Újdonság | MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation

11:08 de.
Mindig nagy izgalommal tölt el, ha a MAC új alapozóval jelentkezik, hiszen számomra még mindig ez a márka a legerősebb és a legmegbízhatóbb, ha alapozásról van szó. Nem vagyok minden termékükkel 100%-ig elégedett (Studio Sculpt, Matchmaster), van amelyikkel imád-utál kapcsolatban vagyok (Pro Longwear Waterproof), van amelyiket visszasírom már vagy 5 éve (Mineralize SPF15 Loose), van amelyiket nem cserélném le semmi pénzért másra (Studio Fix) és van, amelyiken most ismerkedek (Mineralize Moisture). És persze mindig jön egy új, amit ki szeretnék próbálni.



Jelen esetben a Studio Waterweight SPF30 Foundation-t. A márka kis újonca egy pipettás kiszerelésű (ez most nagyon megy...), speciális elasztikus gél szérum formulájú (jelentsen ez bármit is, bár gondolom valami nagyon szupert és jót jelent), leheletkönnyű nincsrajtamsminkdemégis hatású, alacsony-közepes fedésű és természetes finisű alapozó, ami még hidratál is és selymes tapintásúvá teszi a bőrt. Húúú de nagyon jól hangzik, megyek is rögtön kipróbálni :D. Ó, és majd elfelejtettem: a nagyon extra világos bőrűek most igazán örülhetnek, ugyanis lesz két exrán világos árnyalat is (NW13 és N12). A Studio Waterweight SPF30 Foundation szeptembertől lesz elérhető világszerte, remélhetőleg itthon is, tippre 10600 Ft-os áron. Mit szóltok? Ti kipróbálnátok??? 


MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation NC15


4 megjegyzés:

  1. Hát hogy hidratál is meg extrán világos is, ez most engem nagyon megszólított...! Csakhát az ára, na majd jól megvárok róla némi tesztet, de felcsillantak a szemeim azért

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is mindenképpen kipróbálom az üzletben mielőtt döntök :) de nekem is nagyon tetszik, kíváncsi vagyok, hogy mit tud :)

      Törlés
  2. Izgis, izgis! Én speciel várom nagyon! Jelenleg a Dior Nude Air ugyanilyen pipettását használom és baromira szeretem, nagyon szép a finise! Amit utálok benne az a töménytelen illat! Tudom, Diorékra ez a jellemző de nekem nagyon zavaró....na de nem is ez a lényeg :-) Ezért is várom ezt, gondolom MAC-ék nem teszik tele parfümmel meg illatanyaggal, legalábbis nem szokásuk.
    Mineralize Moisture az egyik kedvencem egyébként csak nem tartós, ezért tértem át Diorékhoz (csak egy kis kitérőre) :-) Neked hogy tetszik? Olyan szép annak is a finise! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem bejött a mineralize, szép volt egész nap, erősen gondolkozok rajta, mert iszonyat száraznak érzek mostanában minden alapozót, de majd még azért megvárom ezt is, hátha ez jobban bejön :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.