Újdonság | Covergirl x Star Wars

A Star Wars az egyik legkedvesebb filmes univerzumom, imádom még a legszarabb részeit is, így érthető módon majd kiugrottam a bőrömből, amikor bejelentették, hogy idén lesz új rész, jó a rendező, megépítettek a díszletek, jónak tűnik a sztori is és a régi szerepelők is visszatérnek. Egyből arra gondoltam, hogy húúú de rohadt jó lenne, ha valamelyik sminkmárka karácsonyi kollekciója Star Wars-os lenne, mondjuk a MAC-é, mert nyilván ők nagyon otthon vannak a limitált csomagolásokban és termékekben. Képzelhetitek, hogy csak egy kicsit akadtam ki, amikor megtudtam, hogy a Covergirl kapta ezt a megtisztelő feladatot... Csak Amerika, ráadásul egy gagyi márka???  Nem is akartam írni róla, de a beauty körökben elkezdtek pletykálni arról, hogy Európában a Max Factor-nál ugyanúgy meg fog jelenni a kollekció valamikor ősszel. Én nagyon remélem, hogy így lesz, mert a képeket elnézve, nem is olyan rossz a dolog és biztosan beneveznék pár dologra. Ti mit gondoltok?














10 megjegyzés:

  1. Egyik sem az én színem, de az ötlet jó, hogyhogy eddig még nem hoztak ki Star Warsos kollekciót? Azt hiszik, nincsenek női rajongók, vagy mi?

    VálaszTörlés
  2. *artikulálatlan sikítás* lila lakk, lila rúzs, és az összes lehetséges spirál jöhet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D én is azért ujjongtam, hogy végre kapunk egy ilyen kollekciót

      Törlés
  3. Kedvenc filmem a star wars, de ezektol sikitofraszt kapok.. Annyira gagyinak tunnek, tenyleg jobb lett volna, hogyha a MAC kapta volna meg. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezerszer jobb lett volna, ha egy high-endebb márka kapja ezt a feladatot, akik tényleg szoktak limitált kollekciókat kihozni, mert a covergirl nem éppen erről híres (sem a max factor)

      Törlés
  4. Öööö... hát izé. Ez most komoly?? Borzalmas. Bocsánat, nem a Star Wars rajongókat akarom megbántani, a filmek jók, én is láttam mindet, van amit többször is, és biztos fogom is még, semmi bajom velük.
    De muszáj ilyen rondán nyomulni vele? Sosem értettem az ilyesmit, mármint amikor teljesen ellentétes dolgokat kapcsolnak össze egy kollekcióba, amik sehogy sem függnek össze, csak hogy rávegyenek, h "menj, nézd meg, vedd meg". Értem én, h marketing, de mikor lett az ilyen kezdetleges? Mint a MAC-nél a Hello Kitty és Cinderella, nekem ezek gyerek mesék, a smink meg felnőtteknek való, egyszerűen nem jön át számomra :D olyan nevetségesnek hat. Ahogy az előző hozzászóló is írta: gagyi. Mint amiket a Barbie magazinhoz csomagolnak kislányoknak. (a kisfiú magazinokhoz nem tudom mit csomagolnak :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem pedig zseniális ötlet, hogy két ilyen dolgot össze tudnak kapcsolni! Én például rajongok minden geek dologért, de ettől függetlenül nagyon csajos vagyok, mindennap sminkelek ugye és igenis nagy örömmel töltene el, ha mondjuk a sima spirál helyett egy may the force be with you feliratú spirállal festhetném kis a szempilláimat reggelente... Nehéz ezt elmagyarázni nyilván valaki olyannak, aki nem szereti sem a sminket, sem a geek/star wars-os dolgokat szenvedélyesen. Aki ilyen, az megérti és imádni fogja a kezdeményezést. Most már csak egy suicide squad-os kollekciót hozzon ki valaki :D

      Törlés
  5. Miért, Ó miért nem a MAC csinálja? :(
    Egy rúzs és egy körömlakk jön be, a tíz szempillaspirál, ami csak abban tér el mi van ráírva, pffff.
    Valahogy a sminkes világ és a kocka világ nem jól kommunikál. Szerintem amennyi fangirl van a Doctor Who, Star Trek, Gyűrűk Ura/Hobbit fandomban, simán elkapkodnák. Én tuti, kit érdekel Hamupipőke, Galadrielt akarom látni egy ezüst-fehér kollekción.
    És az ilyen egzotikumokat, mint Battlestar Galactica, Stargate, és Welcome to Night Vale még nem is említettem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóóó ne is mondd... mit megnem adnék egy kis animés, dc-s, marvel-es, bármilyenek kollekcióért... igenis kellenek és kész :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.