Back 2 MAC again - melyiket válasszam?

10:11 du.
Ez lesz már a harmadik alkalom, hogy összegyűlt itthon 6 db üres MAC csomagolás, vagyis ismét elérkezett az idő, hogy visszaváltsam őket egy rúzsra. Csak éppen nem tudom, hogy melyiket válasszam... A túl élénk, vad és piros darabokat teljes mértékben kizártam a körből, abszolút nem nyúlok mostanában ilyen színekhez, inkább a visszafogott, nude, rózsaszín, barack vonalon mozgok. Így maradt kb 100 árnyalat, amiből válogatnom kéne és egyszerűen nem tudok dűlőre jutni... Még azt sem tudom eldönteni, hogy milyen legyen a finise, bár erősen hajlok a matte (esetleg retro matte) és cremesheen-ek felé. Tudom, tudom óriási (és nevetséges) problémáim vannak, de plíz segítsetek nekem választani a lenti rúzsok közül :)

A top 3 eddig egyébként a Kinda Sexy, a Honeylove és a Cherish, bár ezek bevallom nagyon hasonlítanak egymásra...








21 megjegyzés:

  1. Szerintem a Kinda Sexy legyen :))

    VálaszTörlés
  2. Coral Bliss vagy Kinda Sexy :)

    VálaszTörlés
  3. nekem a Blankety és a Kinda Sexy tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  4. azt hiszem ebből kinda sexy lesz :D

    VálaszTörlés
  5. A Kinda sexy-t megswatcholtam az üzletben anno, és nagyon tetszett. (Végül a Chatterbox-ot vettem meg, azóta is imádom!)

    Írhatnál egy posztot, hogy miket használtál el, hogy összegyűljön a 6 üres csomagolás. Én jelenleg 4-nél tartok, de nagyon lassan haladok! (Igaz, hogy nem csak és kizárólag MAC termékeket használok.) Számomra a Girl About town az álomszín, de ez pont nem az a kategória, amit most keresel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most ezekről már nem fogok szerintem, mert nem fotóztam le őket, de következő hatos is hamar össze fog gyűlni, azokról mindenképpen írok :)

      Törlés
  6. Kinda sexy!!!! most vettem meg én is, és ezzel a rúzzsal értettem meg ezt a nagy nude imádatot! nagyon jó, tényleg bármihez passzol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de egyértelműen mindenkinek az jön be :D remélem lesz belőle :D

      Törlés
  7. én is a Kinda Sexy mellé állok, már csak azért is, mert a fél lelkem eladnám egy megbízható tesztért róla :D

    VálaszTörlés
  8. Blankety és Coral Bliss tetszik legjobban, de rajtad én is a Kinda Sexy-t tudom elképzelni legjobban. Az olyan Vandás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is azért gondoltam a kinda sexy-re, mert olyan nagyon magaménak éreztem :)

      Törlés
  9. Szerintem a Kinda Sexy remekül állna rajtad! De így most te is segítettél nekem, mert így sikerült eldöntenem, hogy ha végre veszek egy MAC rúzst, akkor az a Patisserie lesz! Köszi ^^

    VálaszTörlés
  10. Nekem a Honeylove nagy szerelmem, de szerintem rajtad az talán kicsit túl barnás lenne, szóval Blankety vagy Kinda Sexy. Nekem is most gyűlt össze a hat termék, én az Amoroust választottam.^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megvan a velvet teddy is, az még barnásabb és ősszel imáááádom, de annyira hasonlónak találtam a honeylove-ot egyébként, hogy a kinda sexy lett :)

      Törlés
  11. A Coral Bliss gyönyörű! De a top 3-adból talán én is a Kinda Sexy-t mondanám :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.