Újdonság | Catrice Lumination limitált kollekció

Már a teaser videó alapján sejteni lehetett, hogy a Catrice legújabb, Lumination névre keresztelt limitált kollekciója elég erőteljesen meg fogja dobogtatni a szívemet a maga ragyogó és finom színeivel és persze így is lett. Nem hiszem, hogy van olyan termék ebben a kiadásban, amire azt mondanám, hogy na ez nem kell, annyira beleszerettem az egész koncepcióba és az árnyalatokba. Még jó hogy shopping stop-on vagyok... Ez van... Szerintem mindenképpen csekkoljátok majd le a Catrice állványokat, ha kiteszik a display-t (kb július közepe-augusztus környékén), mert nagyon jól kihasználható termékek lesznek rajta, pl a highlighter erősen hajaz a MAC Soft&Gentle MSF-re, de a bronzosító, a pirosító és a szemhéjpúderek is egyszerűen mesésnek tűnnek, meg persze a körömlakkok is. Egyedül talán a rúzsokat mondanám kicsit gyengébbnek, bár nyilván úgyis majd élesben dől el a dolog. És persze a nevek megint zseniálisak :).



Lumination Pure Chrome Eye Shadow - Radiant Rose

Lumination Pure Chrome Eye Shadow - Stargazer

Lumination Pure Chrome Eye Shadow - Interstellar

Lumination Powder Blush - Flushed-Fiction

Lumination Luminizing Highlighter - Luminous Light

Lumination Luminizing Bronzer - New Bronze Age

Lumination Lip Colour - Radiant Rose & Pink MATTrix

Lumination Nail Laquer - Interstellar & Cosmic Pink

Lumination Nail Laquer - Stargazer & HoloGREYphic

9 megjegyzés:

  1. Puszta rajongásból elvinnék mindent, amire rá van írva, hogy Interstellar... Meg ha már ott vagyok, minden mást is, ahogy elnézem :D

    VálaszTörlés
  2. Jó lett az új honlap csak nekem nagyon bántja a szemem a sok fehér, és a világos szürke betűt nehéz rajta elolvasni. Ne vedd ezt bántásnak, építő kritikának szántam :D De gratulálok az új kinézethez, szép letisztult lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon köszönöm :) lehet, hogy a szürkét majd besötétítem, csak találjam meg a megfelelő kódokat :D

      Törlés
  3. szép szép, kíváncsi leszek a minőségre :)

    Off: Lolly te nem tudod véletlenül, hogy a lime crime márkát mért utálták meg az amerikaiak? Nem tudok eléggé angolul ahhoz, hogy megértsem hogy mi a bajuk vele. De olyanokat írogatnak, hogy bojkottálják és másokat is erre kérnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én utánaolvastam, és mintha lett volna egy olyan probléma, hogy más termékeit vásárolják fel és csomagolják újra, illetve hogy feltörték a rendszerüket és igen sok pénzt lenyúltak vásárlóktól, akiket utána erről nem nagyon informáltak - valami ilyesmi, csak én is nehezen raktam össze mert ha rákeres az ember mindenhol mást írnak :D

      Törlés
    2. Így van :) a legutóbbi a bankkártya adatok miatt volt, állítólag nem kezelték őket elég biztonságosan, régen az újracsomagolás miatt, meg mert Doe Deere sokak szerint bolond és átver mindenkit...

      Törlés
  4. Elég régóta olvasom már a blogodat (és imádom), de még eddig nem kommenteltem soha, és én vagyok a legjobban meglepődve, hogy ezt egy Catrice LE hozta i belőle. Alapvetően nincs gondom a márkával, a korrektor és a körömlakkjai a kedvencem, más termékem nemigen van (talán 1-2 rúzs), mert sajnos nagy rajongója vagyok egy másik márkának. Na de amikor megláttam ezta posztot... Majd kiesett a szemem :O :D Egyszerűen csodálatos... Már előre látom és rettegek, hogy egy "kicsit" rúlzásba fogok esni :) Ezúton is köszönöm, mert Nélküled nem értesültem vna erről a meseszép kollekcióról!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon-nagyon-nagyon és triplán még egyszer nagyon szívesen ;) augusztustól már jön is elméletileg ez a kollekció, szerintem mindenképpen legyél résen, mert biztosan el fogják hamar kapkodni! :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.