Teszt | Maybelline tavaszi újdonságok (Figyelem! Glamour napok kuponakció!!!)

Elsőre bevallom, hogy kicsit elszomorodtam, amikor bemutatták a Maybelline tavaszi újdonságait, ugyanis sehol egy színes termék, egy klassz kis rúzs kollekció, szemhéjpúderek, ilyesmik... Most ugyanis csak basic sminkeket (korrektor, alapozó, szempillaspirál stb) kapunk, de szerencsére van olyan közöttük, ami megvigasztalt és igazság szerint jobban belegondolva, kell az alapvonalnak is néha egy kis vérfrissítés, pláne ha ilyen klassz dolgok kerülnek ki az állványokra :)



Fit Me! Matte+Poreless Liquid Foundation - 110 Porcelain (1999 Ft)

Végre egy jó illatanyagmentes és színben is passzoló, matt finsű alapozó a drogériákban :). És ezzel el is mondtam a Fit Me! Matte+Poreless alapozóról majdnem mindent :). Nagyon klassz kis termék, egy hibával, ami sajnos a drogériás alapozókra általánosságban jellemző szokott lenni. De kezdjük az elején, lássuk mit tud a Fit Me!:
  • közepes, természetes fedés
  • csodás bársonyosan matt finis, akár púder nélkül is
  • könnyen és szépen eloszlatható folyékony formula, ami nem ül meg a pórusokban és a ráncokban
  • extra világos árnyalat (110)
  • egyszerű, de praktikus csomagolás
  • illatanyagmentes
  • baráti ár




Amit pedig nem tud, az a tartósság, ugyanis a munkanap végére, kb 5-6 óra után elkezd bizony kopni és leolvadni a bőrről, de ügyes kis trükkökkel (mattító púder + nedves BeautyBlender) egyébként orvosolható a bibi és még az is lehet, hogy az én hisztis és zsíros bőröm a hibás. Egyébként nem tudok rá rosszat mondani, szerintem egy nagyon szuper kis hétköznapi alapozó.

MasterCamo Colour Correcting Concealer Kit - 01 Light (4599 Ft)

Sajnos ő nem jött be annyira, mint az alapozó... Eleve nem igazán kedvelem a krémes korrektorokat, abszolút folyékony párti vagyok, ugyanis a tapasztalataim szerint a folyékony verziók sokkal tartósabbak a krémeseknél. És ez most is így van. Maga az ötlet egyébként nagyon tetszik, jó dolog így egy ilyen kis kompakt palettába pakolni ennyi korrektort (van itt zöld és sárga tónus javításra, normál korrektorok és highlighterek is), amik tetszőlegesen keverhetőek egymással, könnyen kezelhetőek, szép a finisük és még a pigmentációra sem lehet panasz, de a szemem alól és az orromról is elmászkáltak, hiába a fixáló púder. Az arc többi területén megmaradtak azért, de oda nem is igazán kell... Lehet, hogy megint az én bőröm a hibás? Nem tudom... Nem lettünk túl jó barátok az az igazság. (Itthon két verzióban kapható, Light és Medium.)






Browprecise Fiber Filler - Soft Brown (2199 Ft)

A Maybelline nem tud hibázni a szemöldökre való termékeivel... Imádom a kétvégű Brow Satin ceruzát is, kettő is van itthon belőle (mikor melyik színhez van kedvem) és most ebbe a kis fura szemöldök 'spirálba' is beleszerettem. Elsőre egyébként voltak kétségeim, mert nagyon furán néz kis ez a kagyló vagy levél vagy nem is tudom milyen formájú kis kefe a tüskékkel, meg a szálacskákkal, de az első használat után már tudtam, hogy új kedvencet avatok.




Gyönyörűen ki lehet vele ugyanis tölteni a szemöldököt, befog minden szálat, helyre is teszi őket és egész nap fent is marad. De a legjobb az egészben, hogy minderre pillanatok alatt képes. Jó, az én szemöldököm még így sem lesz tökéletes, de azért simán utcakompatibilis :). Az egyetlen hátránya, hogy vékony szemöldökkel nem biztos, hogy jól működik. Ha jól tudom nálunk kettő vagy három árnyalatban lehet kapni. 


The Falsies Push Up Angel Mascara (2499 Ft)

Nagyon-nagyon ígéretesnek tűnt ez a különleges kefével/fésűvel rendelkező spirál, mindenki ajnározta a bemutatón, ofkorsz, hogy óriási elvárásokkal vetettem bele magam a tesztelésébe. Sajnos nem lett a kedvencem, bár nem rossz, de nem az én pilláimnak való. Maga a kefe nagyon jó ötlet, minden egyes szálat el lehet vele érni és be is von minden egyes szálat festékkel, de basszus, nem elég látványos a végeredmény... Szerintem inkább azoknak lehet jó választás, akiknek eleve hosszú pillái vannak (nekem rövidebb nem is lehetne...), akkor tuti a wow hatás (húgom pl imádja, meg Iszak Eszti is, de ő a márka arca, nyilván elfogult :D). A tartóssága viszont ok!





The Colossal Big Shot Volum' Express Mascara (2499 Ft)

Na ez a spirál viszont nagyon tuti! (Már a csomagolása is, imádom ezt a metálsárga lila kombót :).) Normál sörtés kefe, elvékonyodó véggel, hogy minden szálat ki lehessen festeni, nem kell itt szilikonszálakkal meg ilyesmivel flancolni :). Gyönyörű és látványosan dús pillákat lehet vele varázsolni már egy réteggel is, hát még kettővel, de többet ne vigyünk fel, mert hajlamos póklábakat csinálni. A tartóssága is rendben van, így ő is helyet kapott az aktuális kedvenceim között.





Összességében rendben vannak a Maybelline tavaszi újdonságai, szerencsére többet szerettem meg közülük, mint amennyit nem annyira. Az alapozóval szerintem érdemes egy próbát tenni, drogériás viszonylatban jól teljesít, a szemöldök bizgentyű zseniális és az új Colossal spirál sem rossz darab. Hétvégén pedig Glamour napok, mindent be is tudtok szerezni kedvezményesen ;).

1 megjegyzés:

  1. Olyan csalódott voltam, egy rakás drogériában jártam de sehol nem voltak kitéve az újdonságok, pedig tényleg szuper lett volna a kuponnal kipróbálni néhányat :c

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.