Egy kis személyes (szokásos Shopping Stop) + blog update (+ BLOG SALE)

11:19 du.
Kezdem a híreket fontossági sorrendben :).

Az első és szerintem számotokra a legfontosabb a Blog Sale, ami ismét a Facebook-on lesz a mai napon, kb 6 óra környéki kezdéssel, a szabályokat is ott fogom ismertetni, bár azok maradtak ugyanazok. Lesz MAC, Lime Crime, parfümök, ecsetek, drogériás cuccok, körömlakkok stb. Szóval ma este irány a blog Facebook oldala ;).



A második hír, hogy új rovatokat tervezek, remélem szeretni fogjátok őket :). Lesznek Kincsek a drogériából, Kell egy kis luxus, Mit használnak a profik és Ez katasztrófa is, ezek, amolyan tesztek lesznek, de mégsem, na de majd meglátjátok úgyis, mert jövőhétre mindegyikből tervezek egy-egy posztot. Remélem szeretni fogjátok őket :).

És akkor elérkeztünk a lelkizéshez. Ugyanis még mindig tart a shopping stop és bevallom egészen ügyesen tartom magam a kis elhatározásomhoz, hiszen a júniusi kezdéstől, azaz lassan öt hónapja csak nagyon-nagyon minimális számú sminkcuccot vettem, ebből is kettő alapozó és egy fixáló púder, ami ugye engedett, illetve becsúszott egy szájfény és egy rúzs is, legalábbis csak ennyire emlékszek... A Yankee tartok meg nem számítanak :D. 



Az elején nagyon nehezen ment az önmegtartóztatás, hihetetlenül rosszul esett, hogy nem vehetek semmit a gyönyörűséges limitált kollekciókból vagy az újdonságokból, de azt azért meg kell jegyeznem, hogy iszonyatosan kiváltságos és szerencsés helyzetben vagyok a blog miatt, hiszen még így a stop miatt sem szenvedek hiányt a tesztelnivaló sminkekben, szóval kibírható azért a helyzet, nem panaszkodhatok. Az utóbbi időben pedig azt vettem észre, leginkább a karácsonyi kívánságlistám írása/szerkesztése közben, hogy húúúú végre vehetek magamnak pár szépséges sminket és banyek nem tudok választani, mert egyszerűen nincsen szükségem úgy istenigazából semmire és annyira nem is fogott meg semmi (na jó, ez azért nem így van, mindig megfog pár dolog, csak nem érzem, hogy ezek most annyira kellenének). 



Jó példa erre a Milani Luminoso, amit ugyan nagyon szeretnék a magaménak tudni, de kb 10 ugyanolyan finom barackos pirosítom van már itthon, szóval minek is még egy? Csak azért, hogy megmutogathassam, hogy mim van, hogy mit vettem, hogy mire telik? Ennek nem sok értelmét látom... Szóval most itt tartok, kezdek megvilágosodni, felnőni, lenyugodni, nem megszállottan sminkre költeni a pénzemet. Azt hiszem, hogy egy kicsit még büszke is vagyok magamra. Ettől függetlenül, szinte biztosan fogok magamnak a fa alá berakni valami palettát vagy rúzsocskát, vagy egy highlightert, de csak egyet. Vagy maximum kettőt :D.


10 megjegyzés:

  1. Aztán pontos legyen az a 18:00-as kezdés mert beállítottam az ébresztőt! :DD Körözök már mint egy keselyű XD Kitartás a shopping stophoz :D <3 Bodri :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy a szivárványos kisfelhő szakadna rá azokra, akiknek gyors internetük van! :D Kinéztem a highlightert, de mire frissítettem 6 órakor már elkelt!!! MAJD LEGKÖZELEBB!!!!! :((( *sírós unikornis* Bodri

      Törlés
    2. óóóóó :( de sajnálom! De majd úgyis lesz még :)

      Törlés
  2. Szia. Hogy sikerült visszakerülnöd a Magyar blogokra? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. küldtem e-mailt nekik kb 3 hónapja és most vettek vissza, de persze eltűnt minden lájk, nyilván...

      Törlés
  3. Próbálom én is a minimumra csökkenteni a költést, sokat segít, ha valami készlethiányos :) Meg ha átnézem, hogy mennyi cuccom van és még teli, te jó ég, sosem fogynak el :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálam is ez a helyzet... Soha nem fognak elfogyni...

      Törlés
  4. Most egy másfél hónapja én is belekezdtem a teljes stopba, nemcsak sminkek, hanem sok minden más terén is (nyilván a pótolandó szépségápolási termékek, a tényleg szükséges dolgok és a kulturálódás-szórakozás kivételt képeznek ez alól)... kicsit nehéz megállni, hogy költsek, ha van pénz, de én is jó úton vagyok :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gratulálok :) valóban, nehéz, de aztán milyen jó érzés lesz, ha végre sikerül összegyűjteni azt az összeget, amit szeretnénk :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.