TESZT | The Face Shop x Marvel Mono Pop Eyes

Nem vagyok abszolút megszállott geek, nem olvasok képregényeket, nem gyűjtök figurákat (csak a mozi menüs poharakat...), nem öltözök be, nem tudok minden karakterről minden lehetséges információt, nem játszok számítógépes játékokat (de még telefonosakat sem), de egyszerűen rajongásig imádom a Marvel és a DC filmeket (meg úgy egyébként minden képregény ihletésű filmet). Különösen a Marvel univerzum darabjait, mert ezek sokkal jobb kezekben vannak, mint a DC szuperhősei (pedig ők sokkal izgalmasabbak szerintem, csak paraszt Zack Snyder, foooojj de rossz filmeket csinál a DC/Warner-nek, isteneeeem, bár a Wonder Woman-nel azért sikerül javítani a színvonalon) és állandóan újra is nézem őket. Kedvencet nehezen tudok választani, de azt hiszem Captain America, különösen az első rész, ami méltánytalanul alul van értékelve, de most leginkább az új Thor filmet várom, szerintem zseniális lesz ;). Na, de nagyon elkalandoztam, térjünk vissza a sminkek világába, ugyanis ma egy nagyon-nagyon különleges palettát szeretnék nektek megmutatni a koreai The Face Shop márkától, amit nem más, mint Ironman ihletett (van Captain America-s is, de az túl kék és hideg tónusú sajnos).




Nem igazán volt még tapasztalatom a koreai sminkeket illetően, soha nem mertem/akartam igazán még rendelni semmit, de amikor megláttam a The Face Shop x Marvel kollekciót és azon belül is a szemhéjpúder palettákat, azonnal beléptem az Ebay-re és gyorsan meg is vettem a pirosat. A kis csomagom nagyon gyorsan megérkezett, nem vártam csak augusztus elejére, de nagyjából 10 nap alatt megérkezett, gondosan becsomagolva, ajándék mintákkal. Maga a paletta meglepően picike, tenyérnyi méretű, de nagyon strapabíró, erős műanyagból készült, így biztosan mindenhova vinni fogom magammal. 




Természetesen a paletta színe piros, hiszen Ironman ihletésű, a mintázata egy szuperhős ruhájának anyagát idézi és egy ezüst Marvel logó van a közepén. Belül találunk egy tükröt és egy jópofa Ironman képregény részletet, ami a szemhéjpúdereket védi. Egyszerűen imádom az egész megjelenését úgy, ahogy van, tökéletes, különleges és gyönyörű. 



A Mono Pop Eyes Strong Red verziójában kilenc leginkább meleg tónusú szín kapott helyet, vegyes finisekben, sajnos név nélkül:
  • #1 szín: krémfehér finom arany fénnyel
  • #2 szín: metálfényű réz
  • #3 szín: matt halvány barack
  • #4 szín: aranyfényű narancsos barack nagyon apró arany csillámokkal
  • #5 szín: matt nagyon enyhén pinkes piros
  • #6 szín: extra ragyogó aranyfényű dinnye rózsaszín
  • #7 szín: metálfényű bronzbarna
  • #8 szín: szaténfényű bordó
  • #9 szín: matt kakaóbarna


A legtöbb esetben a pigmentáció kiváló osztályzatot érdemel, egyedül a legutolsó matt sötétbarna gyengébb egy kicsit, de még őt is fel lehet szépen építeni, pláne, ha van egy jó bázisunk (a swatchok egyébként alap nélkül készültek, mint mindig). Porolás nincsen, satírozni és felvinni szépen és könnyen lehet őket és a tartósságukkal sincs baj, bírják egész nap alappal és alap nélkül is. Összességében a minősége számomra megdöbbentően nagyszerű, nagyon kellemes meglepetésként ért, hogy egy látatlanban megrendelt, általam eddig nem ismert márka palettája ennyire jól teljesített. Ezek után bátrabban merek majd rendelni koreai sminkeket azt hiszem :).

Ha ti is szeretnétek egy ilyen The Face Shop palettát, vagy egy másik terméket, netán az összeset a Marvel kollekcióból, akkor katt a lenti linkre:



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.