Újdonság | Essence Try It Love It trendkiadás (új szortiment termékek!!!)

A Catrice nagyon hamar napvilágot látott szortiment frissítése után igencsak kíváncsi lettem a testvérmárka új, állandó termékeire is. Szerencsére nem kellett sokat várni, hiszen itt van az előfutár kollekció, a Try It Love It, amelyben bemutatkoznak az őszi-téli újdonságok (persze még nem mindegyik, lesznek még meglepetések). Ami rögtön szemet szúrt az a folyékony rúzs, ami még csomagolásra is majdnem ugyanolyan, mint a Catrice-é, remélem, hogy jó lesz majd a minőségük, mert megszállottan rajongok az ilyesmiért :). A Liquid Lipstick mellett még bemutatkozik a Sheer&Shine Lipstick is, ezek fényes, gélszerű, kevésbé pigmentált rúzsok lesznek, nagyon szép árnyalatokban.



Liquid Lipstick - Almost Real

Liquid Lipstick - Show Off!

Sheer & Shine Lipstick - My First Love

Sheer & Shine Lipstick - Look At Me!

Sheer & Shine Lipstick - Like A Princess


Szemhéjpúder fronton is el leszünk kényeztetve, jönnek az eddiginél nagyobb paletták, elég változatos összeállításokban (nude, bronzos, szürkés, lilás, stb), amik ugyan számomra még mindig kicsit gagyinak tűnnek, de hátha jobbak lesznek, mint azt elképzeltem. Természetesen nem maradunk új szempillaspirál nélkül sem, a Multi-Action Mascara egy kis mindenes, volument növel, hosszabbít és meg is emeli a pillákat, erre kíváncsi leszek nagyon. 

All About Nudes Eyeshadow Palette

All About Bronze Eyeshadow Palette

All About Vintage Eyeshadow Palette

All About Greys Eyeshadow Palette

All About Roses Eyeshadow Palette

Multi-Action Volume Mascara


A Nude vonal is bővül, ezúttal egy alapozóval, ami a leírás szerint nagyon könnyű textúrájú és természetes finisű, szépen elfedi a bőr tökéletlenségeit és enyhén mattító hatású. Végre új pírosítók is lesznek, ezúttal matt darabok. Ti mit gondoltok a kollekcióról?

Pure Nude Make-Up - Pure Beige, Pure Sand, Pure Honey

Matt Touch Blush - Berry Me Up!

Matt Touch Blush - Peach Me Up!

The Gel Nail Polish - My Love Diary & Va-va-voom

The Gel Nail Polish - Amazed By You & Rock My World

6 megjegyzés:

  1. Tudsz esetleg egy nálunk is kapható dupe-t a Maybelline Pink please rúzsra? http://i56.tinypic.com/2tee1.jpg Szupi lenne!

    VálaszTörlés
  2. Az első folyékony rúzs és a pirosítók jöhetnek. :) Ezek nagyon ígéretes kis holmiknak tűnnek.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszenek a termékek, de valahogy egyiknél sem érzem, hogy különösebben szükségem lenne rájuk, így azt hiszem nem is fogok innen (sem) vásárolni semmit. :)

    VálaszTörlés
  4. @Névtelen: talán a MAC Creme Cup és az Elf Runway Pink hasonlít rá a leginkább :)

    @barking Blondie: nekem is az a nude folyékony rúzs tetszik nagyon :)

    @Smejka: bárcsak nálam is így lenne...

    VálaszTörlés
  5. A folyékony rúzsok olyanok, mint a Maybelline darabjai amik nem jöttek ki itthon, tök jóóó! Azokat biztos megnézem, jól néznek - meg a matt pirosítók is. Pírből jobban preferálom a mattot :)

    VálaszTörlés
  6. Lehet, a "Roses" palettát közelebbről is meg fogom szemlélni, szép ányalatok vannak benne, nagyjából mindet tudnám használni. És az a lila lakk....... (-:

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.