Teszt | Marionnaud Body&Care Hydrating Body Balm

Fanatikus testápoló mániás vagyok, így mindig örülök, ha megjelenik valami újdonság a piacon, hát még, akkor ha lehetőségem is van kipróbálni. A Marionnaud az utóbbi időben nagyon megerősödni látszik sajátmárkás szinten, én személy szerint nagyon jónak találom őket ár-érték arányban, hiszen luxus érzetet adnak, de mindezt pénztárca barátabb módon. A Body&Care egy új család a márkán belül és öt alapvető testápolási terméket foglal magában:

  • Body&Care testradír, 2990 Ft
  • Body&Care testápoló, 2990 Ft
  • Body&Care testápoló balzsam, 2990 Ft (őt teszteltem le ;)
  • Body&Care hidratáló testpermet, 2990 Ft (őt is le kéne...)
  • Body&Care száraz olaj, 3990 Ft


Amit érdemes tudni a termékekről, hogy mindegyikük tartalmaz természetes összetevőket, és mindegyiküknek kellemes orientális-virágos (leginkább jázmin) illata van. A testápoló balzsamot már egy ideje lelkesen használom, konkrétan mindennap (igen, még a TBS Fuji Green Tea-t is félretettem a kedvéért), olyan lelkesen, hogy már legalább a felét elhasználtam és jól elfelejtettem lefotózni közben, így elnézést kérek a tubus érdekes lapossága miatt. De innen is látszik, hogy nagyon megszerettem őt :).



Nagyon szerencsés vagyok, hogy a gazdagabb textúrájú változatot kaptam tesztelésre, mert ezeket egyrészt én speciel jobban szeretem, másrészt igényli is a bőröm. A formula nagyon kellemes, tényleg balzsamos, mint ahogy a nevében is benne van, könnyen eloszlatható és meglepően gyorsan be is szívódik, ez kellemes meglepett. A hidratáló ereje tökéletes, egyáltalán nem érzem azóta sehol száraznak a bőrömet, még a könyökömet sem, sőőőőt a nagyon csúnya keratosis pilaris-tól szenvedő karom is babapopsi simaságú, bár a piros pöttyök még jelen vannak sajna, de legalább nem viszketnek yay!



Az illata, mint ahogy az a leírásból várható volt tényleg virágos, szerintem brutálisan erős, néha kicsit zavaróan (érzékeny nózi), de egyébként nagyon-nagyon kellemes, szinte parfümszerű és a bőrön már tompábban lehet érezni pár órán keresztül. Aki nem preferálja a tömény illatokat, az lehet, hogy nem fogja szeretni :(. Aki viszont odáig van az erőteljes édes-virágos aromákért, az imádni fogja. 



Ti hogy állatok a testápolókkal??? Melyik a kedvencetek???

2 megjegyzés:

  1. Ezeket meg lehet illatolni a boltokban? Nagyon tetszik a jázmin illat! Az Avonnak van egy jázminos testpermete amit használok, és imádom. Bár az kellemesen zöldes illat... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez inkább édes-virágos, nem mondanám frissnek, de nagyon jó :) szerintem biztosan meg tudod szagizni őket az üzletekben :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.