TESZT | Pupa Coral Island Golden Touch Highlighter

El sem hiszem, hogy most jutottam el először Pupa üzletbe itthon, pedig nem tegnap óta vannak meg (összesen öt üzlete van egyébként a márkának hazánkban, ebből négy található Budapesten, egy pedig Győrben). De hát ugye jobb későn, mint soha, bár lehet, hogy ha úgy vesszük akkor rossz üzlet volt betenni a lábam ebbe a smink mennyországba. Hihetetlen mennyiségű és izgalmas terméke van a Pupa-nak, az áruk pedig szerintem a minőségükhöz viszonyítva igencsak baráti, amolyan drágább drogériás kategória (kb annyiba kerülhetnek, mint a Max Factor és a L'Oréal Paris cuccok) és az 
Eu-n belül szerintem nálunk a legolcsóbbak. Pl a lent látható álomszép highlighter-pírt 3590 Ft-ért vettem, a nemzetközi webshopban pedig 21 euróért vesztegetik... Szóval csajok, irány a Pupa, vessetek egy pillantást a matt rúzsokra, a baked arcpirosítókra, a bronzerekre (van egy irdatlanul hatalmas darab kb 4000 Ft-ért), a krémes szemfestékekére (fenomenálisak!!!!) és a limitált kollekciókra!




A jelenlegi, nyári kiadás a Coral Island nevet kapta és igazán szépséges, minden ragyog és csillog és arany (ITT olvashattok róla részletesebben) és a Golden Touch Highlighter egyértelműen a gyöngyszem ebben a kollekcióban. Nyilván nem tudtam kihagyni és ó, milyen jól tettem, hogy hazahoztam! Igazából, annyira szép a belseje, hogy most annyira nem is foglalkoztam a külsejével, ami egyébként szintén nagyon mutatós. A dobozka bézses színű, kis pirosas korallmintával és arany feliratokkal díszítve. a kompakt pedig teljesen arany, iszonyatos gyűjti az ujjlenyomatokat, de hát ez várható volt.




Maga a highlighter, ami inkább pirosító plusz highlighter szerintem pedig, nos... komolyan az egyik legszebb dolog, amit valaha láttam sminkes körökben. Négy egymáshoz tökéletesen illő, aranyfényű árnyalat található benne és az a korallos mintázat... Meg kell érte veszni! A minősége kifogástalan, abszolút nem porzik, nagyon-nagyon finom, szinte krémes a textúra, könnyű vele dolgozni, a pigmentáltsága mindegyik színnek pont olyan, amilyennek lennie kell (a felső kettő, a korall és barack erőteljesebb, míg az arany és a bronz visszafogottabb). A fénye pedig mindenkit elvakít ;). Ó, és naptej/nyár illata van!



A felső kettő szín együtt tökéletes nyári arcpír, amolyan Nars Orgasm érzete van, aranyfényű barack-korall lesz a végeredmény, csillámok nélkül. Az alsó két árnyalatot highlighterként lehet használni, összekeverve egy enyhén bronzos beütésű aranyat kapunk. A négy együtt pedig egy intenzíven aranyfényű korall álom lesz. Teljesen őszintén mondom, hogy szerintem milliószor különlegesebb és szebb, mint a MAC idei nyári kollekciójából a highlighter vagy a hasonló árnyalatú pír. Meg ugye jóval olcsóbb is. Szerencsére még elég sokat láttam belőle a Corvin-ban, de biztosan van a többi üzletben is. Abszolút must have nyárra, szóval irány a Pupa!!!




Pupa Coral Island Golden Touch Highlighter
Elérhetőség: Pupa üzletek (Corvin, Westend, Mammut, Árkád Győr)
Ára: 3590 Ft, de érdeklődjetek a Pupa kártya után ;)

16 megjegyzés:

  1. Ez szuper szép, egy picit hasonlít a sleek pirosítójára így összedolgozva (amit mindenki imádott, nekem is megvan de nem tudom a nevét) csak abban nagyobb és szerintem csúnyább az arany szemcse. De ez wow, nincs nálunk üzlet de ha lenne már a bolt felé tartanék, ennyi pénzért szuper szerintem :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép darab, a színek és az ára is frankó: :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg álomszép ez a highlighter, nagyon tartós is. Ma minden lefolyt az arcomról, de ez fennmaradt teljes pompájában, imádom. :)

    VálaszTörlés
  4. Nah, ilyenkor bánom, hogy felénk nincs Pupa... :(
    Baromi jól néz ki, tetszenek a színei és az ára is nagyon oké.

    VálaszTörlés
  5. Én is csak sajnálni tudom, hogy mifelénk nincs üzletük, ezt a csodát beszerezném, olyan gyönyörű! Az a kategória, amit az ember sajnál használni, mert olyan szép. (-:

    VálaszTörlés
  6. Nem szeretem a csillogós píreket (na jó, kivétel a Sleek sokat emlegetettje),de ezek gyönyörűek. Pont pasi kérdezte ma tőlem elhaladtunkban a Pupa előtt, hogy dehát ide be akartam menni nem? Mondtam, hogy erős vagyok és nem megyünk, mert tudom mi lenne a vége...:DDDD (épp táskára vadásztam, nem gyengülhettem el :D)

    VálaszTörlés
  7. A szívem szakad meg érte! :O Nem tudod véletlenül Bécsben van Pupa üzlet? Detti

    VálaszTörlés
  8. Nekem inkább bronzosító kellene a nyárra,mint highliter..szerintem mindenkinek csillog az arca a melegtől :DDDD

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép ez a pirosító. Én is teljesen el vagyok ájulva a választéktól a Pupa üzletekben. Olyan szép, ahogy minden színek szerint ki van rakva. Nekem azok a nagy bronzosítók tetszenek a legjobban. Húgomnak vettem két körömlakkot, de sajnos lepotyogott neki másnapra. Lehet, hogy ez egy olyan márka, ahol vannak nagyon jó és kevésbé jó termékek és ki kell tapasztalni, hogy melyik milyen.

    VálaszTörlés
  10. @Rita: rose gold-ra gondolsz szerintem :) de z tényleg kicsit darabosabb volt, ennek sokkal lágyabb a textúrája :)

    @E73 bioarcapoas blog: gyönyörű darab, szerintem szerezd be ;)

    @Liza: nem gondoltam volna egyébként, hogy ebben a nagy melegben ilyen jól fogja bírni, de tényleg fent marad egész nap :)

    @Yndre: jó lenne, ha lenne legalább webshop, mert én is vidéken vagyok, fel kell bumliznom pestre érte :(((

    VálaszTörlés
  11. @Myrkky: először én sem mertem belenyúlni, de muszáj volt kipróbálnom :D

    @Detti: sajnos én nem találtam :(

    @Névtelen: na de nem ilyen szép fénnyel :D vannak egyébként szuper bronzosítók is a Pupa-nál ;)

    @Névtelen: amiket én eddig próbáltam azok nagyon jók voltak, de pl körömlakkom még nem volt, lehet hogy ezek után nem is merném kipróbálni...

    VálaszTörlés
  12. Holnap utan utazok Pestre, remelem meg talalok belole, mert ez nagyon gyonyoru :) Regota keresek ilyesmit :)

    VálaszTörlés
  13. kell, hogy legyen még!!! szerintem a Corvin-ban nézd meg, ott sok volt, amikor én vettem ezt!

    VálaszTörlés
  14. Gyönyörű, én eddig csak rúzsokat vettem a pupában, amikkel egyébkénként nagyon meg vagyok elégedve, nagyon tartósak és nagyon jó minőségűek! :)
    Micsoda a pupa kártya, még nem is hallottam róla? :)

    VálaszTörlés
  15. Sajnos mar elfogyott, igy nem tudtam megvenni :( Az utanrendelesre is heteket kell varni, mert Olaszorszagban sincs mar keszlet, az eladolany szerint, aki egyebkent nagyon kedves volt. Ha valakit erdekel, es tud meg varni kb 2 hetet, akkor adjon meg egy mail cimet vagy telefonszamot a Pupanak, es ertesitenek, ha ujabb keszlet erkezik. En sajnos akkor mar megint nem leszek Magyaroroszagon, de hatha valakit erkele ez az info :) Ja, es a Corvinban jartam.

    VálaszTörlés
  16. Szia! Le tudnád írni az összetevőit? Sajna itthon már nem találtam sehol, így megrendelném de előtte megnézném mi is van benne.Köszi! Kata

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.