Maybelline őszi újdonságok tesztje - II. rész

A tesztsorozat első részében kiveséztem nektek a márka újdonságai közül a The Rock Nudes palettát, egy tényleg csúcs szuper szemöldökceruza duót és a folyékony matt rúzsokat is, a teszteket ITT olvashatjátok el. A második körben pedig megmutatok nektek egy dögös rúzst, egy krémes highlightert, egy krémes szemfestéket és egy szempillaspirált :). A legtöbbjüket már egyébként láttam is kint a drogériákban, de szerintem, ahogy elnézem üzletenként változhat a kínálat, más van a Rossmann-okban, más a dm-ekben és megint csak más a Müller-ekben. Talán a Rossmann van most Maybelline fronton a legjobban felszerelve egyébként (a webshopban mindent megtaláltam!), szóval náluk érdemes első körben körülnézni. És akkor lássuk a medvét!



Master Strobing Stick by Face Stuido - 002 Medium Nude Glow (3199 Ft)

Kicsit elszontyolodtam, amikor először a kezembe vettem ezt a kis sticket, ugyanis én személy szerint nagyon nem szeretem a krémes formulájú highlightereket (és pirosítókat). Persze ettől függetlenül adtam neki egy esélyt, kipróbáltam és milyen jól tettem! Ugyanis a Master Strobing Stick ugyan krémesnek tűnik, viszont szerencsére abszolút púderes hatású és finisű, bátran lehet használni porra, krémre, meztelen bőrre. Nagyon finom a textúra, selymes érzetű és szuperül el is lehet dolgozni, ráadásul rendkívül természetes hatású, nem csillámos és nem túlzó a fénye, tökéletes azoknak, akik a visszafogott highlightereket kedvelik, vagy csak most ismerkednek a kiemelés csodás 'tudományával'. A 002-es Medium Nude Glow egyébként egy szépséges pezsgőszín, még éppenhogy elmegy a nagyon világos bőrömre, de azért a 001-es biztosan jobb lenne (ha jól rémlik az rózsaszínesebb).




Colour Sensational Bold Lipstick - 889 Berry Bossy (2299 Ft)

A Maybelline rúzsai drogériás szinten kiemelkedően jók legyen szó a fényes vagy a matt verziókról. Az új Bold kollekció valahol a kettő között ingadozik, se nem fényes a finisük, se nem igazán matt, de egyébként inkább efelé hajlik. Ha jól rémlik, akkor 3 vagy 4 rúzs jelent (vagy jelenik) meg nálunk ebből a vonalból, én a ****-t próbáltam ki, ami egy gyönyörű őszies, kicsit lilás, kicsi fuksziás bogyószín, csodás pigmentációval. Full intenzitásában annyira nem áll jól sajnos ez a tónus, de felütögetve az ajkakra egyszerűen mennyei és a finise is sokkal mattabb lesz. A tartóssága oké, evés közben azért kopik, de hát melyik rúzs nem... Tetszikes, Lolly Approved :).




Color Tattoo Veil - 101 Breathless (2299 Ft)

Amikor először kipróbáltam ezt az új típusú, kissé áttetszőbb és csillámos Color Tattoo-t, rögtön az jutott az eszembe, hogy jé, ez teljesen ugyanolyan érzetű és hatású, mint a MAC hasonló formulájú Paint Pot-jai (pl Let's Skate). Kellemes, krémes formula, szépséges, de finom és kevésbé pigmentált színnel, valamint csodás fénnyel és aprócska csillámokkal. Simán lehet alapnak használni, vagy önmagában, de akár rétegezhetjük is egy sötétebb szemhéjpúder vagy krémes szemfesték fölé, sőt, akár tovább is léphetünk a szemeknél és az orcákon is kipróbálhatjuk. Egy egyszerű kis terméknek tűnik, de valójában elég sokoldalú és praktikus. Nekem nagyon megtetszett, örülök, hogy van már ilyen verzió is a Color Tattoo-k kínálatában.





Lash Sensational Luscious With Oil Blend (2499 Ft)

Az előző rózsaszín-mályvás csomagolású Lash Sensational spirált nagyon szerettem, így reménykedtem benne, hogy ez az ápoló olajokkal és kis fura szilikonos kefével ellátott verzió is a kedvemre való lesz. Szerencsére hatásában lett, gyönyörű sűrű és nagy, valamint extra fekete pillákat lehet vele elérni, csak van két bibije sajnos. Az egyik, hogy lassan szárad, de nagyon, bár ezt az idő valószínűleg orvosolni fogja, ha elkezd 'beszáradni' a formula, a másik pedig, hogy eszméletlenül nehéz lemosni. Olyan, mintha vízálló lenne, pedig nem az. Igencsak dolgozni kell a lemosómnak és a micellás víznek, persze, ha kicsit 'ázik', akkor már könnyebb vele a dolgom. Cserébe viszont nyilván nagyon tartós is. Jó kis spirál, szeretem használni.



2 megjegyzés:

  1. Ez a spirál érdekesnek tűnik. Nem kenődik? Nekem mindig az a bajom, hogy a szempilláim hozzáérnek a szemüvegemhez, és nem vízálló spirállal összekenik. A vízállótól meg hosszútávon hullanak a szempilláim.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. rajtam nagyon tartós, egyáltalán nem kenődött és pergett szerencsére :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.