Újdonság | The Body Shop Spa of the World

Mindig izgatott vagyok ha valami TBS újdonságról szóló hír landol az e-mailjeim között, de ez a kollekció nálam most annyira betalált, hogy extrán ráizgultam a dologra. Már maga a koncepció is nagyon jól hangzik, hiszen ki ne szeretne otthon néha egy relaxáló vagy éppen revitalizáló szépségnapot/délutánt tartani??? Most a The Body Shop legújabb termékeivel a fürdőszobánkat igazi luxus spa-vá varázsolhatjuk. A Spa of the World egyébként a Spa Wisdom vonalat váltja le, ami nálam soha nem kapott igazán túl sok figyelmet, így nem is bánom, ha le lesznek cserélve ezekre a gyönyörűségekre.





Thai Wooden Massager

Body Mask Brush


Az új termékcsalád három részre lett osztva:

  • Relaxing Body Ritual - relaxáció a testnek és a léleknek. Ide tartozik az African Ximenia Scrub (a ximénia fát Afrikában az élet fájának is hívják, a belőle kinyert olaj táplálja és hidratálja a bőrt), a Himalayan Charcoal Body Clay (detoxikáló és mélytisztító hatású agyagmaszk testre szénnel dúsítva; a maszkot a megtisztított bőrfelületre kell felvinni a speciális ecsettel), a Egyptian Milk&Honey Bath (antioxidánsokban gazdag, hidratáló hatású fürdőpor), a French Lavender Massage Oil (a levendula közismerten nyugtató hatású) és a Japanese Camelia Cream (a kaméliaolaj évszázadok óta a japán nők titka, csodásan puhává és hidratálttá teszi a bőrt).






  • Revitalizing Body Ritual - felfrissülés a testnek és a léleknek. Ide tartozik a Dead Sea Salt Scrub (frissítő, durvább szemcséjű testradír holt-tengeri sóval), a Maroccan Rhassoul Body Clay (ásványi anyagokban gazdag rhassoul agyag testmaszk), és a Thai Lemongrass Massage Oil (frissítő citromfüves masszázsolaj).




  • Blissful Body Ritual - boldogság a testnek és a léleknek. Ide tartozik a Polynesian Monoi Radiance Oil (kókuszolaj és tahiti gardénia keveréke, amely puhává és ragyogóvá teszi a bőrt és a hajat), Hawaiian Kukui Cream (a benne lévő kukui olaj csodásan hidratálttá teszi a bőrt) és a Tahitian Orchid Massage Oil (vanília orchidea, ylang-ylang és pacsuli). 





A The Body Shop Spa of the World termékcsalád augusztus közepétől lesz kapható világszerte. Mit gondoltok az újdonságokról???

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.