Halloween őrület | Sugar Skull smink a Kryolan-tól

12:01 du.
Ne harapja le senki a fejemet, de töredelmesen be kell vallanom, hogy amikor már ilyen közel járunk a karácsonyhoz (63 nap, emberek, 63 nap) és már minden üzletben kint vannak az ünnepi termékek, akkor hihetetlen módon hidegen tud hagyni a halloween meg a szörnyek, a zombik és a vámpírok. Sminkesblog lévén elvárnátok tőlem valószínűleg, hogy legalább egy valamirevaló sminket készítsek erre az alkalomra, de semmi késztetést nem érzek a dologra.... Cserébe viszont azoknak, akik szeretnék magukat kifesteni valami jópofára 31-én, íme egy csodaszép sugar skull, vagyis cukorkoponya smink a Kryolan jóvoltából, amit könnyebb elkészíteni, mint gondolnátok és nem is kell hozzá túl sok minden. Ti egyébként készültök valami érdekessel, izgalmassal a holtak napjára? (Én elméletileg csillámpóni leszek, de majd meglátjuk :D).



1. Lépés

  • sminkecset segítségével a Supracolor Clown White-ot (fehér, krémes alapozó) használva húzz határozott vonalat a hajvonaltól az állig az arcot keretezve, majd töltsd ki az egészet szivacs segítségével úgy, hogy egyenletes legyen a smink. Rögzítsd a sminket Translucent Powder (átlátszó, rögzítő púder) segítségével. A felesleges púdert "söpörd" le az arcodról.



2. Lépés
  • Az arckarakter kialakításához sminkszivacs és ecset segítségével használd az Aquacolor TK2-s árnyalatát. Árnyékold a hajvonalat, a szemet, a szájat és az orcákat. Egy kisebb ecsettel fess 3 fekvő szirom formát az állra. (Az Aquacolort, hogy jól tudd használni, vízzel kell oldani, amíg krémes textúrát nem kapsz. Ne használj túl sok vizet!)



3. Lépés
  • Az Aquacolor BL10 színét használva ismételd meg az árnyékolást a szemeknél, a szájnál, az arcon. A homlok közepén rajzolj olyan szirmokat, mint az állon. Győződj meg, hogy a felvitt TK2 árnyalat jól látszik-e, hogy érzékelhető legyen a 2 tónus használata.

4. Lépés
  • A részletek kiemelésére használd az Aquacolor 071 színét egy vékony ecset segítségével. Kontúrozd a megrajzolt szirmok széleit, Az orr dekorálásához rajzolj szirmot az orrhegyre. A szemeket díszítsd csipke mintával. Az ajkak és az orcák legyenek éles, grafikus vonallal kiemelve.



5. Lépés
  • Tégy a szemzugokba és minden színezett részre Multi Glitter Gel-t (csillám zselét). Használd az Silver (ezüst) és Pearl Blue (apró szemű kék) színeket.



6. Lépés
  • A smink befejezéséhez rajzolj különböző méretű szirmokat Aquacolor 071 színnel, végül díszítsd a sminket strasszok felragasztásával.


3 megjegyzés:

  1. MILYEN BLOG AZ AHOL NINCSEN HALLOWEENI SMINK PEDIG MINDEN EGYES EMBER SMINKELNI AKARJA MAGÁT, FELHÁBORÍTÓNAK TARTOM, AZ LENNE A MINIMUM HOGY 15 STEP BY STEP SMIKET ELKÉSZÍTESZ, ÉN PL. KISZSIRÁF AKAROK LENNI. :'D jk jk, engem pl. hidegen hagy az egész, nem hiányzik a halloweeni smink, néhány inspirációs kép meg legyen elég a népnek :D nem hiszem hogy szabadkoznod kéne érte. majd a csillámpóniról kérünk képet :) Bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezen most olyan jót nevettem :D ha lesz csillámpóni, akkor képek is lesznek, ezt megígérem :)

      Törlés
  2. Hát, én is elvagyok enélkül a smink nélkül. :D Maga ez az ünnep is hidegen hagy, nem igazán foglalkozom vele, talán egy manikűrt készítek rá, és ennyi. :D Sajnos, a halottak napja sokkal szomorúbb dolog a számomra, én ilyenkor inkább emlékezek arra, aki igen közel állt a szívemhez. )-:

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.