Shopping stop update

10:31 de.
Majdnem egy hónapja totális shopping stop van életben nálam, ergo semmilyen sminket nem vehetek, csak a legszükségesebbeket, de azokat is csak akkor, ha az előzőek elfogytak (púder, alapozó, korrektor stb). Bevallom őszintén, hogy most kezd egy kicsit nehézzé válni az önmegtartóztatás... Eddig nem volt olyan nagy gond, gyorsan telt az idő, nem is jött ki olyan kollekció vagy újdonság, ami meghatott volna, de pár napja folyamatosan olyan sminkcuccokat látok a neten, amikre felcsillan a szemem és egyből üvöltöm belül, hogy KEEEEEELLLL! Aztán iszonyatosan letörten emlékeztetem magam, hogy nem lehet... Totál depresszív az érzés. 



Azzal nyugtatom magam, hogy egyrészt, eddig nagyon jól teljesítettem, másrészt szerencsére kaptam tesztelésre is termékeket az elmúlt pár hétben, harmadrészt már elkezdtem írni a karácsony kívánságlistámat, amiben szerepelhetnek sminkek, plusz anya megígérte, hogy hoz nekem egy Clinique Cheek Pop pirosítót Angliából :D. Ettől függetlenül nem könnyű tartani magamat, különösen most lesz igazán necces a helyzet, ha megjelenik az eddigi legszebb Catrice kollekció, a Lumination (katt IDE), amiből konkrétan minden kéne, de jön az Essence ecsetes kiadása is (katt IDE), plusz szeptemberben a MAC Giambattista Valli... Nehéz ügy... De erősnek kell maradnom!

16 megjegyzés:

  1. A Giambattista Valli kollekció már kapható, szerintem kevered valamivel. Egyébként kitartás a projekthez! Nekem sem ártana erősnek lennem és belekezdenem, mert kezd eldurvulni a helyzet,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én úgy tudom, hogy itthon csak szeptemberben lesz, a mac-es kapcsolatom legalábbis ezt mondta...

      Törlés
  2. Ismerős az érzés... nem vagyok olyan szigúr shopping stopon (pl. Essence leárazásra fel fogom függeszteni, de már előre szelektáltam, és pl. megmondtam magamnak, hogy max. 2 jöhet velem az Effect szájfényekből), de azért én is megrendülök néha, amikor szembejön velem egy szebb vagy érdekesebb dekorkozmetikum. Amúgy azt vettem észre, hogy amióta megmondtam magamnak, hogy kevesebb sminket veszek, kevesebbszer is csábulok el...
    (a másik ilyen most nálam a könyv, mert rengeteg el nem olvasott példány van most a polcomon... mondjuk kedves párom azóta könyvekkel bombáz, amióta megtudta, hogy stopon vagyok... azóta nagyon ügyel arra, hogy mikor nézek egy könyvre épp csillogó szemekkel :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerencsére eddig én is jól bírtam :) más addikcióm meg nincsen, ezt állom meg mindig a legnehezebben :)

      Törlés
  3. Kitartás!❤️ Én azt csináltam, hogy még nyár elején kiszelektáltam a smink és körömlakk készletem jelentős részét, s így kicsit nyugodtabb szívvel veszek néha egy-két dolgot!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az a baj, hogy én már teljesen átszelektáltam kb 3szor, most már tényleg csak azok vannak itthon, amiket imádok, használok és biztosan kelleni fognak... És még így is nagyon sok mindenem van...

      Törlés
  4. Arra még nem gondoltál, hogy eladod a régi dolgaidat, amiket már nem szeretsz, vagy már változott az ízlésed egy blogsale keretében? 1, szerintem lenne rá érdeklődő bőven, 2, tudom, hogy nehéz megválni mindentől, de aztán mégis rájön az ember, hogy jó a vérfrissítés :)
    Egyébként gratulálok a kitartáshoz! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég sok blog sale volt már, most nem nagyon lesz, mert amik megmaradtak azoktól nem tudok és nem is akarok már megválni... egyelőre :D

      Törlés
  5. Szia Lolly! Mindennap dolgozol az Ó utcában? Mert bemennék vásárolni alapozó/korrektor/púdert, és benned bízok, hogy tudnál segíteni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) holnap vagyok meg jövőhéten szerda kivételével minden nap :)

      Törlés
  6. Köszönöm, nem tudom még melyik nap, de valamikor beugrok!:)

    VálaszTörlés
  7. Fú, mióta vagyok már lakkstopon, azóta egyre több lakkom van. Ráadásul nyaralni voltunk és mondtam páromnak, hogy ezt a márkát nem lehet kapni nálunk, mondta, hogy akkor vegyek. Nagyon visszafogtam magam és csak öt lakkot vettem. Sminkekre nem csábulok el, abból kevés van, de lakkra...kitartás. Ja, sokra nemet is mondtam ám, visszatettem a polca, tegnap is kettőt :)

    VálaszTörlés
  8. Jaj, ez most nem hangzott biztatásnak, szóval kitartás, a végén büszke leszel magadra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon köszönöm, igyekszek nem szégyent hozni magamra :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.