Haul | Bershka Beauty, Catrice & Pupa

Mostanában elég visszafogottan költöttem beauty dolgokra, nem is volt már egy jó ideje rendes haul poszt, de szülinapos hónapom van, szóval most megengedek magamnak egy kis sminkes habszi-dőzsit. Igazából konkrét elképzelésem nem volt, amikor a legutóbb elindultam shoppingolni, egyedül egy normális primert kerestem, amit végül nem találtam meg, de helyette hazajött velem a lent látható három gyönyörűség, amiket már most imádok :). Lássuk őket közelebbről!






Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder - Light Infusion (1659 Ft)

Nyami, highlighteeeeer! Nem is értem, hogyan nem vettem eddig észre ezt a darabot a Catrice kínálatában... Nagyon elsiklottam fölötte valamiért, pedig egészen fantasztikus, hogy milyen csodás a fénye, ráadásul elég világos még az én hófehér bőrömhöz is. A textúrája csodás, finom, kicsit porzik ugyan, de nem vészesen, a fénye és a pigmentáltsága pedig egy álom. Szárazon kicsit visszafogottabb, de azért elég látványos, nedvesen viszont vakító, pont, ahogyan szeretem.




Pupa Savanna 3D Gold Pure Light-Effect Eyeshadow (3590 Ft)

Szavakkal leírhatatlan ez a szemfesték... Egészen elképesztő a formulája, púder, de mégsem az, krémes, de mégsem az, a pigmentáltsága olyan magas, hogy a plafont veri, a fénye pedig... Igazi foil hatású, nagyon-nagyon metálos és gyönyörű. A textúra könnyen kezelhető, durván is fel lehet vinni, de nagyon finoman is, akár highlighterként az arcra. Egyetlen bánatom vele kapcsolatban, hogy csak egy színben kapható (bár meg kell hagyni, hogy egy nagyon szép világos aranyról van szó), pedig el tudnám viselni valami igazán világos bézsben, vagy fehérben, esetleg rózsaszínben is, de felőlem a lila is jöhet. Csak ajánlani tudom, igazi különlegesség!





Bershka Beauty #Eye Like Kit - Brown (2995 Ft)

A Bershka nemrégiben egy klassz kis beauty vonallal bővítette a kínálatát, amiben jópofa és trendi (rühellem ezt a szót, de most ideillik) termékeket találhatunk elég széles választékban, pénztárcabarát árakon. Ki is próbáltam pár dolgot az üzletben, vannak kicsit gagyi, de nagyon ígéretes dolgok is, többek között a szemhéjpúder paletták. Ha jól rémlik, akkor 4 variációban lehet őket kapni, nekem a leginkább ez a narancsos-barnás színű tetszett meg, szerintem gyönyörű árnyalatokat válogattak bele (csillámos top coat, aranyfényű középrózsaszín, matt világos bézs, élénk narancssárga, fényes bronzbarna és matt sötétbarna).



A minősége nagyon jó, az egyetlen szín, amivel meggyűlt a bajom, a matt világos volt, ez nem olyan pigmentált, viszont a többi tényleg szuper. Nem porolnak, kellemes a textúrájuk, könnyű velük dolgozni és intenzívek is. A csillámos topcoat is nagyon szép, de ezzel vigyázni kell, mert hajlamos a nap közepére elvándorolni pár kósza darab a szem alá, persze egy csillámragasztóval (pl NYX) ez is megoldható. Szerintem érdemes egy próbát tenni ezekkel a palettákkal, jó áron is vannak és jó a minőségük is (a többi színkombináció is nagyon szép egyébként).




Ti miket vetettek mostanában???

6 megjegyzés:

  1. Én most az első Colourpop-rendelésemet várom, egy szemöldökkrémet vettem. Nézegettem az ajakkencéket is, nálad is tájékozódtam, de nem mertem belecsapni a lecsóba, mert nem örültem volna neki, ha a visszafogott kis nude helyett, amit a honlapon kinéztem, a valóságban valami borzalmas barnát kapok. :D
    Tök jó ötletet adtál a highlighterrel, valamiért még sosem jutott eszembe nedvesen kipróbálni, na, de majd most. :) Nekem is egy Catrice-darab van egyébként, a tavalyi Treasure Trove kollekcióból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is már várok egy colourpop-ot nagyon, de elég sokat ülnek rajta a vám miatt... talán jövőhéten már itt lesz :) tipp a highligherhet: vízpermettel fújd le az ecsetet és úgy vedd fel a port és vidd fel az arcodra :)

      Törlés
  2. A highlighterrel kapcsolatban csak annyit sajnálok, nem az a nagyon tartós valami, egyébként én is imádom. Ki fogom próbálni nedvesen is, hátha. (ezt úgy csináljátok, hogy bevizezitek az ujjatokat, és úgy viszitek fel?)
    Colourpoptól most rendeltem harmadszor, ezúttal rendelek egy matt ajakkrémet is, vagy fene se tudja, hogy nevezik most, és mellé kapok még egy utazó méretet is, és én is nagyon kíváncsian várom! Rendeltem egy highlightert is, arra is nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az ecsetet fújd le vizes permettel, vagy fixáló permettel úgy a legtutibb :) és tartósabb is lesz ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.