Budget Beauty | Őszi smink az Avon-nal

Kicsit lassabban haladok mostanában a blogolással, Ti is biztosan észrevettétek már, hogy nem olyan ütemben és nem olyan mennyiségben szállítom nektek a posztokat, ahogy régebben (meg ahogyan szeretném...), de azért nagyon igyekszek. Ennek a kóros időhiánynak a következménye, hogy hetekig ülök egy-egy tesztelésre váró csomagon, mire eljutok odáig, hogy írjak végre róla. Így járt ez a szegény Avon sminkszett is, amit ma (október 15, szombat, ha később kerülne ki a poszt) sikerült először kipróbálnom, de annyira megszerettem mindent rögtön az első használat után, hogy muszáj gyorsan írnom róluk, sőt, hosszú kihagyás után még napi sminket is készítettem, bár be kell vallanom, hogy a reggel 6 és 7 óra közötti időszakban, amikor készülődök munkába, nem igazán lehet jó képeket csinálni fény hiányában, szóval elnézést a minőség miatt.

U.I: A terméknevekre kattintva meg is rendelhetitek a termékeket ;)






A promóképeken teljesen mattnak tűnt ez a kis paletta, így igencsak meglepődtem, amikor kibontottam és fényes színeket találtam benne. Persze én ezt nem bánom, ismertek már, nálam minél fényesebb valami, annál jobb, szóval örültem a szaténos-metálos füstös, khakis-barnás hidegebb tónusú árnyalatoknak. A pigmentáció rendben van, kicsit porzanak, de tartósak és ami a legjobb, nagyon szépen lehet velük dolgozni, építhetőek, jól satírozhatóak, finomíthatóak és nem mellbevágóan fényesek, amolyan szépen, hétköznapian ragyognak. Ráadásul valamiért feleannyi idő alatt sikerült egy finom, füstös sminket összehozni velük, mint egy normál reggelen. A kedvencem a két sötét szín, szerintem habár lehet, hogy elsőre unalmasnak tűnnek, mégis izgalmasabbak, mint a legtöbb barnás tónusú palettába található árnyalatok.





Ha olcsón gyönyörű és piszok jó minőségű piros rúzst kerestek, akkor a Perfect Reds kollekció nektek való! Meg úgy egyébként mindenkinek, aki szereti a piros rúzsokat :). Összesen 7 csodás árnyalat található a kínálatban és a kicsit vamposabb, sötétebb Perfect Red-et választottam és milyen jól tettem... Nagyon pigmentált, krémes, csodás, ceruza sem kell hozzá, csak egy ecset, hogy tökéletesen mutasson az ajkakon. És bár ugyan eredetileg krémes a finise, nagyon könnyen le lehet mattítani (vigyük fel két rétegben és a felesleget itassuk fel egy zsepivel, a szín intenzitása így nem változik, viszont full matt lesz a finise). A tartóssága átlagos, az evést nem bírja, de egyébként szépen, egyenletesen kopik. Sok-sok piros pont és unikornis, abszolút favorit és Lolly Approved!






Sajnos ő nem lett a kedvencem :(. Nekem kicsit túl 'egyszerű' a hatása, nem igazán dúsította és hosszabbította a pilláimat, inkább természetes hatást lehet vele elérni. Amiben viszont nagyon jó, hogy a csavart kefének és a sűrűn elhelyezkedő sörtéknek köszönhetően jól megragadja a pillákat, így szép ívet ad nekik, vagyis azt, amit ígér, hogy nyitottabbnak láttatja a tekintetet, azt igazából hozza és még tartós is. Én rétegezni szeretek vele más spirálok fölé, nagyon szépen át tudja fésülni a kicsit összetapadt 'túlfestékes' szempillákat. Elmegy, de ahogy már mondtam, nem lett a kedvencem.





Szerelmes vagyok ebbe a színbe... Annyira őszi, annyira szép, annyira agyon fogom használni idén :). Amikor ránéztem egyből olyan szavak jutottak eszembe, hogy pumpkin spice latte, sütőtök, lehulló falevél, fahéj és hasonlók. Nem igazán tudom körülírni emiatt a Rouged Cider árnyalatot, van benne vörös, barna, narancs, tégla (mondjuk az vörös...), vagyis minden szín, ami őszi. Az meg már csak a hab a tortán, hogy egy rétegben is fed, szép fényes a finise és nagyon tartós, rajtam 5 napot kibírt kopás nélkül. Érdemes egyébként megnézni a többi őszi körömlakkot is az Avon-nál (Pined-Perfection, Stone-washed Clay, Marmalady, Jaded Sky), mert mindegyik nagyon szép.




4 megjegyzés:

  1. Azt hiszem a rúzs beszerzős lesz, iszonyatosan szép színe van *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg az, de a többi is a kollekcióból :)

      Törlés
  2. A körömlakk nálam is kedvenc :) A Marmalady árnyalatot is ajánlom, az is nagyon jó őszies :) Olyasmi, mint a karamella-narancs keverék.

    Avilda voltam, új követőd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörű az a szín is, lehet, hogy lecsapok rá :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.