Tavaszi - aktuális - kedvencek

Nagyon rég volt már utoljára kedvences bejegyzés, szóval éppen itt az ideje, hogy összeszedjem az aktuális 'tudok nélkülük élni, csak nem akarok' termékeket :). Párról már írtam részletesen is (Max Factor spirál teszt ITT, IsaDora púder teszt ITT, Pupa ajakápoló és testvaj teszt ITT és ITT, Catrice alapozó miniteszt ITT, L'Oréal maszk teszt ITT), de van olyan, amit most mutatok meg először a blogon, de fogtok még hallani róluk! Vágjunk is bele :)


Catrice 24h Made To Stay Makeup és Marina Hoermanseder Highlighting ecset

A 24h Made To Stay Makeup valószínűleg az egyik, ha nem a legtartósabb drogériás alapozó, fantasztikus a formulája, én azonnal beleszerettem. Nagyon szépen terül a bőrön, pont jó a fedése, szuper az állaga, nincs benne illatanyag és pénztárcabarát az ára is. Kell ennél több?

A highlight ecsetet igazából a külseje miatt vettem meg, nagy tetszett már első ránézésre is a formája és a színe, gondoltam ha nem is annyira jó, akkor legalább majd jól mutat az asztalomon. De kiderült, hogy hihetetlenül jól működik, konkrétan ez az egyik legjobb highlight ecset, amivel találkoztam. Tény, hogy érdekes a formája és nagynak is tűnhet, de olyan tökéletesen ráfekszik az arc ívére, hogy elég egy mozdulat és fantasztikus fénybe vonhatjuk vele az arcot. Az meg már csak a hab a tortán, hogy a szőr minősége első osztályú és igazán intenzív eredményt lehet vele elérni. Must have highlight mániásoknak!

IsaDora Matt Fixing Powder

A kép önmagáért beszél szerintem, ugyanis sikerül elég rövid idő alatt eljutnom a púder aljáig, hiszen amióta csak megvan minden egyes nagy őt használom. Nagyszerűen fixál, mattít, de nem szárítja a bőrömet és nem is tűnik soha túl soknak vagy túl vastagnak. És még illatanyag sincs benne (nem úgy, mint a Rimmel mattító púderben, ami azóta is csak felidegesít ha rágondolok...).






GlamGlow Glowsetter Makeup Setting Spray

Még mindig nem csökkent a rajongásom a GlamGlow iránt és amikor megláttam, hogy a Douglas-ban már lehet kapni a sminkfixáló spray-t, rögtön tudtam, hogy kell, kell, kell, már csak azért is mert pont most fogyott el a MAC Fix+-om, gondoltam ez jó helyettesítője lesz. És milyen jól gondoltam, mert tökéletes helyettesítője, sőőőőt, még jobb is. Igazából nem egy kifejezett sminkfixáló, mint ahogyan a Fix+ sem az, inkább frissíti és 'egybeolvasztja' a sminket, plusz egy egészséges finist ad neki. Ezek mellett pedig hidratál is (van benne a GG varázslatos Teaoxi komplexből), nyugtatja is a bőrt, plusz isteni finom sütis illata van és a szórófeje valami fantasztikus, nulla sprirccelés és nagy cseppek, csak egy lágy permet. Az ára kicsit húzós, de ennyi extra jár :).

Mixa Multi-Comfort Hand Cream

A Mixa termékekről mindenképpen szeretnék egy hosszabb posztot írni a későbbiekben, de addig is muszáj megemlítenem, hogy a Magyarországon nemrég bemutatott márkának van a legjobb kézkrémje a világon. Egyszerűen tökéletes, nagyon-nagyon durván ápol, sűrű, balzsamos az állaga, DE! DE... azonnal beszívódik és nem hagy zsíros kéznyomot sehol (annyira nagyon rühellem, amikor a melóhelyen bekenem a kezemet és nem akar az istennek se beszívódni a krém és úgy kell az egeret megfognom meg a laptopon gépelni... fúúúúúúújjjj). Zseniális és még az ára is teljesen rendben van. Csak ajánlani tudom!




The Balm Cindy-Lou Manizer

Már nagyon-nagyon régóta szerettem volna a The Balm valamelyik ikonikus highlighterét kipróbálni és most végre volt rá lehetőségem a Notino jóvoltából. A választásom a barackos tónusú Cindy-Lou-ra esett, ami egy tökéletes finom highlighter, de akár pirosítóként vagy pirosító topperként is lehet használni. Jövök majd részletes teszttel is róla :).




L'Oréal Pure Clay Purity Mask

Igazi életmentőnek bizonyult ez a kis maszk az utóbbi időben, nem is tudom mihez kezdenék nélküle... A helyzet ugyanis az, hogy iszonyatosan elkezdett zsírosodni a bőröm, jöttek sajnos a pattanások is és csak szenvedtem velük, amíg eszembe nem jutott, hogy az agyagos maszk hátha jót fog tenni. Kétnaponta elő is vettem, 10 perc helyett jó fél órát hagytam az arcomon és javul a helyzet szerencsére. A pórusaim tisztábbak, a pattik is hamarabb 'megérnek' és eltűnnek, a bőröm pedig puhább és egészségesebb. Zseniálisak ezek a L'Oréal maszkok, örök hálám értük :).

Pupa Pink Muse Chubby Balm és Milk Lovers Butter Cream

Még mindig rajongok érte és már előre félek, hogy mi lesz, ha elfogy... A Pupa igazán kijöhetne egy állandó ajakápoló vonallal, mert nagyon tudnak ebben a témában alkotni, fantasztikus darabjaik voltak eddig, de olyan kár, hogy mindegyik limitált... 

A Milk Lovers testvaj szerelem volt első használatra, olyannyira, hogy azóta már el is fogyott (pótolva :)). Fantasztikus a hatása, az illata, az állaga, a csomagolása, egyedül a mennyiségével nem vagyok kibékülve, ugyanis elég hamar a tégelyem aljára értem. Ettől függetlenül imádom és hála a jó égnek, hogy állandó termék!





Max Factor 2000 Calorie Curl Addict

Egyszer csak azt vettem észre, hogy minden reggel ezután a spirál után nyúlok és ezt viszem magammal mindenhova. Ez azért jelent valamit nálam :). Nagyon szépen dúsítja és íveli a pillákat (leginkább ezért szeretem), ráadásul rendkívül tartós, nem pereg, nem mászkál el, szépen a helyén marad egész nap. Szuper darab, érdemes kipróbálni!




Marc Jacobs Style Eye-Con No. 7 - The Starlet

Még mindig magasan a legjobb szemhéjpúder paletta, amit próbáltam ez a csodás Marc Jacobs darab. Egyszerűen nem tudok vele betelni, pedig már több, mint fél éve megvan, de mégis majdnem minden nap előveszem és használom, pedig nálam ez nagyon ritka, ha szemhéjpúderekről van szó. A formula maga a megtestesült álom, a pigmentáció pedig nem evilági. Alig várom, hogy szerezhessek még egyet, persze gyorsnak kell lennem, mert nemrég derült ki, hogy kivonják az összeset a forgalomból... Mindig ez van....





Avon Viva La Vita Eau de Toilette

Ahhoz képest, hogy elsőre nem igazán tetszett ez a parfüm, most mégis a kedvenceim közé sorolom. Egyszerűen hozzám nőtt :). Nagyon finom, romantikus csajos illata van szerintem, igazán tavaszias és virágos, egy picit gyümölcsös, erőteljes, de nem túl sok. És ami a legjobb benne, az a tartóssága, ugyanis egész nap érezni lehet a bőrön, ami egy ilyen kategóriájú parfümnél szerintem elég ritka. A főbb alkotóelemei a pink lady alma (ami a kedvenc almám, vagyis igazából az egyetlen alma, amit megeszek), a pink grapefruit, a magnólia, a mimóza, a kasmírfa és a tonkabab.




Nektek mik az aktuális kedvenceitek???

6 megjegyzés:

  1. Nekem a Catrice szemöldökformázó spirálja a friss kedvencem, a Zoeva Cocoa Blend paletta pedig azóta, hogy megvan. ^^ Jelenleg új szempillaspirált keresek, azt hiszem, meg fogom nézni a te mostani kedvencedet is! :)
    (Gondoltam, szólok, hogy a bevezetésben nincsenek linkek társítva az ITT-ekhez.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon köszönöm, hogy szóltál, valahogy totál elfelejtettem a linkeket beszúrni :D

      Törlés
  2. Évek óta olvasom a blogodat, ez nem titok, de most döbbentem rá, hogy az elmúlt hónapokban bármit is akartam venni, azt automatikusan nálad nézem meg először, hogy írtál-e róla, szeretted-e, illetve az ajánlásaid közül is eddig bármibe nyúltam bele, az tökéletes volt. Köszönöm! :) <3
    (Vagyis most azonnal megyek Catrice alapozót és Isadora púdert venni. :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ❤️❤️❤️❤️❤️
      Nagyon örülök, hogy neked is beváltak a kedvenceim :) Remélem továbbra is be fognak :D

      Törlés
  3. Az Isadora púder és a L'Oréal maszk fel is kerültek a kívánságlistámra. :)

    Mostanában egyre kevesebb új kedvencem van, mert legtöbbször a jól bevált termékeket veszem újra. Amit kiemelnék az a Maybelline Fit Me Matte&Poreless alapozó, a NYX Lip Lingerie-k közül az Embellishment árnyalat a Dose of Colours matt folyékony rúzsok közül a Desert Suede árnyalat és a Catrice vékonyka szemöldökceruzája.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A NYX Lip Lingerie, ha ennyira jó, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljam én is :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.