TAG | Hello autumn!

8:01 du.
Komolyan majd kiugrok a bőrömből, hogy mindjárt vége a nyárnak, a jó időnek és a borzalmas napsütésnek (éljenek a vámpírok), végre elkezdhetek élni és igen, még az életkedvem is visszatért, mily meglepő. Lassan elkezdhetek készülődni a télre és a karácsonyra is (már csak négy hónap, hát mi az???), de előtte még persze kiélvezem a második legcsodálatosabb évszakot, az őszt is. És mivel mással ünnepelhetnénk meg a borongós, este a tévé elé teácskával beülős idő közeledtét, mint egy jó kis tag-gel, amiért köszönet Arabellának! Ha van kedvetek töltsétek ki ti is, én kíváncsi vagyok a válaszaitokra :).

1. Mit szeretsz a legjobban az őszben?
A színeket (minden egyszerre borongós és élénk, nincs még egy hónap, aminek ilyen mesés színei lennének), az illatokat (eső és föld), az esőt, a borongós időt, a hideget, azt, hogy bekucorodhatok egy finom, fűszeres forró teával a tévé elé borzalmas műsorokat nézni és iszonyatos jól érezni magam.

2. Mit szeretsz a legkevésbé az őszben?
Talán a szelet, ilyenkor szelesebb az időjárás és azt nem csípem.

3. Melyik a kedvenc ruhadarabod az évszakban?
Pulcsik és kardigánok végre :). Meg csizmaaaaa és bakancs. Nagyon nem szeretek csupasz bőrrel mászkálni, még ujjatlan felsőt is elvétve hordok, nekem istenáldása, ha hosszú ujjú felsőkbe burkolózhatok végre.

4. Mi az, amit mindig veszel ősszel?
Egy tonnányi gyertyát és tartot, a lehető legmelegebb, legfűszeresebb illatokban. Nyáron szinte egyáltalán nem is gyújtottam meg őket, de ősszel és télen nincsen olyan nap, hogy ne égnének. Plusz szerintem minden évben veszek egy újabb bordó szemhéjpúdert is a már meglévők mellé csak a biztonság kedvéért.

A karácsonyi illatok a legfűszeresebbek, nyamiiiii :)


5. Melyik az az esemény/alkalom, amit a legjobban vársz idén ősszel?
Októberben megyünk a Mamma Mia!-ra, első sorba, konkrétan tűkön ülök már, mert az egyik legkedvesebb musical-em, már láttam az eredeti Broadway előadást, de nagyon kíváncsi vagyok a magyarra is. Jó kis családi móka lesz :).

6. Mutass egy sminkterméket, ami bár nyárias, de nem mondasz le róla az ősz beköszöntével sem!
Az összes barackos rúzsom, ezeket minden évszakban kenem magamra, bár tudom, hogy leginkább tavaszra és nyárra valóak, de ezek állnak a legjobban :). Plusz simán felrakok magamra nyilván ilyenkor is bronzosítót, ha ahhoz van kedvem. Meg türkizkék szemhéjpúdert.

Ever Hip, Innocence, Betty Bright



7.Mutasd meg sminktermékekkel, melyek a kedvenc színeid az évszakban!
Bordó minden mennyiségben! A legszebb szín szemre (persze szájra is)! Plusz lilák és különleges zöldes arany színek, taupe-ok, királykék :).

MAC Semi-Precious, MAC Deeply Adored, MAC Media, Park Avenue Brussels 07 és 11,  Ben Nye Naughty Berry



8. Inkább szemhangsúlyos vagy szájhangsúlyos sminkeket kedvelsz ilyenkor?
Én mindig inkább a szemhangsúlyos sminkekre voksolok, pláne ilyenkor ősszel. A számra egyre ritkábban kerül erős szín, de most megfogadtam, hogy idén ősszel az összes bordó rúzsomat használni fogom :).

9. Milyen illatokat szeretsz ősszel?
A lehető legfűszeresebbeket. Jöhet minden, ami vanília, fahéj, kardamom, szegfűszeg, vagy bármi, ami melegséggel tölt el. A kedvenc parfümöm ilyenkor egyébként az Illamasqua Freak és az YSL Cinéma, mind a kettő nagyon erős és fűszeres, máskor elő sem veszem őket, csak ha már hidegre fordult az idő.

10. Melyik a kedvenc forró italod?
A zöld tea és a fűszeres gyümölcs teák.

11. Melyik a kedvenc őszi ételed?
Sütőtökkrémleves (isteni recept ITT), vagy bármilyen krémleves és chowder. 

+1. Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod?
Mindig magamon szoktam hagyni a sálat, szerintem tök jól néz ki, igazi őszi-téli kiegészítő és egy egyszerű összeállítást is fel lehet vele dobni.


14 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz ez a tag.Majdnem minden stimmel csak még sok forró csoki és néhány jó könyv kell.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja, a könyvek nálam is elengedhetetlenek, ilyenkor szeretek a legjobban olvasni :) viszonyt sajnos nálam passzos a forró csoki, nem tudok tejet inni :(

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszik! :)
    Szerintem én kölcsön is fogom venni tőled...:D
    A rúzsok meg csodásak...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak nyugodtan, majd kérek linket :)

      Törlés
    2. Elindultam, hogy belinkeljem...aztán valahogy elkezdtem sminkeket nézegetni nálad...xD

      Egyébként:
      http://fairyindawn.blogspot.hu/2015/08/hello-autumn-tag.html

      Törlés
  3. Megfogadtam, hogy a sütőtökkrémlevesed idén ősszel-télen elkészítem, nagyon kíváncsi leszek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. isteni finom, imádni fogod :) én a spar-ban már láttam sütőtököt hozzá :D

      Törlés
  4. AHhh... A kánikula.. Édes jó istenem, mikor lesz már kib...élelt 24 fok és normális idő, ahol felvehetsz egy kellemes kis zárt cipőt és egy kardigánt / hosszú ujjú felsőt.. ku..tyául unom ezt a cseszett 40 fokot, ha meg 35 alá megy már mindenki rinyál hogy úRISTEN!! HÁT NEM TUDUNK FÜRÖDNI!! CSAK 33 FOK LESZ A HÉTEN!! Szakadjon rájuk az ég és jöjjön már a hideg! Ja és igen.. én is tervezek gyertyát venni :D Nem tudod az aleenál mikor szoktak kijönni a gyertya árusok? --Bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. imádlak :D olyan jót nevettem a kommenteden :D szerintem amúgy ők csak a karácsonyi időszakban jönnek elő, november tájékán :)

      Törlés
  5. Jaj, ne már, hogy szereted az esős őszt. Konkrétan rosszul voltam, hogy zoknit kell felvenni, amikor kicsit lehűlt az idő. A hőségért én sem vagyok oda, de ilyenkor tényleg a laza, mini és ujjatlan a legjobb választás.
    Az őszi színeket én is imádom, öltözködésben pláne, de de a szél, eső és hideg kimaradhatna az őszből. A sál meg irritál, pedig tényleg igazad van, nagyon tud dekorálni egy jól megválasztott sál, feldobja a sima pulcsit is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. régen én sem szerettem a sálat, de amióta felfedeztem pár jobb darabot, azóta love van :D de amúgy imádom az esőt és a hideget, bár a havat és a hideget még jobban :D

      Törlés
  6. Ez nagyon jó kis tag volt, egyből ki is töltöttem! :)

    http://drus-paradise.blogspot.hu/2015/08/hello-autumn-tag.html

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.