Egy high-end, egy budget | Lush Snow Fairy Testkondicionáló & Avon Naturals Milk&Honey testápoló balzsam

Biztosan nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy a legtöbb esetben szeretek jó minőségű termékeket, amik tényleg jól működnek és beválnak, szuper olcsón megvenni, de ugyanakkor néha engedni a kísértésnek és berakni a bevásárlókosárba valami drága, luxus terméket, mert egyrészt megérdemlem, másrészt nem árt néha egy kis extra kényeztetés a léleknek (és ez esetben a testnek is). Remélem szeretni fogjátok majd ezt az új sorozatot, amiben mindig mutatok egy olcsóbb és egy drágább terméket, ami (nagyjából) ugyanazt a funkciót látja el. A sort két testápolási nyalánksággal kezdem :).



Lush Snow Fairy Testkondicionáló - 5990 Ft

Pár szó a termék eredeti funkciójáról és használatáról, mielőtt félreértések történnének: a Snow Fairy testkondicionáló nem egy normál testápoló készítmény, ő egy zuhanyzás közbeni testápoló, amit le kell mosni a bőrről. Nagyon finom ápoló összetevőket tartalmaz, úgy, mint a mangóvaj, az avokádóvaj, a kakaóvaj és a mandulaolaj, valamint isteni cukorkaillata van. Én persze fittyet hányva (szokás szerint...) a használati útmutatóknak normál testápolóként használom a Snow Fairy-t.



A formulája rettentően gazdag, nagyon tömény, vajas hatású, tényleg csak extra száraz bőrön érdemes kipróbálni, mint testápolót, egyébként tartsuk magunkat az eredeti funkciójához. Rajtam nagyon gyorsan beszívódik egyébként és nem hagy zsíros, ragacsos érzetet maga után, de nekem Szahara bőröm van sajnos, pláne ilyenkor, fűtésszezonban. A hidratáló hatása OMG, fantasztikus, tökéletes, pihe-puha leszek tőle, a szárazság pillanatok alatt, tartósan eltűnik. Az illata pedig egyszerűen mennyei, konkrétan ezért vettem meg, mert szerelmes vagyok a Snow Fairy illatába. Tömény, édes, cukros, rózsaszín és hosszan tartó. (Megjegyzés: sajnos a termék limitált, csak a karácsonyi időszakban lehet kapni.)



Kinek ajánlom: nagyon száraz bőrű, nem csak cukormániás unikornisoknak, akik nem sajnálják a pénzt egy kis extra kényeztetésre

Avon Naturals Milk&Honey testápoló balzsam - 999 Ft (most akciósan csak 499 Ft)

Az Avon testápoló készítményeiben eddig nem igazán csalódtam még, így bátran tettem egy próbát ezzel a nagyon ígéretes balzsammal is, ugyanis rajongok mindenért, ami mézes. Szerencsére nem kellett csalódnom most sem, szuper kis termékről van szó. Az illata nagyon finom, édes, kellemes, krémes-mézes, az állaga pedig igazán különleges, még nem találkoztam hasonlóval.



Ugyanis nem balzsam és nem is vaj, inkább olyan, mint egy nagyon sűrű hab, aminek gyöngyházas fénye van. Egyébként nagyon könnyen eloszlatható a bőrön, be is szívódik hamar, kevés is elég belőle és megfelelően hidratál is, bár azt azért be kell vallanom, hogy nem annyira durván, mint a Snow Fairy, de valakinek nincs is többre szüksége. Én váltogatva használom a kettőt, egyik nap ezt, a másik nap azt és tökéletesen hidratált marad a bőröm.



Kinek ajánlom: normál és száraz bőrű, nem csak mézmániás unikornisoknak, akik egy szuper és gazdag testápolót keresnek budget áron


Ti melyiket próbálnátok ki szívesebben???

2 megjegyzés:

  1. A Snow Fairy-t, mert szebb a csomagolása és a színe. :D :D Igazi lány vagyok. :D Viccet félre téve annyiszor hallottam már, hogy mennyire jó illata van, hogy muszáj lenne már kipróbálni.. hátha marad még valami a leárazásokra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szokott maradni :) legalábbis eddig minden évben maradt ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.