Itt a nyár! | Fesztiválozás L'Oréal módra (Infallibe Sexy Balm és Mega Volume Miss Hippie) + túlélési tippek

Hosszú idő óta, idén nyári ismét megyek fesztiválozni (bár igazából csak a Rihanna koncert érdekel, de rá lettem beszélve az egész napos Szigetezésre...), szóval szükség lesz egy-két napsütés és melegálló, megbízható sminktermékre a nagy napon, hogy még este is nagyjából azért kinézzek valahogy. A L'Oréal háza táján pedig igazán klassz dolgok lesznek kaphatóak erre az alkalomra, amik közül kettő instant kedvenc lett és biztosan közületek is sokan szeretni fogjátok az újdonságokat. Lássuk is őket, plusz a poszt végén egy-két hasznos tippet is adok, hogy miképpen lehet túlélni egy kiadós fesztivál napot!




Infallible Sexy Balm - Yala Yolo & Go Pretty or Go Home

Nagy izgalommal vártam ezeket a 'szuperhidratáló', de mégis intenzív színű, fényes rúzsbalzsamokat, mert nyáron egyrészt kell minden extra kis hidratálás az ajkaknak, másrészt én ilyenkor mindig messzire elpakolom a matt ajakkencéimet és előtérbe helyezem a fényesebb, könnyedebb textúrájúakat. Az Infallible Sexy Balm-ok két típusban lesznek kaphatóak: sheer - áttetszőbb színek és bold - merész, pigmentáltabb darabok. A mesés, hideg tónusú élénkpiros Yala Yolo (ez mit jelent?) a bold kategóriába tartozik, míg a fukszia rózsaszín Go Pretty or Go Home a sheer-ekhez tartozik, de egyébként így is elég erőteljes a színe. Mind a kettő nagyon-nagyon balzsamos, isteni finom trópusi gyümölcsös illatuk van és amíg le nem kopnak, addig kellemesen hidratálják az ajkakat. A tartósságuk a textúra miatt annyira nem erős, de nem is rossz, persze egy étkezést nyilván nem bírnak ki. 



A sheer formula nálam abszolút tökéletes volt minden szempontból, nem csúszkált, nem mászkált, nem kellett vele túl precíznek sem lenni, teljes mértékben kényelmes a használata, tökéletes a hétköznapokra és fesztiválokra (tükör nélkül is menni fog a felvitel). Viszont a bold már jóval trükkösebb volt azért az erős pigmentáció miatt. Ecset kötelező hozzá és nagyon-nagyon óvatosan kell vele bánni, mert iszonyat módon csúszkál és nem árt alá emiatt egy primer vagy egy ceruza, nehogy 'kifolyjon' az apró vonalak menték. De a szín kárpótol mindenért, mert tényleg gyönyörű. Sajnos pontos megjelenést és árat még nem tudok, de mihelyst lesz több infóm, akkor jövök és megosztom veletek.



Yala Yolo élesben :)


Mega Volume Miss Hippie

Nem kertelek rögtön bevallom, hogy ez az egyik legjobb spirál, amit valaha próbáltam, pedig az előző két új L'Oréal szempillaspirál tesztje abszolút katasztrófába fulladt nálam, így álmomban sem gondoltam volna, hogy a Miss Hippie azonnal a kedvencem lesz. Pedig az lett és nem is használok mást, amióta kézhez kaptam. Minden tökéletes, a kefe, a formula, a hatás, a tartósság, zseniális darab! Nagyon szépen dúsít, de mégis különválasztja a pillákat, plusz meg is emeli őket, hála az egyszerű, de nagyszerű normál sörtés kefének. A végeredmény abszolút nem a természetes kategória, ezt jobb, ha tudjátok azért. Az meg már csak a ráadás, hogy egy fülledt nyári strandpartit is kibírt mászkálás nélkül. Well done L'Oréal, Lolly approved :).





Brow Artist Maker - Cool Brunette

Miéééért kell ilyen nagyon hideg tónusúnak lenned Brow Artist Maker??? Nagyon bosszantó, hogy egy egyébként szuper kis szemöldökceruzát nem tudok használni a színe miatt. Pedig a kinézete ellenére (elsőre használhatatlannak gondoltam a ceruza hegyének mérete miatt) egy nagyon jó kis termék, amivel pillanatok alatt gyönyörű és dús hatású szemöldököt lehet alkotni. A ceruza rész magasan pigmentált, könnyen eloszlatható és elsatírozható a mellékelt kis mini kabuki ecsetke segítségével, így akár nagyon természetes, de drámai hatást is el lehet vele érni. Hátha lesz egy melegebb tónusú verzió belőle :).





Tippek fesztiválozáshoz:

  • Fényvédő, fényvédő, fényvédő!!!! Minimum SPF30, de inkább SPF50. És nem bekenjünk magunkat reggel és hú az majd kitart estig! Nem, nem! 3-4 óránként újrakenjük magunkat, mert nem menő leégni és tönkretenni a bőrünket.
  • Folyamatos hidratálás! Legalább 3-4 liter vizet meg kell inni egy nyári napon, pláne, ha még bulizunk is. Plusz érdemes magunknál tartani egy vízpermetet is, ezzel néha felfrissíthetjük az arcbőrünket és nem árt egy jó kis ajakbalzsam is, az még jobb, ha színezett (lásd fentebb ;).
  • Ha érzékenyek vagyunk a melegre és a napra, akkor bátran toljunk a fejünkbe egy nagy szalmakalapot, ami nem csak az arcunkat védi a leégéstől, a fejünket meg a napszúrástól, de még nagyon divatos és menő is pluszban.
  • Nem kell túlzásba esni a sminkkel, elég egy fényvédős bb krém, egy fixáló púder+permet, egy tartós szempillaspirál (lásd fentebb), egy ápoló hatású rúzs klassz, élénk színben (lásd fentebb), egy kis bronzosító és sok-sok highlight. Na jó, nem kell olyan sok, de mikor máskor raknánk fel egy rakat highlight-ot, ha nem egy fesztiválra???? 
  • 12 és 15 óra között pedig vonuljunk nyugisabb. árnyékosabb helyre, mert ilyenkor a leggyilkosabb a nap és ott van még ugye az esti koncert is, amit nem az elsősegély sátorból szeretnénk végighallgatni, miközben a napszúrástól/égéstől szenvedünk. Esős napon ez nyilván sztornó, de ne essen inkább az eső.

Ti mentek valamilyen fesztiválra idén???

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.