Újdonság | Avon július

Nemsokára megjelenik az Avon júliusi katalógusa, ebből szemezgettem Nektek ki pár újdonságot :). Ismét izgalmas dolgokkal kényeztet el minket a márka, az óriási leárazásokról nem is beszélve, szinte minden termék féláron vagy még olcsóbban lesz majd megrendelhető az új prospektusból. Arra pedig külön fel szeretném hívni a figyelmet, hogy már Tangle Teezer-t is lehet kapni az Avon-nál, ami most 2999 Ft-ér lesz kapható (eredetileg 5000 Ft-ba fog kerülni), szóval akinek még nincsen csodafésűje, az most csapjon majd le rá. És akkor lássuk az újdonságokat!

Hajápolás

BB a hajnak??? Miért is ne! Az új Advanced Techniques BB Absolute Perfection termékcsaládot a többfunkciós BB krémek ihlették és ehhez hűen nem csak tökéletesen ápolttá teszik a hajat, de könnyen formázhatóvá is. A kollekcióban megtalálható egy sampon (gyengéden tisztít, puhít, táplál; eredeti ár: 999 Ft, júliusi ár: 599 Ft), egy balzsam (könnyű kifésülhetőség, egészséges külsejű haj; eredeti ár: 999 Ft, júliusi ár: 599 Ft), egy pakolás (simít, táplál, könnyíti a hajformázást; eredeti ár: 1429 Ft, júliusi ár: 799 Ft) és egy luxus kimosást nem igénylő hajbalzsam (intenzíven ápol, könnyíti a hajformázást, mindennap használható; eredeti ár 1699 Ft, júliusi ár: 849 Ft). A Tangle Teezer-t már említettem, de még egyszer elmondom, hogy ilyen olcsón, mint most sehol nem lehet szerintem hozzájutni az eredetihez (júliusi ár: 2999 Ft).







Smink

Azt hiszem a sminkújdonságok közül egyértelműen a Glow körömlakkok (eredeti ár: 1398 Ft, júliusi ár: 699 Ft)  lesznek a kedvencek, hiszen meseszép színük van, nagyon intenzívek és vibrálóak. Kár, hogy csak kettő lesz belőlük... De jön melléjük két duplavégű szemceruza is, igazi nyári árnyalatokkal (arany, homok, smaragd, eredeti ár: 1398 Ft, júliusi ár: 899 Ft). A népszerű Mega Effects spirál is nyáriasul, ezentúl vízálló verzióban is elérhetővé válik (eredeti ár: 2799 Ft, júliusi ár: 1699 Ft). Rengeteg már meglévő termék pedig új színekkel fog kiegészülni: az Ideal Luminous pirosítókhoz két új szín csatlakozik (Warm Flus, Deep Plum; eredeti ár: 3229 Ft, júliusi ár: 1939 Ft), a négyes szemhéjpúderek szintén két új tagot köszönthetnek (Underwater Paradise, Precious Shells; eredeti ár: 2499 Ft, júliusi ár: 1849 Ft), a Bold színmegújító rúzsokhoz pedig négy árnyalat csatlakozik (Nude Nights, Red Rave, Blush Brights, Coral Shock; eredeti ár: 1699 Ft, júliusi ár: 979 Ft). Rajtuk kívül teljesen új termékként érkeznek az extratartós ajakfilcek, 8 árnyalattal (eredeti ár: 2099 Ft, júliusi ár: 1299 Ft).










Illatok

Júliusban bemutatásra kerül a Percieve legújabb verziója, az Oasis, amely egy nőies, érzékien édes kreáció ibolyalevéllel, fehér bazsarózsával és pézsmával (eredeti ár: 4099 Ft. júliusi ár: 3099 Ft), valamint Scent Essence (eredeti ár: 2799 Ft, júliusi ár: 1399 Ft) család három új tagja is: a Blushing Raspberry (mangó+málna+szilvavirág), a Wild Bergamot (bergamott+teás akkord+cédrusfa) és a Blooming Lotus (frézia+lótuszvirág+pézsma).








Testápolás

Testápolási fronton most nincsen sok változás, a Senses tusfürdők (eredeti ár: 669 Ft, júliusi ár: 399 Ft) közé került be két újabb illat: az Andalusian Bliss (rózsa, gránátalma és édes mandula) és az Indian Rituals (kardamon és szantálfa, ezt ki kell próbálni).



9 megjegyzés:

  1. Egy TT-t ide anyucinak! :D Ennyiért simán megéri! :D

    VálaszTörlés
  2. Ez valami Avon saját márkás TT utánzat, vagy totál az eredeti?

    VálaszTörlés
  3. teljesen az eredeti, én is csodálkoztam, mert azt hittem avonos, de nem :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez a TT dolog elég gyanús. o.O

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is, gyanúsan jól hangzik.

    VálaszTörlés
  6. miért lenne gyanús??? ott van rajta, hogy tangle teezer az eredeti ára pedig 5000 Ft :) semmi gyanús nincsen benne :)

    VálaszTörlés
  7. A mall.hu-n és külföldi webshopokban is olcsóbb az eredeti csudafésű. Csak a hazai üzletek szálltak el kissé az árral, szokás szerint.

    VálaszTörlés
  8. Ajakfilcek...*-*
    (Na jó...a többi sminktermék is tetszik, de ajakfilcet biztosan veszek. :D)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.