Glamour napi beauty tippek

Én idén a shopping stopra való tekintetettel biztosan kihagyom a Glamour napokat, de azért összeszedtem Nektek a beauty related kuponokat és hogy mire érdemes őket felhasználni ;). Ha pedig nagyon bizonytalanok vagytok, akkor katt a képekre tesztekért és swatchokért! Kommentben pedig várom a bevásárlólistákat!


  • Alverde dm - 50%  kedvezmény egy darab termékre: ha még elcsípitek a Bube Dame König kollekciót, akkor a rúzsok és a színezett ajakápolók nagyon szuperek, őket érdemes kipróbálni, ha pedig már az új kollekció, az Oriental Bazaar lesz, akkor a négyes szemhéjpúderek innen egyszerűen mesések ;).
  • ArtDeco Müller - 30% kedvezmény : annyira nem ismerem az ArtDeco termékeit, de a fixáló transzparens púderük nagyon jó, a rúzsaikat is érdemes kipróbálni és a limitált kollekciók sem rosszak (hátha lesz már a karácsonyi, bár nem hiszem :(.
  • Clinique üzletek - 20% kedvezmény: imádom a Clinique-t, rendszeresen használom a termékeiket :). Nagy kedvencem a sárga hidratálójuk + verziója, a virágos pirosítók, a szempillaspirálok, a Moisture Surge termékek és szívesen kipróbálnám az új rúzsokat is. Fenébe... Shopping stop...


  • Douglas - 20% kedvezmény a megjelölt termékekre: kifejezetten ellenszenvesnek tartom ezt a megjelölt termékekre dolgot, de hát mit tudunk tenni. Nyilván Chanel-re és Guerlain-re pont nem lesz... Viszont biztosan lesz a Douglas saját sminkvonalára, ez pont jó alkalom, hogy kipróbáljatok tőlük valamit.
  • L'Oréal Paris Elseve Rossmann - 40% kedvezmény: az olajos ápolókrém, az olajok és a Full Repair Sica krém jöhetnek, őket mindenképpen ajánlom kipróbálásra. Még lehet, hogy az utolsóra én is benevezek.
  • L'Oréal Paris Müller - 25% + 20% kedvezmény dekorkozmetikára: az új szájfények, az alapozók, rúzsok (már, ha bírjátok a szagukat) és szempillaspirálok között érdemes körbenézni.


  • Max Factor dm és Müller - 50% kedvezmény egy termékre: az új négyes szemhéjpúdereket és az új pirosítókat most érdemes beszerezni, mert szuperek ;).


  • Maybelline dm - 50% kedvezmény egy termékre: helló Nude paletta :). Vagy egy Color Tattoo, esetleg egy matt rúzs a Nude kollekcióból. De a Maybelline spirálok legtöbbje is szuper.


  • Milani webshop - 20% kedvezmény: francba... shopping stop... sírok.... Amit mindenképpen érdemes a Milani-tól kipróbálni, azok a mono szemhéjpúderek, a matt rúzsok, Luminoso, bronzosítók, szemhéjbázis, Luminoso és a négyes foil hatású szemhéjpúderek.
  • Müller - 20% kedvezmény: összevonható pár másik kuponnal, de egyébként bármire használható, nem csak a megjelölt termékekre.... kmh Douglas... Szóval mehet a Chanel, a Guerlain, a Clarins. 
  • Rimmel dm, Rossmann, Müller - 50% kedvezmény egy termékre: Oh My Gloss szájfények minden mennyiségben (az egyik legjobb szájfény formula, még az sem érdekel, hogy baromi rossz illata van) és körömlakkok.


  • Rossmann - 25% kedvezmény bármely dekorkozmetikára (egyszerre többre is): Catrice, Essence, Lovely, Rival de Loop Young (van egy nagyon klassz kis Naked3 koppintásuk) jöhet :). Már nagyjából az újdonságok mindenhol kint vannak és hátha egy-egy új trendkiadást is elcsíptek.
  • S-he dm - 50% kedvezmény egy termékre: szemöldök paletta, highlight ceruza, a barnás színű szemhéjpúder paletta, körömlakkok.


  • The Body Shop - 20% kedvezmény egy arcápolási termékre: ua., mint Douglas... De azért érdemes kihasználni :). Az új Oils Of Life arcápolók nagyon szuperek és az Aloe család még mindig az egyik legnagyobb kedvencem, tökéletes hiperérzékeny bőrre.
  • Uriage - 20% kedvezmény: nálam abszolút no1 gyógyszertári márka. a Toléderm vonal megváltás az érzékeny bőrre, csak ajánlani tudom őket.
  • Yves Rocher - 40% kedvezmény egy termékre: most kedztem el úgy igazán felfedezni a márkát, de a testápolás nagyon jó, plusz a So Elixir Bois Sensuel parfüm az új szerelmem, őt mindenképpen ajánlom, csodás téli illat.

12 megjegyzés:

  1. Megtetszettek ezek a wishlistek, csak találok bennük valami újdonságot ami köll. :) Nekem a jimjams liposzómás gél kell féláron, akkor jöhetne a Biovane olcsóbban... a Catricetől az új korrektor. És itt meg is álltam...meg talán egy Miss sporty matt körömlakk... A többi meg pár fehérnemű, ami még kell. És ne feledjétek, a Glamournapok hetében kedden jelenik meg a Kiskegyed a kuponokkal 200.-Ft-ért!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Catrice új hármas szemhéjpúdereit is nézd majd meg, csodaszépek ;)

      Törlés
  2. Idén én is publikaltam a kívánságlistámat...nem szoktam ilyen bejegyzéseket írni, de azért jobb így,hogy atlatom mikre vadásszak...:)

    Én a rossmann 25%osát mondjuk nem fogom külön felhasználni, nálam glamour-napokon csak arra megy/mehet ki pénz, amit amúgy nem tudnék megvenni - máskülönben leramolnam a fel essence-catrice kínálatot...xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én el sem indulok sehova :D nem szabad, nem lehet :D

      Törlés
  3. Huhh, az a Max Factor pír most megdobogtatta a szívem, az már tényleg nude-nak tűnik. Az a nude Mauve ugye? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ahha :) imádom, nagyon sokat használtam amióta megvan :)

      Törlés
  4. A Max Factortól én is pirosítót szeretnék kinézni, nagyon tetszenek ezek a márványos, természetesebb színű darabok. Lehet én is a Nude Mauvre-ra fogok lecsapni. A douglas kupont pedig pont azért hagyom ki, amit írtál - szeretem én kiválasztani, hogy mire költöm a pénzem, nem akarok még vadászgatni, hogy akkor mikből válogathatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig régen mindenre volt 20% náluk is (még a mac-re is az allee-ban...), tiszta szégyen, amit most csinálnak :( de a max factor pírt mindenképpen javaslom, csodálatos darab :)

      Törlés
  5. Sziasztok!

    Köszi a tippeket, a Rimmel Oh My Gloss limitált vagy bármikor elérhető hosszú távon is? Gyönyörűek ezek a nude színek, ki tud választani....
    Adri

    VálaszTörlés
  6. Az Oriental Bazaar-ra valakinek elfogadták az Alverde-kupont? Nekem sajnos nem :( pedig a Red Pepper rúzsuk az... *--*

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.