Budget Beauty | Testápolási újdonságok (Balea, Isana és Avon)

Megvan a következő őrület, minden testápolási termék szórófejes vagy hab-adagolós flakonban fog érkezni és mi imádni fogjuk őket. Nem-nem, máris imádjuk őket :). Természetesen egy ideje már ott csücsülnek ezek az újdonságok elrejtve, marketingmentesen a polcokon, de a nagyobb márkák is elkezdték gyártani a saját verzióikat és nemsokára nincs megállás, mindent el fognak árasztani a habtusfürdők, a habos testápolók és a testápoló spray-k. Természetesen én sem tudtam megállni, hogy ki ne próbáljam őket, íme a tapasztalatok.



Balea Hawaiian Dream Duschschaum (kb 459 Ft)

Nem ez volt az első tusi hab, amit kipróbáltam, a Rituals nevű márkától már volt hasonlóm és azt is nagyon szerettem. Azonban míg az utóbbi zselés formában jött ki a flakonból és később lett hab (mint a borotva zselé-habok), a Balea verzió egyből kemény habként bújik elő. Nem tudok rá rosszat mondani, minden szempontból isteni! Finom, krémes és nem szárít, az illata pedig elképesztően kellemes, nem tömény, nem tolakodó, hanem elegáns és friss, közel van egy hawaii álomhoz (kókusztej és tiaré virág) :). Csak ajánlani tudom, nagyszerű és izgalmas (na ezt a jelzőt sem használtam még tusfürdőre) termék, abszolút Lolly approved.




Avon Planet Spa Revitalizing Harmony Shower Mousse (999 Ft)

Szintén egy hab tusoló, de mégis kicsit más. Az Avon Revitalizing Harmony Shower Mousse a 'folyadékból hab lesz' típusú termék (hasonló kézmosót és arctisztítót már sok márkánál lehet kapni), nem olyan tömör, kemény állagú, mint a Balea, de ez nem von le semmit az élvezeti értékéből, ugyanolyan kellemes vele mosakodni, ugyanolyan lágy és nem szárít, viszont az illata inkább uniszex/férfiasan friss, ami nem mindenkinek lesz a kedvence, de egyébként kellemes, csak másképpen, mint egy édes gyümölcsös-virágos aroma. Nyárra nekem mindenesetre kifejezetten tetszik :).




Balea Body Mousse (kb 8-900 Ft)

Sajnos ez a habosabb állagú testápoló, ami jojoba és szőlőmagolajjal van dúsítva már nem vált be annyira, mint a tusolóhabok. Nekem túl erős és parfümös az illata (nem rossz, csak túl sok) és abszolút nem hidratál eléggé, konkrétan a szárazabb területek még viszkettek is utána. Az állaga nagyon könnyed, szinte már túlságosan is és elkenve esküszöm, furán 'száraznak' érzem. Nem tetszik, nem szívesen használom és utálom, hogy megvettem és nem tudok vele mit kezdeni... Tudom, hogy mindenki más preferencia alapján választ testápolót és akár ez is beválhat valakinek, én azonban nem ajánlom...



Isana Body Lotion Spray Aloe Vera (699 Ft)

Kicsit mindig bedőlök ezeknek a testápoló sprayknek, mert mindig azt hiszem, hogy húúú de jó csak befújom magam és készen is vagyok! De sajnos nem így működnek, mert ugyanúgy el kell őket oszlatni azért a bőrön, de a felvitel legalább könnyebb és érdekesebb. Az Isana Body Lotion Spray 10% aloe verát tartalmaz, kellemes az illata és nem mondom, hogy nem hidratál eléggé, de a rosszabb napjaimon nekem nem elég, persze tudni, kell, hogy bizonyos helyeken (felkar...) extra-mega száraz a bőröm és a tömény kókusz és argán olaj sem szokott rajta segíteni. Nyáron mindenesetre jól fog jönni, mert gyors és egyszerű a használata és hamar fel is szívódik. Nem a legnagyobb kedvencem, de egynek elmegy.




Ti próbáltatok valami 'különleges' újdonságot mostanában a drogériákból???

4 megjegyzés:

  1. No, akkor a habállagú testápoló lekerült a kívánságlistámról, a tiarévirágos habtusoló pedig fel. Köszi a tesztet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szívesen :) remélem neked is beválik!

      Törlés
  2. A Balea tusit használom, én is szeretem, csak azt sajnálom, hogy nem tartósabb az illata. Évekkel ezelőtt volt a Baleának ilyenje, csak vaníliás és bogyós illattal, azokat is szerettem, ami még jobb volt bennük, hogy nem tartalmaztak SLS-t. Még tavaly vettem egy ilyen fújós testápolót szintén Balea márkájút. Kaminál láttam, és mindig vevő vagyok az ilyesmire. Lehet, hogy ugyanaz, mint az Isana, ez is 10% aloét tartalmaz, nyáron szeretem, mert olyan könnyű. Én ezt is a tenyerembe fújom és úgy kenem magamra. :D Hab állagú testápolóval a Tescoban találkoztam még tavaly, ilyen saját márkás termék volt, és átlagos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehetne tartósabb valóban, mert nagyon finom :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.