Budget Beauty - Testápolás | Avon Planet Spa Treasures of the Desert

Mivel a drogériás kedvencek (katt IDE) óriási sikert aratott, magasan a legolvasottabb poszt a blogon - hihetetlen, hogy ennyien kíváncsiak vagytok rá, köszönöm :) - ezért úgy döntöttem, hogy indítok egy új rovatot, ami a Budget Beauty néven fog futni. Lesznek külön sminkes, testápolási, hajápolási és remélhetőleg arcápolási irományok is, tesztek, újdonságok stb. Remélem szeretni fogjátok és ha bármilyen ötletetek, kérésetek, javaslatotok van, akkor ne habozzatok, írjátok meg őket komment vagy e-mail formájában (lolly05tmua@gmail.com). És akkor jöjjön is az első Budget Beauty poszt az Avon új Planet Spa családjával a főszerepben. Enjoy!

Az Avon mostanában nagyon klassz dolgokkal jelentkezett sminkügyileg: a cuki kis kontúrecsetért (ITT olvashattok róla) mindenki odáig van aki próbálta, akárcsak a mesés matt rúzsokért (teszt ITT), amiket én is hamar a szívembe zártam. Gondoltam, ha a sminkek ennyire szuperek, akkor a többi újdonság sem lehet rossz, ezért éltem a lehetőséggel és kértem kipróbálásra a Planet Spa argánolajos termékeiből is. A Treasures of the Desert család négy tagból áll: egy regeneráló kézkrémből, egy regeneráló testápoló balzsamból, egy hidratáló arctisztítóból és egy agyagos arcmaszkból áll, mindegyikben van argánolaj és mindegyiknek isteni finom illata van.





Bevallom az olcsó kézkrémekkel mindig egy kicsit szkeptikus vagyok, mert nálam általában nem igazán működnek, nem elég gazdag a formulájuk, nem hidratálnak megfelelően, túl erős és kellemetlen az illatuk vagy éppen túl zsírosak. Ezt a picike tubust (tényleg nagyon kicsi, csak 30 ml) is félve próbáltam ki, de szerencsére kellemesen csalódtam. Az állaga kellemesen krémes, gazdag, de viszonylag gyorsan felszívódik és elég jól hidratál is. Inkább napközben szeretem használni, éjszakára maradok a durvább, zsírosabb Lemony Flutter-nél. Az illata pedig isteni finom, meleg, édes, parfüm jellegű, de nem tolakodó és a környezetemben mindenki megkérdezte, amikor magamra 





A kedvencem a csapatból egyértelműen a testápoló balzsam lett, ami megszabadított az egy ideje már agyamra menő és el nem múló viszkető bőrszárazságtól (a mostanában próbált testápolóim mind csődöt mondtak). Az állaga krémes, nem vajas, mint ahogyan azt vártam, könnyen eloszlatható a bőrön és vannak benne ilyen kis érdekes barackos színű olajgyönyöcskék is, amik először furák voltak, de azóta imádom őket szétnyomkodni magamon :D. Az illata ugyanolyan, mint a kézkrémnek, a felszívódási ideje gyors, a hidratálási ereje pedig csillagos ötös. Lolly approved, mindenképpen érdemes kipróbálni.





Az arctisztító estében kicsit féltem az erős illattól, hogy irritálni fog, mivel azonban ez inkább egy arcradír, mint sima lemosó, így hetente csak kétszer használom és szerencsére semmi problémám nem volt vele. Ebben is vannak kis gyöngyöcskék, amik ezúttal exfoliálnak és nem szétpukkannak, maga az arctisztítókrém pedig kissé olajos érzetű, ez egyértelműen a száraz bőrűeknek kedvez, inkább nekik ajánlom kipróbálásra. Használata után a bőröm puha és sima lesz, nem húzódik, nagyszerűen előkészíti egy jó kis pakolásra, vagy maszkra.




Összességében abszolút pozitív minden tapasztalatom a Planet Spa új családjával és bátran ajánlom őket kipróbálásra, pláne, hogy most igen kedvező áron lehet hozzájuk jutni az Avon webshopjában ITT. Ti esetleg próbáltatok már valamit ebből a vonalból? Van kedvenc Palnet Spa terméketek???

6 megjegyzés:

  1. Lolly, neked mi a kedvenc kézkrémed ami itthon is kapható? Beruháznék már egy drágább darabra ami itthoni s kapható, mert szétszárad a kezem. -bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az én legnagyobb kedvencem a Lush Lemony Flutter, attól jobb kézkrém nincsen és árban sem rossz, ahhoz képest, hogy kb 3 hónapig elég volt :)

      Törlés
  2. Engem nagyon meglepett ez az új kézktém, a többihez képest kiemelkedő :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bezony :) nem gondoltam volna én sem, hogy ennyire fogom szeretni :)

      Törlés
  3. A Holt tengeri iszappakolást nagyon szereti a bőröm viszont pont elfogyóban van. Kíváncsivá tettél ezzel a termékcsaláddal kapcsolatban. Teszek egy próbát vele. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.