Az ünnepek és a tél illata - So Elixir Bois Sensuel

11:48 de.
Szerelem első szaglásra. Gondolom már mással is előfordult, amikor parfümöket próbálgatott :). Velem egyszer, még nagyon régen, amikor még lehetett kapni a Douglas-ban a Dianne Brill márkát. Imádtam, úgy ahogy volt, az egészet, csodásak voltak a sminkek (van is itthon egy pár), minden totálisan sellős és nagyon csajos volt. Aztán megjelent A Parfüm. Emlékszem, cuki kis fadobozban lehetett kapni, rózsaszín volt az üveg, csipkemintával és 10 évvel ezelőtt horribilis áron, közel 30ezer forintért lehetett megvenni. Nyilván nem engedhettem meg magamnak, de édes istenem mennyire vágytam rá... Számomra ő volt a tökéletes illat: meleg, fűszeres, nőies, ikonikus, örök érvényű és nem mellesleg, totálisan karácsonyi hangulatú. Számomra legalábbis egyértelműen egy csodálatos és ragyogó ünnepi este megtestesítője volt. Aztán eltűnt. Azóta sem találkoztam vele sehol. (Persze nyilván azóta van webshop és amúgy meg tudnám rendelni...)



Parfümök jöttek-mentek az életemben, de erre a bizonyos Dianne Brill illatra mindig emlékeztem, mindig eszembe jutott, hogy mennyire is szerettem, mennyire tökéletesen illett hozzám és mennyire szomorú, hogy nem lehetett soha az enyém. Aztán nemrégiben meghívást kaptam az Yves Rocher első blogger találkozójára, ahol a legújabb, So Elixir Bois Sensuel parfümöt is bemutatták. Ott, az üzletben csak futólag ismerkedtünk meg, már akkor is tetszett, pedig csak a kupakjába szagoltam bele. Itthon persze rögtön kibontottam, magamra fújtam... és az emlékektől meg a gyönyörűségtől majdnem könnyek szöktek a szemembe. Hiszen ez a Dianne Brill illat! Mennyei, isteni, édes, fűszeres, nekem való és ünnepi. Azóta minden egyes nap őt fújom magamra és máris jobban indul a reggel, jobb lesz a kedvem és nyilván eszembe jut, hogy nemsokára karácsony. Csak kicsit vagyok klinikai eset.



De félre a szentimentalizmussal, jöjjenek a tények a So Elixir Bois Sensuel-ről. A fő alkotóelemei a pacsuli, a vanília és az írisz, amik egy meleg és fűszeres-fás aromává forrnak össze. Annak, aki szereti a kicsit régimódi, de különleges illatokat szerintem nagyon fog tetszeni :). 30 (8000 Ft) és 50ml-es (11200 Ft) verzióban kapható, csak Eau de Parfum formában az Yves Rocher üzletekben és a webshopban (katt).


2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.