Catrice kifutó termékek

5:34 du.
A szortimentváltás velejárója, hogy bizony el kell búcsúznunk pár kedvenctől megint a Catrice háza táján. Mint azt tudjátok, a kifutó termékek ha jól rémlik 649 Ft-os egységáron lesznek kaphatóak (de szóljatok, ha rosszul tudom, mert nem jártam egy ideje Rossmann+Müller környékén) és pár kismadár már el is csicseregte nekem, hogy bizony a drogériák el is kezdték a kiárusításokat. Ti mit terveztek beszerezni???

























9 megjegyzés:

  1. A Corvin Mullerjeben mar kb 3 hete le vannak arazva a kifuto termekek - ketvegu ecsetet es ajaklakkot is 649-ert vettem. Trukkosek, mert nincs kint a sarga jelzes, mint altalaban, hanem csak felcimkeztek a cuccokat. Sajnalom, hogy kivonjak a kedvenc voros lakkom (Where's my Ferrari?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na látszik tényleg, hogy nem járok drogériák közelében sem (nem szabad :DD), de nagyon köszönöm az infókat, az árat javítom :)

      Törlés
    2. Igazan nincs mit - legalabb valami haszna legyen, ha mar rosszalkodom :D

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. Én beszereztem a multi colour 080-as pirosítóját,és imádom. Már ezer éve fájt rá a fogam,csak drágállottam,mert tudtam,hogy építeni kell,nem a legerősebb színekből áll. De ennyi pénzért teljesen megérte,imádom,hogy mindig más színt hozok ki belőle. Amúgy nálunk a rossmannban ott a sárga címke :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na holnap meló után ha lesz erőm beugrok én is a rossmannba szigorúan csak körülnézni :D

      Törlés
  3. Én is pont így vagyok a multi colour 080-as pirosítóval mint n., csak én még nem szereztem be, DE MAJD MOST :D meg nagyon fáj még a fogam a bronzosító-shimmerre és lehet hogy véletlen beleesik még az ultimate stay lipstick 040-es árnyalata is :D

    VálaszTörlés
  4. De furcsa, hogy egy csomó cucc van közte ami egy éve ha bekerült hozzájuk, és már megy is el! Én meg a Rossmannba, banzáááj

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.