Teszt | BE Creative Make Up Lash Supreme Volume Mascara & Eye Pencil

Imádok tesztelni bármilyen sminkterméket (nyilván :D), de amit tényleg a legeslegjobb szeretek kipróbálni azok egyértelműen a szempillaspirálok. Ne kérdezzétek miért, de iszonyat durva módon lázba jövök egy-egy új darabtól, pláne, ha eddig számomra kissé ismeretlen márkáról van szó. Na ilyen érzésekkel bontottam ki (téptem fel) a postás legújabb küldeményét, amit a Marionnaud-tól kaptam. Ugyanis egy spirál és egy ceruza volt benne!!!



A BE Creative Make Up-ról nem tudtam/tudok túl sokat, csak annyit, hogy a Marionnaud üzleteiben lehet kapni a termékeiket, hogy közép árkategóriás és hogy elég izgalmas dolgokat kínálnak a sminkek kedvelőinek (a bronzosítójuk csodaszép és a szemhéjpúdereket is szívesen kipróbálnám). Hello shopping stop... (hogy a fene vinné el ilyenkor). A spiráljaik közül én a Lash Supreme-t kaptam tesztelésre, ami egy egyszerű, elegáns fekete dobozban érkezett, maga a tubus pedig gumis tapintású, amit i-m-á-d-o-k, olyan jó érzés fogdosni (nem röhög), meg ugye nem csúszik, ha pl krémes kézzel próbálom kinyitni. Csomagolás csillagos ötös.




Szerencsére a belső sem marad el a külső mögött. A kefe kialakítása elég különleges, elsőre kissé ijesztő, de igazából könnyű használni: a ducibb rész felel a dúsításért, a vékonyabb rész pedig a hosszításért és a definícióért, valamint az alsó pillákért. A végeredmény nagyon meggyőző, szép, dús és legyezőszerű. A tartóssága pedig nevetségesen jó, nincsen ráírva ugyan, de szerintem elmenne vízállónak is, mert sminklemosáskor alig tudom levakarni magamról. De jól is jön ez a kánikulában. Az egyetlen negatívum, amit meg kell említenem az a formula, ugyanis szerintem kissé száraz, tartok attól sajnos, hogy emiatt hamar be fogja mondani az unalmast. De ettől függetlenül meggyőzött, szeretem használni, jó kis spirál, csak ajánlani tudom.



BE Creative Make Up Lash Supreme Volume Mascara
Elérhetőség: Marionnaud parfümériák
Ár: 4690 Ft


A szemceruzáról nem tudok túl sok mindent elmondani, csak annyit, hogy tökéletesen teljesítette azt, amit elvártam tőle. A vízvonalon szépen megmaradt, könnyen satírozható, ha füstös sminket szeretnénk vele készíteni - ehhez ad segítséget a végén található kis szivacs - és kontúrként is megállja a helyét persze. A színe szép fekete, de lehetne egy kicsit intenzívebb is, a finise pedig inkább matt, amit viszont nagyon szeretek. Jó kis alapdarab :).




BE Creative Make Up Eye Pencil - Black
Elérhetőség: Marionnaud parfümériák
Ár: 2970 Ft

Pluszként pedig pár termék a kínálatból, amik nagyon megtetszettek :). Ti ismeritek a márkát??? Kipróbálnátok a termékeket???


2 megjegyzés:

  1. Még nem találkoztam a márkával, de nagyon ígéretesnek tűnik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is :) remélem tudok majd még tesztelni tőlük :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.