Újdonság | Catrice Zensibility Limited Edition

A Catrice márciusi-áprilisi limitált kollekciója, a Zensibility úgy, ahogy van maga a tökély. Utoljára talán a Lumination volt ekkora hatással rám, azt is imádtam, olyan szép összhangban volt minden, nagyszerű volt a téma és gyönyörűek voltak a termékek. Most sincs ez másképpen csak a finom ragyogás helyett, most a nyugalom, a zen, a keleti kultúra került a középpontba. A csomagoláson bambuszminták vannak, a formák japánosak, a színek pedig minimalisták. A négyes szemhéjpúder palettában a szürke színek keverednek a lágy rózsaszínnel, a pirosító és a speciális matt rúzs élénk pirosak, a körömlakkok pedig pasztell színekben pompáznak. Természetesen egy ázsiai ihletésű kollekcióból nem maradhat ki a fekete tus sem, ami ezúttal különleges gömböcskés kialakítású, hogy minél kreatívabb formákat hozhassunk vele létre. Ráadásnak pedig van még egy satírecset és egy csinos ecsettartó is. A Zensibility március közepétől lesz kapható kis hazánkban is. Nektek hogy tetszik???


Zensibility Quattro Eyeshadow - Ease and Comfort

Zensibility Eye Line-Art Pen - Black & Blending Eye Shadow Brush

Zensibility Bouncy Blush - Moment CaptuRED

Zensibility Lip Geisha - REDiant Energy

Zensibility Nail Laquer - Greatly Greyish, Sheer Silence & Zensible Rose

Zensibility Nail Laquer - REDiant Energy & Turquoisensai

Zensibility Brush Bag

Zensibility Brush Bag



19 megjegyzés:

  1. Sajnos nagyon tetszik, ebből vadászat lesz azt hiszem :)

    VálaszTörlés
  2. A pirosító nagyon tetszik, a többi olyan "Ahha, oké" érzést vált ki belőlem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon különleges darab ez a kis piros pír, az már biztos :)

      Törlés
  3. Hát.. a neve jobban cseng mint ahogy az egész kinéz. A pirosító keltette fel egyedül a figyelmem, mivel ilyen erőteljes, sötétebb árnyalatra próbálok lecsapni. Számomra nagy csalódás, mivel imádom a keleti kultúrákat. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( sajnálom, hogy nem tetszik annyira, de az tény, hogy a neve nagyon ki lett találva :)

      Törlés
  4. Nekem tetszik, jó a hangulata! Plusz könnyen megvehető vagyok hülye formájú dolgokkal. A pirosítót vinném, a rúzs is érdekel, és ha belegondolok, egy darab ecsettartóm sincs, pedig gyakran jól jönne. Szép lenne a paletta is, csak úgy általában nem szoktam elégedett lenni a Catrice szemhéjpúderekkel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem a velvet matt formulájuk nagyon bejött, a vanília színűt konkrétan a szemem alá használom fixáló púdernek :D de amúgy a palettákban mindig kicsit gyengébbek szoktak lenni a szemhéjpúderek, ez tény. Na de hátha most nem :)

      Törlés
    2. A velvet mattok tényleg nagyon szépek, hajtok én is a vaníliára, legutóbb a 070es árnyalatot szereztem be és szerintem azóta minden sminkembe sikerült belecsempészni ha kell ha nem :DD

      Törlés
  5. Rég láttam olyat a Catrice-től ami ennyire megfogott volna! a Gésás ajakrúzs (már ha ilyen kinézettel annak nevezhető?) KELL!!!!!!!!!! A szemhéjpúder paletta picit a mac palettáira hasonlít, tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is egyből a MAC jutott eszembe róla :)

      Törlés
  6. Nagyon tetszik a tus, a rúzs és a szemhéjpúder paletta is...jajj a pénztárcámnak... :-)

    VálaszTörlés
  7. A kék koromlakk kell. A szemhejpaletta nekem nagyon hasonlit a Mac negyeseire. Remeljuk jo lesz a minoseg is

    VálaszTörlés
  8. a Catrice Hungary facebook-oldala szerint ez előreláthatólag júniusban jön csak be Magyarországra, a Bold Softness után. forrás: https://www.facebook.com/catrice.hungary/posts/1255702407791936

    VálaszTörlés
  9. Én most találkoztam ezzel a trendkiadással a Müllerben, még nem volt lefosztva annyira (Europeum). A képen a pirosító tényleg durván piros, élőben viszont sokkal téglásabb színe van, gyönyörű, jött is velem haza! (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szép a kollekció élőben, már sajnálom, hogy nem hoztam haza belőle semmit :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.