Hajnapló | Braun Satin Hair 7 SensoCare Styler

Érdekes egy történet a miénk ezzel a Braun hajvasalóval. Ugyanis a szülinapi kívánságlistámon egy Philips csodagép szerepelt (a Moisture Protect, ami valószínűleg a világ legszebb vasalója), de sajnos mindössze egy webshopban volt elérhető, ahonnan egyszerűen nem mertük megrendelni, mert konkrétan nem tudtuk betenni a virtuális kosárba a terméket... No comment. Máshol meg nem találtuk. Szóval elkezdtem keresgélni és végül ezen a Braun-on akadt meg a szemem, mert mindenképp valami extrásabb hajvasalót szerettem volna és ez volt a legextrásabb, azok közül, amiket találtam. Lássuk, hogy megérte-e a hőn szeretett, de már kissé öreg és agyonhasznált Remington Shine Therapy-mat lecserélni.




De mi az a SensoCare?


A Braun szerint a SensoCare volt a piacon az első olyan hajvasaló, amelynek lapja másodpercenként 20 alkalommal méri fel a haj állapotát, hogy az ahhoz legmegfelelőbb hőmérsékletet állítsa be. Ezen kívül be lehet állítani rajta a saját profilunkat, hogy milyen vastagságú, hosszúságú illetve, hogy természetes vagy festett-e a hajunk. És ez még nem minden, a speciális nanoglide kerámia lapok között háromszor olyan könnyedén siklanak a tincsek, sőt az egyik mozog is, hogy a lehető legkisebb nyomást fejtse ki, ezzel is óvva a hajat.



A használata nagyon egyszerű, a bekapcsolásakor csak kiválasztjuk a beállított profilunkat vagy a manuális üzemmódot (ekkor mi magunk választhatjuk ki a nekünk tetsző hőmérsékletet), fél perc alatt bemelegszik és már csak egyenesítenünk kell. Vagy hullámosítani. Vagy göndöríteni. A kijelző egyébként két mosolygós arcocskával jelzi, hogy megfelelő 'sebességgel' húzzuk-e végig a vasalót a hajon és hogy megfelelő-e a hajunk hidratáltsági állapota.



Bevallom nagyon izgatottan próbáltam ki a SensoCare-t, kíváncsi voltam rá, hogy mennyivel tud többet és hogy mennyivel jobb, mint egy átlagos hajvasaló, és hogy valóban felméri-e a haj állapotát, ahogy azt ígéri. Szerencsére nem kellett csalódnom! A speciális lapok tényleg extra könnyedén siklanak a hajtincseken és nagyon gyorsan elkészültem a frizurám kiegyenesítésével, ami szuperfényes és puha lett, plusz valahogy olyan szép, fodrásztól jöttem kinézete volt, ami pedig nálam nem nagyon szokott előfordulni... Nekem leginkább az szokott lenni a problémám ugyanis vasaláskor, hogy a hajam vége sprőd és túl sörényszerű marad (vagyis sokkal dúsabb, mint a teteje és iszonyat gázul tud kinézni...), de most nem volt ilyen, egyenletes és csodálatos lett az eredmény. Nálam ez nagy szó, úgyhogy tényleg teljes mértékben meg vagyok elégedve a Braun SensoCare-el.



Persze ezek csak az első tapasztalataim, de nagyon remélem, hogy hosszútávon is ilyen jó lesz a kapcsolatunk és kíváncsi vagyok rá, hogy vajon tényleg kevésbé fogja-e roncsolni a hajamat. Úgy vélem jó választás volt ez a hajvasaló, tudom, hogy elég borsos az ára, de ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor megérte. Egy negatívumot tudnék megemlíteni vele kapcsolatban, méghozzá azt, hogy ennyi pénzért már igazán adhattak volna mellé egy kis hővédő tokot, amibe szépen bele lehetne rakni utazások alkalmával...

Előtte obvs :D

Utána azért nem rossz :)



U.I.: a SensoCare-t nem csak hajvasalásra lehet használni, hanem hullámosításra és göndörítésre is, erről majd később írok nektek ;).


Braun Satin Hair 7 SensoCare Hair Styler
Elérhetőség: elektronikai szaküzletek és webshopok pl: MediaMarkt, Extreme Digital
Ára: kb 30000 Ft-tól

4 megjegyzés:

  1. Huh, gyönyörű lett a vasalt hajad! Ez aztán kütyü a javából, ennyi mindent tud. Az enyém is van vagy öt éves, de még bírja, addig nem cserélem le.

    VálaszTörlés
  2. gyönyörűen vasal, én is csak ámultam, hogy milyen puha és fényes lett a hajam tőle :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Megkérdezhetem, hogy még ezt a hajvasalót használod-e? Ha igen, bevált? Szereted? Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, még mindig elég jó, de már szívesen lecserélném...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.