Maybelline őszi újdonságok tesztje - I. rész

Nagyon-nagyon szeretem az őszt, vártam is, hogy jöjjön végre, most meg, hogy itt van teljesen le vagyok amortizálva, szenvedek, fáradt vagyok, beteg vagyok, lusta vagyok, minden bajom van... Csak egy dolog tud ilyenkor felvidítani és megvigasztalni: új sminkcuccok tesztelése! Hihetetlen, hogy már 7 éve blogolok és még mindig ugyanolyan lelkesedéssel várom a postást, hogy hozza már a francos csomagomat végre és ugyanolyan lelkesen vetem rá magam a dobozokra és borítékokra, majd vetem bele magam a tesztelésbe. Jelen esetben a Maybelline őszi újdonságok tesztelésébe.



Az elmúlt évben a Maybelline iránti érzelmeim teljesen megváltoztak, hiszen régebben nem sokat foglalkoztam a márkával, de most annyi izgalmas és tényleg szuper újdonsággal rukkoltak elő, hogy az egyik drogériás kedvencemmé lépett elő. A The Blushed Nudes palettát (teszt ITT) rengeteget nyúztam a nyáron, a Lash Sensational spirált imádom és a matt rúzsaik (teszt ITT) is fantasztikusak. Szerencsére az őszi termékekben sem kellett csalódnom, sőt, máris van egy 'nem tudnék már nélküle élni' kedvencem közöttük. Lássuk is őket!

The Rock Nudes paletta - 4999 Ft

Vajon egyedül vagyok azzal az érzéssel, hogy ez a paletta nem is igazán nude? Vannak benne nude színek ugyan, de ez nem egy nude paletta, hiszen sokkal több sötét, füstös árnyalat van benne. Szóval javaslom az átnevezését simán The Rock palettára :) A csomagolás egyébként teljesen ugyanaz, mint az előző két verziónál, csak most matt fekete a műanyag, ezüst felirattal. Hátul a matricán szintén minden információ ugyanúgy fel van tüntetve, hogyan érdemes használni és párosítani a színeket stb. Applikátort megint mellékeltek, aminek az egyik vége szivacsos, a másik vége ecset, nagyon végszükség esetén még jól jöhet, most az egyszer nem is dobtam ki. Belül 12 szín kapott helyet ismét, közülük a legtöbb vagány, sötét és csillámos.




A legtöbb nagyon szépen teljesít, pigmentáltak, minimálisan porzanak és könnyű velük dolgozni, viszont sajnos a két matt alapú csillámos egy pöppet gyengébb, ők több türelmet igényelnek, de egyébként ki lehet belőlük egy kis munkával hozni a maximumot. A finisek változatosak, van 5 metálfényű, 2 matt alapú csillámos és 5 matt. A kedvencem a felső sor harmadik színe, ez egy különleges levendulás taupe, ezüst mikrocsillámokkal, de gyönyörű még a khaki arany is (alsó sor negyedik) és a sötét mattok is szuperek (van köztük lila, szürke, barna). Az az igazság, hogy nekem a Blushed Nudes jobban tetszik, viszont a sima The Nudes palettánál izgalmasabbnak találom. 






Brow Satin - kb 2199 Ft

Na, ő a 'nem tudnék már nélküle élni' kedvenc :). Annyira nagyon-nagyon megszerettem, hogy még én is csodálkozok rajta. Komolyan mondom, hogy nálam kenterbe verte az összes szemöldökceruzát, waxot, spirált, port, pomádét, mindent. A Brow Satin különlegessége abban rejlik, hogy az egyik végén található szemöldökceruza nagyon-nagyon precíz, tökéletesen meg lehet vele rajzolni a szemöldökünk kontúrját, anélkül, hogy ecsettel rá kellene javítani, a másik végében pedig a szemöldök kitöltéséhez szükséges por található, egy elcsúcsosított végű szivacsos applikátoron. Imádom. Nem tudok többet, mondani, egyszerűen zseniális, próbáljátok ki!





Vivid Matte Liquid Lipstick - 2199 Ft

Ezeket a folyékony rúzsokat biztosan nagyon sokan vártátok már, bevallom én is, hiszen Tati videójából már tudtam, hogy mire számíthatok velük kapcsolatban és nekem nagyon szimpinek tűntek. Aki full matt, hipertartós folyékony rúzsokra számított, az most biztosan el lesz keseredve, ugyanis a Vivid Matte-ok nem ilyenek. Talán leginkább a Pupa I'm Matt-okra hasonlítanak, ugyanolyan habos-krémesek, szépen pigmentáltak, de nem száradnak meg teljesen, vagyis nem is annyira tartósak, ami engem nem zavar, ugyanis a kis bibi haszna, hogy egyáltalán nem szárítják az ajkakat és nagyon kényelmes viselni őket.



A finisük egyébként nagyon szép természetes matt, nem durva, de persze fénye nincsen. Szerintem ő egy eléggé megosztó termék lesz, én személy szerint a 50-es Nude Thrill árnyalatot (meleg tónusú, kicsit barackos nude) nagyon megkedveltem. az egyetlen, ami nem tetszik benne, az az erős illata és fura íze, de ezt vagy megszoktam egy idő után, vagy eltűnik. Nálunk összesen 5 vagy 6 árnyalatban kapható, ezek közül a Nude Thrill kivételével mindegyik nagyon élénk, jó lenne pár visszafogottabb szín azért még, legalábbis én úgy gondolom.




Ti mit gondoltok a Maybelline újdonságairól? Melyiket próbálnátok ki a legszívesebben?

4 megjegyzés:

  1. A Brow Satinra kíváncsi lettem. :)
    Győrben sajnos nem sok újdonság van még, csak a szempillaspirált tudtam megvenni, de az nagyon jó vétel volt. Sok Maybelline spirált próbáltam már és nagyon szeretem a spiráljaikat, de eddig ez a kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nálunk sincs túl sok :( de a spirál tényleg szuper, ő majd a következő körben fog szerepelni :)

      Törlés
  2. Eddig sehol nem tetszett a The Rock paletta, de a Te képeiden igazán ígéretesnek tűnik! :) A folyékony rúzst láttam most a Glamour napokon, de mivel nagyon ritkán használok ajakkencét, nem akartam egy újabbra költeni, van már elég.. Krémmánián is elég megoszlóak a vélemények.
    A spirált megvettem, egyenlőre tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. írtam is, hogy megosztó lesz :D a spirál viszont tényleg szuper :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.