Pupa Velvet Garden tesztek I. rész

Szerencsés bloggerként én már nyáron vethettem egy pillantást a Pupa őszi kollekciójára, ami a Velvet Garden nevet kapta és azonnal tudtam, hogy ezt abszolút nekem találták ki. Mostanában ugyanis megőrülök a lila dolgokért, nem csak sminkelés terén, hanem úgy egészében mindent imádok, ami lila, legyen szó pasztell levenduláról vagy élénk püspök liláról. A Velvet Garden-ben mindenféle lila tónussal találkozhatunk, de mellettük jelen van a mályva és a pink is. Lássuk is, hogy mit  tudnak élesben ezek a gyönyörű virágos termékek!

A swatchok bázis nélkül készültek!






Velvet Garden Duo Eyeshadow - 3290 Ft

Kezdem is a kedvencemmel :). A duó szemhéjpúderekből összesen három variáció kapható, én ezek közül a Violet Peony-t és a Pink Peony-t kaptam meg tesztelésre. Mind a kettő elképesztően gyönyörű színeket rejt magában, a virágminta pedig olyan kis bájos és szép, igazi ékkövei lettek a gyűjteményemnek. A Violet Peony egy világos, metálfényű taupe lilából és egy selyemfényű mély bordós lilából, míg a Pink Peony metálfényű pasztell rózsaszínből és egy selyemfényű barnás tónusú sötétlilából áll.




A pigmentáltságuk elképesztő, brutálisan intenzívek, nem porzanak, viszont nagyon-nagyon sérülékenyek, sajnos hozzám is kicsit összetörve érkezett meg az egyikük, szóval vigyázni kell rájuk. A két szín elhelyezkedése ha ecsettel vagy applikátorral dolgozunk, akkor pont megfelelő, ha ujjal, akkor a világosabb rész zavaróan keskenynek fog tűnni (én nagyon szeretek ujjal szemhéjpúdert felvinni, sokkal intenzívebb hatást lehet így elérni, pláne fényes színek esetében), de ez az egyetlen minimálisan negatív tulajdonsága van a virágos duóknak. Szerintem nagyszerűek őszre (meg úgy egyébként is), nálam must have kategóriások, szóval érdemes vetni rájuk egy pillantást.



Velvet Garden Pupart Eyeshadow Palette - 5590 Ft

Azt hiszem a leginkább erre a kis palettára voltam kíváncsi ebből a kollekcióból, hiszen már a szépséges lila-arany tokjával felkeltette az érdeklődésemet és a benne található színek is jónak tűntek. A kollekcióban egyébként kétféle paletta is található, az egyiket Autumn Garden-nek (lilásabb, pinkesebb színek), a másikat pedig Rose Garden-nek hívják, én ez utóbbit próbáltam ki. A csomagolása nagyon szép, mint, ahogy azt már említettem, imádom a lilát minden formában, pláne, ha arannyal van kombinálva. A kompakt nagyon erősen záródik, a tükör viszonylag nagy benne, de a két applikátort kihagyhatták volna...




A palettákban kilenc szemhéjpúder kapott helyett, változatos finisekben. A Rose Garden-ben nude és földszínek találhatóak, 3 matt és 6 fényes, számomra ez tökéletes arány, de hát én egy kis szarka vagyok ugye. Sajnos a kis duók után a pigmentáltságban picit csalódtam, nem olyan intenzívek a színek, mint ahogy azt elképzeltem és bevallom, hogy a swatchokat elnézve kicsit egyhangú és unalmas is a felhozatal. Persze szépek és jó velük dolgozni, alappal pedig nem lehet rájuk panasz, de túl sok hasonló paletta van már a piacon és az az igazság, hogy ez nem kiemelkedő. Szerintem az Autumn Garden sokkal izgalmasabb a maga lilás tónusaival, én inkább azt javaslom nektek :).




Velvet Garden Mascara Vamp! - 2990 Ft

Szerintem a Pupa Vamp! spirálját említettem már párszor a blogon (bekerült 2015 kedvencei közé, katt IDE), nagyon szeretem, brutális pillákat lehet vele elérni, szuper a keféje és a formulája is. És akkor most képzeljük el ezt gyönyörű lila csomagolásban és lila színben! Maga a tökély! A hatása ugyanolyan, dúsít és göndörít, de emellett ad egy kis pluszt is a mély lila tónus, különösen a kék és zöld szeműeknek. Én leginkább az alsó pilláimra szeretem használni, már ettől a kis trükktől is jóval zöldebbnek tűnik a szemem, amit imádok. Nem járt még le a színes spirálok kora ;).




Ti próbáltatok már valamit a Velvet Garden kollekcióból???

2 megjegyzés:

  1. A többi termékre is nagyon kíváncsi vagyok! :)
    Nagyon szép a paletta, de annyi ilyen színem van már, hogy nem használnám ki.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.