My Top5 | Szem

Nagyon örülök, hogy ennyien szerettétek az első My Top5 posztot, igazán nagy sikere lett, köszönöm nektek :). Ennek örömére már itt is van a folytatás, a második részben a legkedvesebb szemre való sminkjeimet mutatom meg! (Továbbra is várom az ötletek a következő részhez ;)





Érdekes sztori a miénk az UD palettával, mert nagyon hosszas gondolkozás után vettem csak meg és akkor rögtön nem is lett a kedvencem. Viszont egy idő után azt vettem észre, hogy jóformán más szemfestékekhez nem is nyúlok, mindig csak őt vettem elő, akár egyszerű nappali sminket, akár füstösebbet csináltam. Ma pedig már ott tartok, hogy nem tudnék élni sem nélküle... A leginkább egyébként a Darkhorse-t, a Smog-ot, a Virgin-t és a Sidecar-t szoktam belőle használni. Szerencsére őt könnyű beszerezni, nem limitált, csak ugye kicsit drága, de vannak dupe-jai szép számmal ;).






ESSENCE AUTUMN LEAVES EYEBROW SET


Próbáltam én már ilyen meg olyan drága szemöldökceruzákat meg zseléket, meg keféket meg ki tudja még mit, de ezt a kis port semmi nem tudta überelni. Tökéletes a színe (a sötétebbnek), szuper a pigmentációja és tartós is. Remélem, hogy meg fogom majd találni az utódját, mert sajnos limitált volt, bár nyilván nem nehéz rábukkanni egy hasonló színre, csak a minősége is legyen ilyen. Nagyon közel áll hozzá a S-he Eyebrow Set, őt is szeretem használni és melegen ajánlom kipróbálásra :).


DUPE-OK: S-he Stylezone Eyebrow Set


MAC MINERALIZE EYE SHADOW

Aki régebb óta olvassa a blogot, az tudhatja, hogy a MAC Mineralize szemhéjpúderei a gyenge pontjaim, egyszerűen élek-halok ezért a textúráért és a finisért. Imádom, hogy van amelyikben brutál csillámok (amik amúgy finommá őrölt ásványok) vannak (Young Punk OMFG, Blue Flame), van amelyik csak simán fényes és lehet őket szárazon és nedvesen is használni. Szerencsére a legtöbb általam birtokolt szín még állandó (ITT tudjátok őket megnézni), persze vannak hasonlóak és olcsóbbak, de az eredeti az igazi ;). Ha mégis szoros a budget, akkor a Rival de Loop Young és a Pupa háza táján érdemes körülnézni.



DUPE-OK: Rival de Loop Young Baked Eyeshadow, Pupa Vamp! Wet&Dry Eyeshadow


MAC MINERALIZE CHARGED MASCARA + MAX FACTOR GLAMOUR EXTENSION MASCARA

Ők ketten együtt használva verhetetlenek! A MAC ad egy csodásan dús, de természetes alapot, míg a Max Factor brutális hosszt és műpilla hatást. Hiába van itthon egy tucat spirálom, szinte csak őket használom. Mind a kettő állandó termék :).




MAC PAINT POT

Ha nagyon sietek és nem érek rá full szemsminket csinálni, akkor mindig az éppen aktuális Paint Pot-omat veszem elő - jelenleg éppen a Let's Skate és a Groundwork van itthon - és csak gyorsan elkenem őket, legtöbbször ujjal a szemhéjamon. Nagyon tartósak, változatos a finisük és pont megfelelően krémesek. A MAC üzletekben elég sok szín elérhető belőlük (katt IDE), de jó alternatíva a Maybelline Color Tattoo és a Pupa Vamp Eyes! Cream Eyeshadow is.



DUPE-OK: Pupa Vamp! Cream Eyeshadow (van matt és csillámos verzió is), Maybelline Color Tattoo


Nektek mik a kedvenc szemre való termékeitek???

10 megjegyzés:

  1. A csillámos lila MAC mineralize gyönyörű - mindig találok valamit nálad, ami szájtátósan szép! :D A Groundworkot alig várom, hogy kipróbáljam mert önmagában a baziolajos szeméjamon a CT sem tart olyan jól, most a Paint Potban van minden reményem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a paint pot lerobbanthatatlan :) nekem még soha nem volt olyan, hogy ne bírta volna, pedig durván olajosodik nekem is a szemhéjam :) remélem beválik nálad is ;)

      Törlés
    2. Nekem a Paint Pot sem működik szemhéjalap nélkül, ettől függetlenül szeretem őket. :)

      Törlés
    3. nekem lerobbanthatatlan... *-* de furi, bár nyilván újabb bizonyíték arra, hogy mindenki más :)

      Törlés
  2. Szuper poszt volt! Az Essence szemöldökszettet én is imádom, tényleg szuper, akár a szemöldökceruzát fixálni is, plusz végső esetben szemhéjra sem rossz. Igazán állandóvá tehették volna, szerintem jobb mint a papírdobozos szemöldökpaletta. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) simán kéne az állandóba, olyan szuper kis kompakt darab és sokkal jobb. mint a dobozos...

      Törlés
  3. Nagyon szuper poszt. Imádom a top 5 posztokat, mert így tippeket is adsz, hogy mik a jó a termékek :)

    Nekem a Top 5 szem:
    1. UD Naked 2 paletta és UD Primer
    2. Mac Cinderella stroke of mindnight paletta
    3. UD Naked 1 paletta és ammo paletta (ezek voltak az első palettáim, egyszerre vettem őket 2011-ben és van egy csómó hit pan-em)
    4. Mac pressed pigment (sajna még csak egy színem van)
    5. Bourjois fekete szemceruza

    Bonus: bronzosítót használni satírózó színként a szemre

    szempilaspirálból még keresem az igazit

    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, örülök, hogy tetszik :) és a bronzosító naon tuti szemhéjpúdernek amúgy ;)

      Törlés
  4. Érthető, hogy ezek a kedvenceid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. így a képeket elnézve én is még jobban értem :D különösen a mineralize szemhéjpúderek képein szoktam elidőzni XD

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.