Teszt | The Body Shop Moisture Foundation SPF15 + Radiant Highlighter

Holnap ismét The Body Shop sminkpéntek, vagyis minden második sminkterméket féláron tudtok megvenni. Én a legutóbbi ilyen kis eseményen jól elcsábultam, alapozót akartam venni (muszáj volt egy hidratáló formulát beszereznem, mert valamiért iszonyat száraz (volt) a bőröm), amit sikerült is, de nem tudtam otthagyni a folyékony highlightert, amit már kinéztem pár hónapja, de volt bennem egy kis félsz a hidegebb tónusa miatt (nem is értem miért...). Szóval pár hete lelkesen használom őket, így most a pénteki akció előtt jöjjön a teszt, hátha kedvet kaptok valamelyikhez.




Moisture Foundation SPF15

Kezdem rögtön a legjobb hírrel: mind a kettő illatanyagmentes formulájú, abszolút nem okoznak irritációt, hála a jó égnek. A Moisture Foundation, mint ahogyan a nevében is benne van, egy hidratáló hatású alapozó, marula olajat tartalmaz és minimális fényvédő is van benne. A csomagolása szép és egyszerű, a pumpás tubus átlátszó, a kupak és nyomófej pedig ezüst, sajnos, ugyanis iszonyat módom gyűjti az ujjlenyomatokat (remélem a képen azért nem látszanak, bár igyekeztem letörölni őket). A színválaszték egész jó, a 01-es árnyalatot hoztam el, ez talán egy pöppnyit még túl világos is nekem, szóval a hófehérkék is örülhetnek.



Az alapozó állaga meglehetősen folyékony, könnyek eldolgozható, nem csíkozódik, szépen beül/beépül a bőrbe. A fedése vékony-közepes (inkább gyengébb), építhető, de a közepes-nagyobb hibákat önmagában nem fedi el, mindenképpen ajánlok mellé egy korrektort. A finise 'ragyogó', abszolút nem matt, amit annyira nem mindenki szeret, de nyilván egy hidratáló hatású alapozótól nem vártam, hogy bemattul, meg ugye simán orvosolható a problémát egy kis fixáló púderrel. Ami egyébként kell is rá, mert a formula nem hiszem, hogy önmagában bírna egy egész napot. Viszont cserébe gyönyörű, egészségesen ragyogó és természetes hatású lesz a végeredmény. Az egyetlen bánatom, hogy a 'rossz bőr' napjaimon (bad skin day, ha úgy tetszik) muszáj kevernem hozzá egy erősebben fedő alapozót, hogy ki merjek menni az utcára :D.



Ettől függetlenül összességében abszolút jó kis darab, egy áldás a száraz bőrnek (azóta egyébként vicces módon elmúlt, most megint diszkót játszok), plusz imádom, hogy púderrel együtt is megmarad ez az egészséges bőr ragyogás, ami igazi felüdülés a szokásos full matt porcelánbaba alapozóim után. Érzem, hogy jól fog még jönni a télen. Kipróbálásra ajánlva, négy unikornist kap. (Hahh visszatértem az unikornis rendszerhez.)



The Body Shop Moisture Foundation SPF15
Elérhetőség: The Body Shop üzletek, webshop
Ár: 4590 Ft


Radiance Highlighter

Nagyon gyors leszek, egy mondattal elintézem ezt a kis krémes highlightert. Kötelező darab és kész! Gyönyörű, csodálatos, ragyogó, nem csillámos, könnyen kezelhető, maga a tökély, pontosan ilyen highlightert kerestem egész nyáron :D. Ráadásul a viszonylag kedvező árért elég szép mennyiséget is kapunk (25ml), ami nagyon sokáig elég lesz. Ragyogás és highlight mániások nehogy kihagyjátok ;).



Egyébként nem csak önmagában, hanem arckrémbe, primerbe és alapozóba keverve is lehet használni, így amolyan egészséges, nem túlzó fénybe tudjuk vonni a bőrt. Önmagában pedig látványos, de nem feltűnő, természetes, de mégis odavonzza a tekintetet. Nem is értem miért nem vetem meg eddig... Naná, hogy öt unikornis.



The Body ShopRadiance Highlighter
Elérhetőség: The Body Shop üzletek, webshop
Ár: 3790 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.