Back2MAC | Little Buddha + Shy Girl

6:56 de.
Nagyon durva depot akcióba kezdtem, meg el is használtam szokás szerint jó sok MAC cuccot az elmúlt pár hónapban, aminek az eredménye két kör Back2MAC lett (tudjátok hat üres csomagolás = egy rúzs) és most készülök a harmadikra... A legutóbbi alkalmak során ismét két cremesheen formulájú rúzst választottam, nem tudok róluk leszokni, egyszerűen ebben (és a mattban) verhetetlen a márka. Első körben a Shy Girl-t (ezért olyan kis megviselt már), míg legutóbb a Little Buddha-t hoztam haza.



A csomagolásról és textúráról, formuláról most nem értekeznék túl hosszan, már mindenkinek, aki olvassa a blogomat ismerős lehet, a lényeg, hogy minden szép és jó, krémes, de mégis pigmentált, kellemes viselet, imádom és kész. Inkább térjünk át a színekre :). A Shy Girl a MAC leírása szerint egy semleges korall bézs, ami a swatchon maximálisan látszik, de az ajkakon sokkal finomabban köszön vissza, egy igazi minden napra tökéletes viselet nude lesz belőle, ami inkább picit rózsaszínes barackos. A Little Buddha elméletileg egy élénk barackos pink, szerintem teljes mértékben csak pink, sok barackos tónust nem lehet benne felfedezni. Gyönyörűséges, igazi tavaszi szín. Ha valaki szereti az ilyen kis visszafogottabb árnyalatokat mindenképpen nézze meg őket ;).




MAC Cremesheen Lipstick
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 6100 Ft vagy hat üres csomagolás

Nektek melyik a kedvenc MAC rúzsotok???

4 megjegyzés:

  1. Mindkettő csodás! :) Igazi tavaszi színek. :)

    VálaszTörlés
  2. A shy girl szuper jól néz ki, én is nagy mac rúzs fan vagyok :) A flamingo park kollekció megjelenéséről van infod? itthon is február 4. ? Hiába vagyok feliratkozva a mac hirlevélre sosem küldik az infokat az uj kollekciokrol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos itthon valószínűleg csak márciusban lesz majd kapható :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.