Wishlist | H&M Beauty

A vártnál kicsit korábban (szeptemberre lett ígérve) bukkantak fel a H&M megújult beauty vonalának termékei és meg kell mondjam első látásra nagyon jónak tűnnek. A csomagolás modern, elegáns, szép és minimalista egy kis csavarral, biztosan nagyon sokaknak tetszeni fog. Hogy a belbecs milyen lesz az még kérdés, de rengeteg árnyalatból és finisből válogathatunk, van sok kiegészítő is, sőt arc-, test- és hajápolási termékek is találhatóak a kínálatban. Az árak picit magasabbak lesznek a márkától megszokottnál, a körömlakkok kb 1600 Ft-ba, a rúzsok kb 3200 Ft-ba, a szemhéjpúderek kb 1900 Ft-ba, a pirosítók és a szájfények kb 2600 Ft-ba, a testápolók kb 2300 Ft-ba, a hajformázók kb 2600 Ft-ba fognak kerülni, míg az ecsetek árai 900 Ft-nál fognak kezdődni. A teljes terméklista még nincsen feltéve egyik ország honlapjára sem, szerintem majd csak a tényleges nemzetközi debütálásnál kerül fel minden a webshopokba illetve ki az üzletekbe. Ti mit gondoltok? Kipróbálnátok őket?













13 megjegyzés:

  1. A Mango-kókusz termékek és az ajakcerkák szimpi elsőre. :) Nem hiszem, hogy Győrbe túl sok minden jutna belőlük, de a webshopra remélem felkerülnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a mangó kókusz engem is megvett :D én is ebben reménykedek, mert még itt pesten is nehéz olyan üzletet találni, ahol ki vannak rakva a sminkek

      Törlés
  2. A sminktermékek annyira nem izgatnak, de a haj- és testápolási termékekre kíváncsi leszek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bevallom, nekem is inkább ők tetszettek most meg a leginkább, bár a sminkek csomagolása nagyon gyönyörű lett azért :) a hajas cuccok elég érdekesnek tűnnek, különösen a beach sós krém tetszett meg, ilyesmit ebben a formátumban még nem láttam

      Törlés
  3. Csábító, csábító, de amit eddig vettem, kissé csalódás volt, remélem a magasabb árhoz jó minőség fog társulni.:)

    VálaszTörlés
  4. Hű de jól néznek ki. Kell már egy új ilyen lila lakk, szép az üvegük!

    VálaszTörlés
  5. Bevallom, nekem az első gondolatom a "túlárazott" volt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. picit drága szerintem is, nagyon remélem, hogy minőségben is azért feljebb lépnek, nem csak az árban

      Törlés
  6. Jó, hogy már van webshopjuk, mert 1-2 ecsetre szerintem beneveznék (és ugye az itteni boltokba kb. semmi sem jut el) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azok is szuperek, csak igazán kirakhatnák már a teljes kínálatot

      Törlés
  7. Hát az ár egyelőre nem szimpatikus. Lehet, csak pesszimista vagyok, de egy H&M-ből nem nagyon nézem ki, hogy meglépjék azt a minőséget, ami egy ilyen árhoz dukál... 3200 Ft egy rúzsért... egy körömlakkra lehet, hogy benevezek, mert van kedvezményes kuponom, azzal még éppen hogy megéri, már ha tűrhető a minőség.
    A tengeri sós hajbalzsamra/pasztára kíváncsi vagyok amúgy, mert ilyesmit még nem láttam krém formában, csak spray-ben.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.