Kincsek a drogériából | Rival De Loop Young Silver & Gold Highlighter

Nem tudom, más hasonszőrű sminkmániások és megszállott gyűjtögetők hogy vannak vele, de nekem időszakos bekattanásaim vannak. Van, hogy csak rúzsokat veszek, van, hogy semmi más nem érdekel, csak az ecsetek... Jelenleg súlyos highlighter addikcióval küszködök, sorra hozom haza a szebbnél szebb darabokat és vallásszerűen pakolom őket magamra reggelente, nem éppen szolid mennyiségben. Eddig főleg drágább fénypúdereim voltak, mert szerintem drogériás viszonylatban nem túl erős a felhozatal ezekből a termékekből, az állandó kollekciókban szinte alig van, a limitált darabok pedig rendre csalódást okoztak minőségügyileg, egy-két kivétellel. Azonban egy gyors Rossmann-os kiruccanás alkalmával (csak zsepiért mentem be) nyilván végignéztem a sminkes állványokat is és ott kacsintgatott rám a Rival De Loop Young Hollywood Fever kollekciója, amiben két highlighter is helyet kapott. Gondoltam egye fene alapon, kemény 800 Ft-ért elhozom az egyiket, hátha megszeretem...



Poén lelő... Annyira megszerettem, hogy azóta a másik is megvan :D. A csomagolásra nem sok szót pazarolnék, mert az nem tetszik, gagyi és olcsó, depot lesz a vége szerintem, ráadásul ki nem állhatom ezt a csavaros megoldást, de pont nem érdekel, mert maga a highlighter zseniális. Két árnyalatban kapható, az egyik egy Silver/ezüst, ez a Hollywood Glow nevet kapta, a másik pedig egy Gold/arany, őt pedig Glow For Gold-nak hívják. 



A Hollywood Glow keltette fel elsőként az érdeklődésemet, a kis kompaktban csodálatosan mutatott és szerencsére nem tűnt túl ezüstnek, azt nem csíptem volna. A színe számomra egyértelműen pezsgős-bézses, nagyon minimális rózsaszínes tónussal. A Glow For Gold viszont a nevéhez hűen valóban arany, bár rendkívül visszafogott. Mind a kettőnek olyan szép fénye van, hogy nem találok rá szavakat, nem csillámosak, nem túl hivalkodóak, de azért nagyon is jelen vannak, lehet őket rétegezni, keverni egymással, vékonyan felvinni, vastagon felvinni, nedvesen felvinni az extra hatás kedvéért. A formula lágy, minimálisan porzik, nagyon pigmentált és szép tartós.




Összességében vétek kihagyni őket ennyi pénzért!!! Ráadásul ugyan limitált darabok, de nagyon úgy tűnik, hogy a Lovely fénypúderei teljesen ugyanilyenek, nekik is van egy ezüst és egy arany, ráadásul a mintájuk is megegyezik, szóval nem marad le senki róluk :). Irány a Rossmann!!!



8 megjegyzés:

  1. A Mac extra dimension skinfinishekhez viszonyitva az állaguk milyen? Ahhoz keresek dupe-ot eddig sikertelenul :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem olyanok, ezek inkább hasonlítanak a mineralize skinfinishekre :( az extra dimension púderekhez a pupa legutóbbi limitált kollekciójában volt egy hasonló darab :)

      Törlés
  2. Hmm, nagyon nézegetem ezeket és a Lovely darabokat is, de előbb-utóbb megszerzem őket! :D

    VálaszTörlés
  3. Meg fogom nézni őket, köszi a tesztet! :)

    VálaszTörlés
  4. Picit off téma :3 Múlt htéen mondtad, hogy rendelsz süti illatú ecsettisztítókat *-* Megérkezett esetleg? Ha igen akkor mennék jövő hét elején :D -bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos még nem érkeztek meg, de megpróbálom megsiettetni a dolgot :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.