Hot or Not | Pupa nyári újdonságok

Folytatódjon a Hot or Not (most szó szerint hot...) sorozat, kívánságotokhoz híven a Pupa nyári újdonságaival, amiből rengeteg van, szóval iszonyatosan hosszú poszt következik, készítsetek be csipszet, csokit, dinnyét, limonádét miazmást. A fő nyári kollekció mellett  - Savanna, részletek ITT - egy bronzosító termékcsalád, egy arcápoló termékcsalád, egy szempillaspirál és vadiúj körömlakkok jelentek meg az elmúlt hetekben a Pupa üzleteiben és voltam olyan szerencsés, hogy mindegyikből kipróbálhattam párat. Lássuk melyiket imádom, melyiket szeretem és melyiket nem sikerült megkedvelnem.





HOT

Savanna 3D Gold Eyeshadow - 001 African Light (3290 Ft)

Róla már írtam részletesebben EBBEN a posztban, azóta is imádom, elképesztően fantasztikus termék, követelem, hogy más színben is legyen belőle! A pigmentáció bámulatos, a színe gyönyörű, a formulája pedig nagyon különleges (tipp: ujjal a legjobb használni). Csak ajánlani tudom, nálam abszolút must have kategória.





Savanna Bronze & Highlighter - 001 Golden Sand (4590 Ft)

Ha valaki azt mondja nekem kb 3-4 éve, hogy rajongani fogok a bronzosítókért, hát tuti a képébe röhögtem volna... Most meg ott tartok, hogy megszállottan gyűjtögetem a szebbnél szebb darabokat és ki sem teszem a lábamat otthonról bronzosító nélkül. Öregszek, na :). A Pupa Savanna bronzosító/highlighter duója rögtön a kedvencem lett, ugyanis egyrészt tökéletesek a színei (enyhén meleg tónusú világos bronzer és dekadens aranyfényű highlighter, nagyszerű párosítás), másrészt a bronzosító textúrája egyszerűen tökéletes! Lágy, szinte krémes, nem porol, pont annyira pigmentált, amennyire kell és nagyszerűen el lehet dolgozni. Ó, és csoki illata van!






Savanna Lasting Color Gel - 179 Dark Cocoa & Glittery Sand Special Effect Nail Polish - 001 Golden Rose (1590 Ft)

Már egy jó ideje a Pupa körömlakkjai a kedvenceim ebben a termékkategóriában, egyszerűen nem tudnak hibázni. A formula zseniális mind a két szín/finis esetében, két rétegben tökéletesen fednek, nagyon gyorsan száradnak és tartósak. A színek pedig gyönyörűek, különösen együtt!




Savanna Duo Eyes Twist-Up Kajal Eyeliner & Eyeshadow - 001 Dark Cocoa, 002 - Safari Khaki (3590 Ft)

Szívem szerint elsőre, a meh kategóriába került volna ez a két szemceruza és szemfesték duó, de szakmai szemmel nézve (kackac :D) abszolút hot termékek, különösen nyárra. Konkrétan lerobbanthatatlanok, mindenállóak és pont ebben rejlik az apró negatívumuk is, ugyanis nagyon gyorsan kell velük dolgozni, különben nem lesz szépen elsatírozva a sminkünk (engem is ez bosszantott fel). Ha ezt megszokjuk, akkor akár csobbanhatunk is velük, mert tuti nem fognak leázni :). A formula egyébként nagyon klassz, mind a két oldal krémes, könnyen felapplikálható és amíg meg nem szárad, könnyen el is satírozható. A színek pedig önmagukért beszélnek, szerintem gyönyörűek.





Golden Cream Highlighting Body Cream (4890 Ft)

Nem tudok nem elfogult lenni a fényes és csillámló dolgokkal kapcsolatban... Imádom ezt az aranyfényű testápolót, annyira gyönyörű és jó illatú, pedig egyébként egy annyira felesleges dolog, pláne nekem, aki hófehér és ki sem megy a napra/strandra/sehova, hogy mutogassa az aranycsillámos habtestét. Nem baj, elég ha én látom és tudom, hogy bizony be vagyok kenve egy Pupa aranyfényű hidratáló testápolóval :D. Párductestű bronzistennőknek azért kötelező!





Zero Residue Make-Up Removing Balm (5190 Ft)

Ez a sminklemosó balzsam valami csoda... Pedig én kifejezetten nem rajongok az olajos/zsíros arctisztítókért, de ez valami egészen más. Pillanatok alatt leold mindent (vízálló sminket is), nagyon-nagyon kevés kell belőle (borsószemnyi az egész arcra, ehhez képest hatalmas a tégely, így igazából megéri a picit húzós árát) és - varázslat! - nem hagy zsíros érzetet a bőrön, egyszerűen lejön vízzel és minden szép, puha, jó illatú és hidratált. Imádom!





Moisturising Mask & Detoxifying Mask (1250 Ft)

A fátyolmaszkok akkora népszerűségnek örvendenek, hogy szinte már nincs is olyan márka, amelyiknél ne lehetne kapni őket. A Pupa-nál rögtön 5 féle közül lehet választani (mattító, hidratáló, ragyogásfokozó, detox és feszesítő), én ezek közül a hidratálót és a tisztítót próbáltam ki. Jó hír, hogy egyikben sincs illatanyag, nem irritálják a bőrömet és könnyű őket használni (nincsen rajtuk felesleges fóliaréteg, amit én annyira nem igazán szoktam kedvelni). Most kivételesen még jó alany is vagyok a tesztelésre, ugyanis kellett már a hidratálás (egyik napról a másikra lett sivatag az arcom) és meg is kaptam, a bőröm mind a két maszk után puha, kisimult és feltöltődött lett. Klassz darabok és az áruk sem vészes szerintem.





Lasting Color Extreme (1990 Ft) & Lasting Color Extreme Kit Primer & Top Coat (3990 Ft)

Legjobb körömlakk, alap és fedőlakk a világon!!!! Több, mint egy hétig makulátlanul gyönyörű marad a szín, a fény, nincs kopás, nincs pattogzás, gyorsan száradnak, ráadásul a primer és a top coat más körömlakkokkal is tökéletesen működik. Isteni adomány ez nekem, akin 2 napig sem bírja általában egyetlen egy körömlakk sem. Imádom, ajánlom! (Összesen 35 árnyalat közül lehet válogatni!)




MEH

Extreme Bronze Moisturizing Tanning Foundation SPF20 - 001 Light (4590 Ft)

Nem lenne rossz az ötlet, sőt, el tudom képzelni, hogy valaki nagyon szereti ezt a barnító/bronzosító hidratáló alapozót, csak nem én... Nekem ugyanis egyszerűen túl sok a színe. Nagyon nem mutat természetesen rajtam (kicsit narancsos), de ezt annak a számlájára írom, hogy tényleg extrém fehér bőröm van, amihez a legvilágosabb önbarnítók sem passzolnak. Viszont alapozó alá, vagy alapozóba keverve, egy kis extra bronzos hatás eléréséhez annyira nem rossz. Külön jó dolog, hogy van benne fényvédő és hogy vízálló.





Leg Foundation Spray Natural Tanned Effect - 001 Natural (4890 Ft)

Ugyanaz a bajom vele, mint az alapozóval, túl narancsos és túl sötét a hóka lábikómhoz (a lábam még az arcomnál is extrémebben fehér... és nem fogja meg semmi... se nap, se szoli, se semmi, katasztrófa). Pedig alapvetően ő sem lenne rossz, meglepően könnyű eloszlatni, szép és egyenletes a végeredmény és úgy vettem észre, hogy elég tartós is, nem hagy nyomot a ruhán sem. Talán, ha lesz egy kis színem... Álom :D.





Vamp! Definition Mascara (3590 Ft)

Nagyon akartam szeretni ezt a szempillaspirált, de sajnos nem lett a kedvencem. Nekem nem elég drámai, amit csinál, nem lettek se túl sűrűek, se túl hosszúak tőle a pilláim és az ígéretéhez nem hűen, még csak szét sem választotta igazán őket. A formula nem rossz, tartós, nem kenődik és nem mászkál, de összességében meh... Szerintem a normál kefés Vamp! spirál sokkal jobb :).





NOT

Hydra Revolution Continous Hydration Mask Face and Neck (5600 Ft)

Általában nem szokott bajom lenni az illatos maszkokkal, használom a Garnier fátyolmaszkokat is, a L'Oréal és a GlamGlow agyagmaszkokat és soha nem irritálták a bőrömet. Gondoltam ez a klassz kék Pupa hidratálózselé sem fogja... Hát, nagyon rosszul gondoltam. Ó, a fájdalom és égő érzés! Kemény fél percet bírt ki az arcom alatta, szinte azonnal le kellett mosnom, annyira égetett és mart. Pedig szívesen használtam volna :(. Lehet, hogy kevésbé érzékeny bőrűeknek beválthat, de a sorstársaim kerüljék el.





Összességében vannak nagyon wow termékek a Pupa nyári kínálatában - Lasting Color Extreme lakkok, sminklemosó balzsam, Savanna 3D szemhéjpúder - , amikre képletesen szívesen rányomom a must have matricát, vannak szeretni való termékek - Savanna bronzosító, Savanna körömlakkok, arany testápoló, arcmaszkok, Savanna szemcerkák - , amiket azonnal a szívembe zártam és nagyon jó vételnek tartok, de nem kötelezőnek. Vannak számomra nem túl kihasználható dolgok - bronzos alapozók -, amiket lehet, hogy mások szeretni fognak és sajnos van egy not termékünk is, de hát semmi nem lehet tökéletes és ettől függetlenül még mindig a Pupa ez egyik kedvenc márkám ;).


Nektek melyik újdonság a legszimpibb?? Esetleg próbáltátok már valamelyiket???

10 megjegyzés:

  1. Az a baj, a Pupával, hogy túl sok klassz dolgot dob a piacra, túl gyönyörű csomagolással. Most komolyan, mi ez a bronzosító?! Hát most próbálok leszokni a sminkvásárlásról!!! :D Na ha ősszel még találok belőle (ha a Red Queen highlighterből volt februárban, akkor ezt már csak nem viszik szét annyira), és a kollekcióm felélése is úgy halad, jön a mamához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szokott maradni, ráadásul szerintem lesznek akciók is nemsokára :)

      Törlés
  2. Basszus, ebben a hónapban spórolni akartam... eddig se ment... de azok a szemhéjceruza-duók... KELLENEK.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt én is mindig megfogadom, aztán jön egy új Naked paletta, egy új Pupa kollekció, vagy MAC XD

      Törlés
  3. Szépek, szépek, de brutál drágák. Több, mint 3000 Ft egy mono szemhéjpúderért nekem elfogadhatatlan, akkor már inkább gyűjtögetek még egy kicsit és megveszek egy ABH palettát, olcsóbban jövök ki, mintha ezekből raknék össze annyi színt.
    Viszont azokra az eyeliner-ekre kíváncsi vagyok.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de ez egy nagyon különleges szemfesték ;) :D alapjáraton én sem biztos, hogy adtam volna érte ennyit, de annyira egyedi darab, hogy megérte szerintem :) Bár az igazsághoz tartozik, hogy pont volt valami akció, amikor vettem... :D

      Törlés
  4. Lányok, most hétvégén Corvin plaza kuponokban van 20%-os Pupa, minden teljes árú termékre, csak mondom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt de jó tudni! köszönjük, hogy szóltál!!!!

      Törlés
  5. A Hydra-t jól megteszteltem neked,mert nekem mindent kibír az arcom :D Bejött, csak vastagon kell felkenjem, mert ha vékonyan teszem fel az egészet beszívja a bőröm úgy ahogy van,nincs mit lemosni és nem maszkként funkcionál.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.