TESZT | Rival de Loop Young I ❤ Unicorn kollekció

Nagyon remélem, hogy a héten már a boltokba kerül a RdLY unikornisos kollekciója, mert én nem bírok magammal, egyszerűen muszáj végre megírnom a tesztet a hozzám érkezett termékekről :). Magáról a limitált kiadásról ITT olvashattok bővebben és meg kell említenem, hogy ez az egyik legnépszerűbb poszt a blog történetében, köszönöm mindenkinek aki rákattintott . Na, de térjünk is a lényegre, a mesés unikornisos sminkekre! Legnagyobb örömömre pont azt a három darabot kaptam meg tesztelésre a Rossmann-tól (innen is még egyszer millió köszönet érte), amire a leginkább kíváncsi voltam: a szemhéjpúder/highlighter palettát csupa duókróm, irizáló színnel megpakolva, a szivárványos highlightert és a folyékony highlightert. 



RdLY I ❤ Unicorn Rainbow Shimmer Eyeshadow Palette

Úristen, ez a holoszexuális csomagolás!!! Az eszem megáll tőle, egész nap csak a fény felé fordítva játszadoznék vele, egyszerűen nem lehet ezzel a színorgiával betelni. Pedig csak egy egyszerű, könnyű kartonpaletta, holografikus papírba burkolva, mágnessel záródó tetővel (utazásbiztos, leteszteltem). A belseje egyébként legalább ennyire lenyűgöző, ugyanis a legnagyobb meglepetésemre, abszolút rendben van benne minden szempontból az összes szemhéjpúder/highlighter.



Mint a swatchokon is láthatjátok, nem a levegőbe beszélek, tényleg gyönyörűek a színek és a minőségük is abszolút meggyőző. Szerencsére egyáltalán nem porolnak, szépen el lehet őket dolgozni, lehet őket építeni, tartósak és az intenzitásukkal is lehet játszadozni. Ecsettel a legvisszafogottabbak, ujjal szép intenzívek, nedvesen pedig vakítóak. Egyébként egy fehér/kék duókróm, egy halvány ezüst, egy metál levendula, egy fehér/rózsaszín duókróm, egy fehér/menta duókróm és egy fehér/ezüst csillámosabb árnyalat található a palettában. Elsődlegesen szemhéjpúderek ugyebár, de szerintem a legtöbb megállja a helyét highlighterként is. 



Szerintem nagyon szépek egy egyszerű fekete füstös sminkkel együtt, csak ujjal dolgozzuk rá a mozgó szemhéjra, nedvesen mehet a szemzugba és 5 perc alatt intergalaktikus makeupot varázsolhatunk magunknak. De nagyon szépek az ajkakon is, csak egy szájfény kell föléjük, de akár rátapogathajuk őket egy matt rúzsra is. Az én kedvenceim a duókrómok, különösen a kék tónusú, highlighternek pedig a rózsaszínes. Akik odáig vannak az ilyen kis fényes, holografikus dolgokért azoknak mindenképpen kötelező vétel!




RdLY I ❤ Unicorn Rainbow Highlighter

Nagyon izgatottan vettem a kezembe ezt a darabot, mert ez az első szivárványos highlighter, amit kipróbáltam. Igen, igen, én a megszállott beauty és unikornis rajongó még soha nem tartott szivárványos highlightert ezelőtt a kezemben. Tudom, borzasztó vagyok :D. Bár, ha őszinte akarok lenni, akkor nem is bánom a dolgot, mert annyira nem ragadott magával az őrület, még most sem, hogy egyet kipróbáltam. Félreértés ne essék, nem rossz darab, de nem is vagyok odáig érte. Maga a csomagolás nagyon aranyos, ötletesnek és különlegesnek tartom a letekerhető tetőt, az ezüst mindig jó választás és ugye ott van az unikornisunk is. Picit könnyű és olcsó hatású, de hát nem Dior sminkről van szó ugye...




A highlighter formulája nagyon kellemes, picit porzós, de egyébként puha és selymes érzetű, könnyen eldolgozható. Sajnos a színek hajlamosak kicsit összekeveredni a kompaktban, de azért lehet őket 'külön-külön' (inkább csoportonként) is használni és a szivárvány sem fog eltűnni. Az árnyalatoktól nem kell félni, nem lesz sem túl kék, vagy rózsaszín az összhatás, nagyon pasztellek, összekeverve őket pedig egy nagyon halvány pezsgőszínt kapunk. Sajnos nekem a fénye és a színe is túl visszafogott, ez nyilván másoknak lehet, hogy pont tetszeni fog, de én személy szerint az intenzívebb highlightereket részesítem előnyben. Ettől függetlenül aranyos a termék, tetszik a koncepció és biztos vagyok benne, hogy sokaknak a kedvence lesz.



RdLY I ❤ Unicorn Shimmer Cream

Most, hogy rá vagyok kattanva a folyékony highlighterekre rögtön éreztem, hogy szeretni fogom ezt a darabot. Hát még amikor megláttam, hogy full gyöngyfehér csillámos színe van! Végre, végre valami a hófehérkéknek is, igen! Nem gondoltam volna, hogy van olyan highlight, ami világosabb a bőrömnél, de szerencsére van. Az már csak a ráadás, hogy eszméletlenül fényes és még csillámok is vannak benne. Szóval, aki fél az ilyesmitől és inkább a visszafogottabb arcfényeket kedveli, annak ez nem lesz a kedvence...



Nekem viszont az lett :). Szerintem gyönyörűen mutat a bőrön, annyira látványos, az pedig külön öröm, hogy a felvitelnél nem mozdul meg alatta az alapozó, de ha gyakorlottak vagyunk, akkor még púderre is simán lehet használni. A palettával együtt pedig még az űrből is lehet majd látni az arcunk ragyogását ;). Ha pedig még ennyi sem lenne elég, akkor akár az alapozónkba is belekeverhetjük. Egy dologra kell csak vigyázni vele kapcsolatban, hogy nagyon gyorsan szárad, így gyorsan is kell vele dolgozni, de cserébe egész nap ott marad, ahol maradnia kell. Szuper darab, csak ajánlani tudom.




Összességében, imádom ezt a kollekciót, nagyon aranyos és ötletes, a termékek pedig szuperek. Ha ajánlanom kellene valamit közülük, akkor egyértelműen a palettát emelném ki, hiszen egyrészt mesés a külseje, másrészt pedig szerintem nagyon jól kihasználható darab. Remélem, hogy hamarosan felbukkannak a display-ek a Rossmann üzletekben, mert a körömlakkokra még le kell csapnom. Meg a körömmatricákra is. És ha már ott vagyok, akkor az ajakbalzsamra is..

Nektek hogy tetszik ez a kollekció? Fogtok valamit venni a termékek közül???

10 megjegyzés:

  1. Na jó. A paletta most már mindenképpen stipistopi! A többit viszont lehet kihagyom (gondolom mások nagy örömére =D )
    Egyébként a swatchok alapján ez a szivárványos highlighter nem teljesen olyan mint az essence-es. Annak egy gondolattal erősebbek a színei, ennek viszont szebb a fénye.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az essence-nek még a teszteréig sem jutottam el sajna, de akkor nem maradtam le szerinte túl sok mindenről :)

      Törlés
  2. ABH Moonchild ala Rival de Loop? Behalok :D

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Tegnap láttam a posztot amiben még csak a kollekció darabjait láthattuk, és nekem is rögtön az ABH paletta ugrott be. Ekkor én úgy voltam vele felkerekedek és Debrecen összes Rossmann-jába benézek, de nem találtam a termékeket.. teljesen abban a hitben mentem el, hogy a kollekció már megjelent 1-2 hete, és teljesen lemaradtam az egészről.. szomorúan vágyakozóan gondoltam megnézem mégegyszer a termékeket, és látom hogy van ez a teszter poszt is.
    Egy kérdésem lenne, akkor a héten, vagy valamikor a közeljövőben várhatóak a boltok polcain a termékek?:D Mert akkor nagy bambaságomban szépen benéztem a dolgokat :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még nem lehet kapni, nyugiiii :) sajnos pontos megjelenést nem tudnak mondani, de május közepére lett ígérve, vagyis szerintem a héten/jövőhéten elkezdik kirakni a kollekciót! kicsit résen kell ilyenkor lenni, de én mindig azt javaslom, hogy budapesten eldugodtabb (nem plázás) rossmann-okba kell menni, vidéken meg egyébként sem fogynak olyan gyorsan a dolgok, szóval ott nagyobb az esély :)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a választ:) És nagyon örülök hogy hála ennek a kollekciónak a blogodra is rátaláltam, szuper!:)

      Törlés
    3. nagyon szívesen :) és én is nagyon örülök, hogy rátaláltál a blogra, remélem, hogy tetszeni fog ;)

      Törlés
    4. Esetleg még a Rossmann facebook-oldalát tudom javasolni, hátha írnak róla megint ha tényleg a polcokra kerül.

      Törlés
    5. Nálunk már van! Le is csaptam rá, olyan boldog vagyok most ^^ (szhely 1. rossmann)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.