Teszt | PUPA Pink Muse kollekció

Végre itt az igazi tavasz, kellemes az idő, süt a napocska, de szerencsére még nem túl erősen, csicseregnek a madarak és minden kezd kiszínesedni :). Mivel is ünnepelhetnénk meg ezt a csodálatos időszakot itt a blogon, mint egy gyönyörű tavaszi sminkkollekcióval a Pupa-tól, ami a Pink Muse nevet kapta és ehhez méltóan mesés pasztell rózsaszínes és a hozzá illő árnyalatokban pompázik minden terméke, kívül és belül is. A kollekcióban összesen 19 termék található, highlighterek, szemhéjpúderek, szemceruzák, szájfények, rúzsok és körömlakkok, ezek közül mutatok most be nektek egy párat a márka jóvoltából :). Enjoy!




Pink Muse Vamp! Palette - Charming Nude (4290 Ft)

Van már egy ilyen aranyos kis Vamp! palettám (teszt ITT), azt a mai napig a legnagyobb örömmel veszem elő (mesés highlight árnyalat van benne), ezért nem is volt meglepetés, hogy ezt a rózsaszínbe és aranyba bújtatott négyest is szeretni fogom. A Charming Nude színei finomak, visszafogottak (fehér, pasztell rózsaszín, rózsaszínes barack és enyhén lilás középbarna), mindegyikük fényes, de nem túlságosan, amolyan átmenetet képeznek a szatén és metál között. A pigmentáció nagyszerű és a formula is szuper, könnyen satírozható, egyáltalán nem porol és tartós is.






Pink Muse Vamp! Metallic Eyeshadow - 008 Doll Pink & 010 Tasteful Chocolate (3290 Ft)

A Vamp! Metallic szemhéjpúderek viszonylag új termékek a Pupa kínálatában (az állandó szortimentben is megtalálhatóak összesen 6 árnyalatban), így izgatottan vágtam bele a tesztelésbe, már csak azért is mert az én szívem inkább a fényes dolgok felé húz. Úgy vettem észre azonban, hogy a minőség/formula eléggé színfüggő, ugyanis míg az elég világos rózsaszín Doll Pink annyira nem nyűgözött le, sajnos a pigmentáció is kicsit gyengébb volt és a textúra sem volt olyan lágy és 'krémes' érzetű, addig a gyönyörű mélybarna Tasteful Chocolate-re csak annyit tudok mondani, hogy zseniális minden tekintetben (extra finom textúra és brutál pigmentáció). A Metallic szemhéjpúderek nedvesen is lehet egyébként használni, így még a világos árnyalat is hozza azt, amit elvártam tőle. A Pink Muse kollekcióban összesen négy árnyalatban kapható.








Pink Muse Kohl Eyepencil - 002 Intense Brown & 003 Etherial Nude (2590 Ft)

A ceruzák tesztelésével még mindig bajban vagyok, mert nagyon ritkán használok ilyesmit és nem tudok igazán lelkesedni értük és értékelni őket, így csak a száraz tényeket mondom. Mind a két szín nagyon krémes, szépen pigmentált, jól satírozható és tartós (a világos a vízvonalban mondjuk annyira nem, de a szemzugba highlight alapnak nagyon szuper amúgy). A színek nagyon szépek a 002-es egy majdnem fekete kávébarna, a 003-as pedig egy aranyba hajló nagyon világos bézs metálfénnyel, igazán különleges darab szerintem. Rajtuk kívül még egy fekete árnyalat is található a kollekcióban.






Pink Muse Miss Pupa Gloss - 207 Doll Pink (2590 Ft)

Éppen a szájfényes korszakom élem és már nagyon-nagyon vártam, hogy kipróbálhassam a Miss Pupa Gloss-okat. Sejtettem, hogy nem lesz rossz, de hogy ez az egyik legjobb szájfény amit valaha próbáltam, azt nem gondoltam volna! Egyszerűen imádom, odáig vagyok érte, zseniális és kell még vagy 5 szín :). A formula isteni, nem tapad, nem ragad, inkább olajos hatásúnak tűnik és hidratálja is, a kis vonalakban nem ül meg, gyönyörűen terül el az ajkakon és szép telt hatásúvá teszi őket ezáltal. A pigmentációja szájfényhez képest meglepően magas, nagyon szép és látható, de nem túl harsány színt ad, jelen esetben a 207-es Doll Pink egy finom, babás rózsaszínt. Az illata pedig isteni gyümis :). A tavaszi kollekcióban 3 árnyalat található belőle, az állandó szortimentben pedig 18.




Pink Muse Chubby Balm - Universal Pink (2590 Ft)

Nálam a szájfény mellett ő a másik sztártermék a Pink Muse kollekcióból :). Hihetetlen, hogy egy sminkmárka limitált kollekciós ajakápolója kenterbe veri kb az összes drogériás (és jó pár nem drogériás) ajakápolót... A Pupa nagyon vágja ezt a témát, elég csak a tavaly nyári Balmy Oil olajos szájfényeket megemlítenem, de a téli kollekcióban is volt egy színezett ajakápoló (Balm Elixir), ami szintén nagyon jóra sikerült. Na, de vissza a Chubby Balm-hoz, ami eddig a legjobban kivitelezett darabja lett a márkának szerintem, ugyanis itt minden klappol, a formula és a kialakítás is (a szájfény az túl szájfényes ahhoz, hogy ajakápoló lehessen, a Balm Elixir pedig túl színezett és kicsit kicsi). A szín nagyon enyhe (elméletileg ilyen PH érzékeny dolog, mindenkin máshogy mutat), az ajkakon alig látszik, így nem kell tükör a használatához, az illata pedig vaníliás. 





Pink Muse Cream Highlighter - 002 Pink Muse (5190 Ft)

Nagy bajban vagyok ezzel a highlighterrel... ugyanis nagyon nem tetszik és nem azért, mert krémes... Tragédia, katasztrófa, mostmilesz... Pedig a kompaktban olyan nagyon ígéretesnek és szépnek tűnt, még az sem zavart, hogy krémes (mostanában sokat használok krémes highlightert, mert kell az extra ragyogás), de sajnos nem igazán olyan volt használatban, mint ahogyan azt elképzeltem. Kezdődött ott a dolog, hogy nem tudtam swatchot csinálni vele, mert nem látszik a színe a bőrömön. Egyáltalán. Semmi. Vagyis, de valami látszódik, egy nagy halom csillám. Szín nélkül. Fura. Pedig az ujjamon még ott van, vagy a szivacson, vagy az ecseten, de eldolgozva, nyista, nuku, nulla. Csak az a borzalmas csillám, ami még nekem is sok. Szomorú vagyok, mert imádom a Pupa-t és tudom, hogy egyébként csodás highlightereket tudnak csinálni :(. Bár az is lehet, hogy a másik árnyalat már jobban teljesít.






Összességében nagyon tetszik a Pink Muse kollekció, a highlighter fiaskón kívül az összes termék gyönyörű, minőségi, jól kitalált és kivitelezett. A kedvenceim most az ajakkencék lettek, a Miss Pupa szájfény zseniális, a Chubby Balm nagyon szuper és a sötétbarna Metallic szemhéjpúdert is rögtön megszerettem, így őket ajánlom elsősorban kipróbálásra :). Ó, és persze említést érdemelnek még a körömlakkok is, különösen a Soft Pink árnyalat, amiről nem tudok lekattanni (a glitteres top coat-tal párosítva mesés).

Ti próbáltatok már valamit a Pink Muse kollekcióból???

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.