Újdonság | Rimmel Nude Collection by Kate Moss

Szerintem engem még soha nem hozott lázba úgy Rimmel kollekció, mint ez a mostani új kollaborációjuk Kate Moss-szal, amiben csupa gyönyörű nude rúzsok (az a csomagoláááááááás OMG) és körömlakkok szerepelnek. Ide minddel :D. A rúzsok Lasting Finish formulájúak, tartósak, pigmentáltak, kellemes viseletek, a körömlakkok pedig Pro Salon típusúak, ezekhez még nem volt szerencsém, de csupa jót hallottam róluk. Szerencsére Nude collection by Kate Moss nálunk is kapható lesz a hónap végétől, az már kevésbé szerencsés, hogy shopping stopon vagyok... Ilyenkor már bánom... Hülye ötlet volt... Nektek hogy tetszenek az újdonságok???




Pale Nude

Apricot Nude

Tan Nude

Rose Nude

Dark Nude

Lip Conditioning Balm by Kate

Bare Yourself

Gentle Kiss

Mystify Me

Soul Session

Sensual Spice


17 megjegyzés:

  1. Újabban én is rá vagyok kattanva a nude dolgokra, ezekből biztos lesz, amit kipróbálok :) A sötétebb nude rúzsok tuti hazajönnek velem, de a lakkokból is tetszik jó pár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most nekem is a sötétebbek tetszettek meg ;)

      Törlés
    2. Azt olvastam hogy a legsötètebb színű rúzs Mo-n nem lesz kapható :( remèlem csak kacsa...

      Törlés
  2. Nekem ez túl nude, mintha egy alapozó-katalógus színei lennének. Nyáron kell az élénk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem árt mondjuk az sem, de majd nézd meg őket élőben is, tuti nem alapozó színűek lesznek ;)

      Törlés
  3. Nekem is túl nude, ráadásul a sárgás-korrektorszerű árnyalatokból, ami a hófehér bőrömhöz nem annyira előnyös. Kár, hogy nincs egy picit rózsaszínesebb árnyalat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nézz swatchokat róluk, egyáltalán nem sárgás korrektor szerűek! egyébként nem véletlenül hívják "rose nude-nak" az egyiket:)

      Törlés
    2. tuti nem lesznek korrektor színűek, a swatchok alapján gyönyörűek ;)

      Törlés
  4. Nekem való kollekció, végreeeee nude-ok!! Itt volt már az ideje. Kettőt is kinéztem :) majd élőben eldől hogy jók-e egyáltalán a színek vagy sem.
    (Más: bocsi, de nem tudod véletlenül, h a MAC Giambattista Valli kollekció mikortól kapható? Előre is köszi!)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik ez a kollekció, igazán igényesre és szépre sikerült :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is erre gondoltam, amikor megláttam, hogy Rimmel-hez képest ez most nagyon wow

      Törlés
  6. A Rimmel rúzsok ár/érték arányban, illetve drogériás viszonylatban verhetetlenek, nem is kérdés, hogy nagyon szeretem őket. Ennek a kollekciónak pedig kifejezetten örülök, mert szeretnék a gyűjteményemben tudni néhány tökéletes nude rúzst. Most a nyári időszakban én is a vibrálóbb színeket használom inkább, de az ősz beköszöntével szeretek füstösebb szemsminkeket hordani, amit az UD Smoked-dal készítek, és ahhoz a számat már nem hangsúlyozom, az sok lenne. Jaaaajjjj, annyira szépek ezek a termékek! <3 :)

    VálaszTörlés
  7. Hű, én erről totál lemaradtam, pedig tényleg csodás ez a kollekció és most nézem, hogy akció van a Superdrugban, szóval megvan a holnapi program. :))

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Ma a dm-ben körülbelül 10 percig bámultam a rose nude-ot és a kedvenc rúzsomat, airy fairyt, hátha találok valami különbséget, és lesz okom megvenni. A rose nude mintha egy hangyabokányit melegebb árnyalat lenne, de lehet csak a nagy erőlködésben hallucináltam ezt. Kár. Bár úgy hallottam, az airy fairyt néhány országban megszüntették, lehet azért csomagolták újra?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.