagyon szolidan, szinte eltitkolva csempészi bele az unikornisságot a legújabb termékeibe. Ilyen például a posztunk főszereplője, az IsaDora is, aki volt olyan kedves és elküldött nekem pár szépséget a nyári kollekciókból tesztelésre és meglepődve tapasztaltam, hogy nem egy termék igencsak izgalmasan csillan és fénylik. Lássuk őket közelebbről!




Get The Glow



Na, ő a titokban unikornis kollekció :). Csodás duókrómok, glitterek és fények mesés pasztell árnyalatokban. Természetesen a Face Glow Prisma Wheel-be (10990 Ft, de nem vagyok benne biztos) már a képek alapján beleszerettem, szinte el sem hiszem, hogy ő is benne volt a csomagomban... Öt gyönyörű megafényes pasztell highlighter egy palettában, van itt ezüstös fehér, levendula lila kék fénnyel, halvány rózsa (ő az abszolút kedvencem), barackos rózsaszín és még egy menta is. Mindegyik finom textúrájú, egyáltalán nem porolnak, szépen beleolvadnak a bőrbe, lehet őket építeni és hát egyszerűen meseszépek. Ja, és természetesen nem csak az arcra, hanem a szemekre és egész testre is lehet használni.





A másik unikornisos termék a Gloss Glacé Iridescent Glow (4100 Ft, 6 árnyalatban kapható), ami egy pasztell lila szájfény rengeteg kékes-lilás holografikus csillámmal, amik csak úgy sziporkáznak a napfényben. Felkenve nincs igazán túl sok színe a szájfénynek, leginkább a csillámok, a ragyogás és a fény érvényesül, pont emiatt nagyszerűen mutat bármilyen rúzs fölött, amit szeretnénk feldobni valami kis extrával. A formula kellemes, picit ragadós, ami tartósabbá teszi az átlagnál, a glitter pedig nem 'szúr' benne. Mind a két termék hot és Lolly approved!





Blue Bliss



A Blue Bliss kollekció főszereplője, mint ahogy az a nevéből sejthető a kék szín, azon belül is a kék szemceruzák és szempillaspirálok. Régen rajongtam a kék sminkekért, ma már viszont egyre ritkábban nyúlok ehhez a színhez, de a Grand Volume Lash Color Blue Bliss árnyalata (6990 Ft) megihletett és csináltam egy sminket vele. Mint láthatjátok nagyon intenzív színe van, ettől bizony tényleg igazán kékek lesznek a pillák. A spirál keféje egyébként meglehetősen nagy, de mégis könnyű használni, picit összetapasztja a pillákat (szerintem ez a hígabb formula miatt van), de szép dús és hosszú lesz a végeredmény. A tartóssága nagyszerű, nem pereg és nem is mászkál.





A kollekcióban másik terméke, amit kipróbáltam egy fényvédővel ellátott színezett ajakbalzsam, a Twist-Up Lip Balm SPF 15 Sheer Raspberry árnyalatban (5200 Ft, 5 árnyalatban kapható). Sok mindent nem tudok róla mondani, pontosan az, aminek le van írva, enyhe málnás színt adó ajakápoló. Kellemes, krémes, jól hidratálja az ajkakat, amolyan igazi nyári táskábadobós darab. Jópofa és hasznos, de nem fogja megváltani a világot :).





Pool Glow



Azt hiszem a Pool Glow a fő nyári kollekció, legalábbis nekem annak tűnik :). Csupa bronzos szín és ragyogás, vagyis meg vagyok véve kilóra (idén nagyon hardcore nyomom a bronzistennős sminkeket, annak ellenére, hogy olyan fehér vagyok, mint egy vámpír kísértete, de valahogy mégis működik :D). A sztártermék egyértelműen a Bronzing Shimmer Oil (9200 Ft), amit majd egyszer, ha Douglas közelében járok mindenképpen kipróbálok (vidéki élet...). De addig is van nekem a bronzos Strobing Fluid Highlighter Bronze Glow árnyalata (8200 Ft), amivel gyerekjáték a nyári smink készítése. Nagyon kellemes, könnyen eloszlatható formulája van és visszafogott, természetes fénye. Én a legjobban a bronzosító fölé szeretem használni, hogy adjak a bőrömnek egy kis extra ragyogást és melegséget ;).





Pool Party



A Pool Party az IsaDora nyári körömlakk kollekciója 10 új színpompás árnyalattal és különböző finisekkel (fényes krém, metál és gyöngyház). Bevallom, hogy még soha nem próbáltam ezelőtt a márka lakkjait, nem igazán tudtam mire számítsak, de nagyon kellemesen csalódtam. A Pink Colada árnyalat (3300 Ft) egy rétegben is tökéletesen fedett (azért felkentem rá egy másodikat), nagyon szép fényes a finise és rendkívül tartósnak is bizonyult, a képen már legalább 4 napos és nincsen rajta fedőlakk, szóval abszolút hot termék!





Összességében ismét lenyűgözött az IsaDora, megint nem csalódtam egyetlen egy termékben sem. A kedvenceim természetesen a Get The Glow darabok, de nagyon tetszik a bronzos folyékony highlighter és a körömlakk is, de a kék spirál is kiemelkedően jól teljesített, nem igazán találkoztam még hasonlóan intenzív színes spirállal. Egyedül a színezett ajakbalzsam, ami kicsit meh, de igazából, az is egy jó termék, csak nem valami izgalmas. Ezek után alig várom az őszi kollekcót, amiben lesz egy szuper izgi pirosító paletta, ami egy újfajta sminkelési technikához lesz tökéletes eszköz ;)

Az IsaDora termékeket a Douglas üzletekben és webshopban (www.douglasshop.hu; hétfőnként 20% kedvezmény minden sminktermékre!!!)  tudjátok megnézni és megvenni!


Ti melyik IsaDora terméket próbálnátok ki a legszívesebben???

2 megjegyzés:

  1. Az a szemsmink *-* Csodás! Az IsaDora meg nagy kedvenc, szóval köszi a bejegyzést, csorog a nyálam :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy aranyos vagy, köszönöm :) és szívesen ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.