Újdonság | Pupa Tavasz

Idén tavasszal a Dot Shock kollekció mellé (részletesen ITT és ITT olvashattok róla) sok-sok más újdonsággal is kedveskedik nekünk kedvenc olasz sminkmárkánk, a Pupa. A Like A Doll Maxi Blush pirosítókról már írtam Nektek korábban ITT, de most végre megtudtam több információt is róla, többek között azt, hogy nagyon különleges Soft Focus formulájuk van, ami bőrtökéletesítő hatásúak (picit simít, szépít, egységesít), bársonyos a finisük és nagyon tartósak, plusz kis ecset is jár hozzájuk. Az ára 4590 Ft lesz, ez elsőre picit soknak tűnhet, de maga a termék elég nagy, kétszer akkora, mint egy normál pirosító.



Age Revolution

A csodás sminktermékek mellett a Pupa mostantól a bőrápolásra is igyekszik minél nagyobb hangsúlyt fektetni az új, Age Revolution termékcsaláddal, amelynek tagjai anti-aging hatásúak a Pupa Reviva Cell formulának köszönhetően. Minden termék parabén mentes, nem komedogén és alcsony allergia kockázatú (sajnos illatanyag van bennük). A Pupa Reviva Cell hatóanyag pedig segíti a bőrsejtek méregtelenítését, segíti a sejtek regenerálódását, növeli az élettartamukat és erősíti a bőr természetes védekező mechanizmusát. 



  • Skin Perfecting Cream - First Signs Of Aging, 7890 Ft: könnyű állagú hidratáló krém az öregedés első jeleinek kezelésére és megelőzésére, minden bőrtípusra, nappalra és éjszakára.
  • Firming Plumping Anti-Wrinkle Cream, 11890 Ft: gazdag textúrájú hidratáló a ráncok és a megereszkedett bőr kezelésére, minden bőrtípusra, SPF15 védelemmel.
  • Anti-Wrinkle Redensifying Cream, 7890 Ft: gazdag textúrájú krém speciális a szem és száj környékére kifejlesztve. Simítja az apró ráncokat és csökkenti a karikákat. Minden bőrtípusra, nappalra és éjszakára.


  • Dark Spot Serum, 11190 Ft: könnyed formulájú szérum, amely halványítja az öregedés, a napozás és a hormonális változások okozta foltokat az arc és a nyak bőrén. Minden bőrtípusra, nappalra és éjszakára.
  • 3D Lifting Repositioning Serum, 9590 Ft: könnyű szérum, amely segít visszaadni a bőr tónusosságát, feszességét és tömörségét, valamint halványítja az apró ráncokat. Minden bőrtípusra, nappalra és éjszakára.
  • Moisturizing Cream Immediate Beauty, 5590 Ft: könnyed állagú hidratáló krém, amely azonnal simábbá, ragyogóbbá és egyenletesebbé teszi a bőrt. Akár önmagában, de más bőrápoló termékekkel együtt is használható. Minden bőrtípusra.



Dryness Relief & Elasticity Boost Moisturizing Fluid - 4890 Ft

A Pupa testápolók nálam már bizonyítottak (ITT), úgyhogy nagyon kíváncsian várom ezt a két újdonságot is. A Dryness Relief egy mélyen hidratáló, de könnyed és bársonyon formulájú termék, amelynek az összetevői között olyan hatóanyagok találhatóak, mint a hialuronsav, a B5 provitamin, karitévaj és oligo elemek, míg az Elasticity Boost egy feszesítő hatású testápoló argán, jojoba és mandulaolajjal, valamint E és F vitaminokkal. Mind a kettő parabén mentes és alacsony allergia kockázatú.




Miss Pupa Gloss - 2590 Ft

Annyira rákaptam mostanában a szájfényekre, hogy amikor megláttam a Miss Pupa Gloss nude darabjait egyből arra gondoltam, hogy kellenek, kellenek és kész. Hát nem gyönyörűek ezek a színek??? Összesen 18 árnyalatban kaphatóak 2 finissel: lakkhatású és gyöngyház. A formula könnyű  (nem ragacsos) és ápoló hatású a benne lévő mangóvajnak és növényi olajoknak köszönhetően, az illatuk pedig gyümölcsös-virágos, amelyben a barack, a dinnye és az ananász dominál. 

Miss Pupa Gloss - Crsytal Gloss, Pearly Clear, Sexy Skin

Miss Pupa Gloss - Forever Nude, Enchanted Moment, Majestic Nude

Miss Pupa Gloss - Juicy Glaze, Tender Apricot, Frosted Apricot

Miss Pupa Gloss - Coral Emotion, Touch Of Red, Soft Kiss

Miss Pupa Gloss - Sweet Candy, Ingenious Pink, Extreme Fuchsia

Miss Pupa Gloss - French Kiss, Essential Red



Vamp! Extreme Mascara - 3590 Ft

A sima Vamp! szempillaspirált nagyon szeretem, gyönyörű és dús pillákat lehet vele elérni, ezek alapján biztos vagyok benne, hogy az Extreme verziós sem lesz rossz. A kefe szilikontüskés és extrán brutál dúsító hatású, akár már egy rétegben is. Jöhet :)!




6 megjegyzés:

  1. Az a pirosító nagyon pofás, majd megnézem magamnak közelebbről is :-)

    VálaszTörlés
  2. Egy pirosítót biztosan beszerzek majd, ha máskor nem majd a szülinapi Pupa Card kedvezményt kihasználva. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is pont erre gondoltam, hogy jujj de jó nemsokára szülinapom, jöhet a kártya, jöhet a kedvezmény és egy pár szájfény :D

      Törlés
  3. Pirositora nekem is szuksegem van :D
    De hogyan lehet a Pupa Cardhoz hozzajutni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon egyszerű :) csak bemész, vásárolsz és kérsz egyet, beregisztrálnak és meg is van :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.