Itt a nyár! | Soft&Gentle alumínium-mentes izzadsággátló

Hivatalosan is elkezdődött a nyár, ezért úgy gondoltam, hogy az elkövetkezendő időszakban csupa nyárias posztot hozok nektek, hasznos, erre az évszakra való termékekkel természetesen :). És, ha már erről az évszakról beszélünk, a nyárról, a kánikuláról, akkor bátran kijelenthetem, hogy ilyenkor nyilván extrán izzadunk és ezért szükségünk van egy kis extra, de gyengéd védelemre. A Soft&Gentle izzadsággátló dezodorok még nagyon újak a drogériák polcain és nagyon egyedülállóak is, ugyanis alumínium származékok nélkül, csupa finom és természetes gyógynövénykivonattal (zsálya és mezei zsurló) veszi fel a harcot az izzadás ellen. 



Bizony, bizony, ezek a deók nem a kellemetlen szagok ellen harcolnak, hanem eleve meggátolják azok kialakulását. És valóban működnek is, ami engem lepett meg a legjobban, ugyanis én nagyon izzadós vagyok és 100-ból, ha egy izzadsággátló beválik, akkor még sokat is mondok. A Soft&Gentle ráadásul nagyon finom illatváltozatokban kapható: Active - picit 'férfiasabb', tiszta illat, Care - finom púderes illat és Floral - isteni jó édes virágos illat, nekem egyértelműen ez a kedvencem. Lolly approved, csak ajánlani tudom őket :). Az áruk 1099 Ft és a dm valamint a Rossmann üzleteiben találjátok meg őket.



Pluszként pedig, ha június 15 és július 15-e között készítetek egy szelfit a kedvenc Soft&Gentle deótokkal és bekülditek a zs.tabar@targetsalesgroup vagy a Soft&Gentle Facebook oldalára, akkor megnyerhetitek a három 10.000 Ft-os ajándékcsomagot (amit ti válogathattok össze a takemeshop.hu kínálatából). Sok szerencsét!!!!


4 megjegyzés:

  1. Ez jól hangzik, de Lolly, ruhán mennyire hajlamos nyomot hagyni? :) (Nálam a legtöbbje ott bukik meg..)

    VálaszTörlés
  2. Vannak esetleg stiftes változatban is?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.