Újdonság | Bourjois tavasz

A Bourjois igazán szuper újdonságokkal lepi meg a rajongóit idén tavasszal! Négy teljesen új termék látott napvilágot a hetekben, ezeket szeretném most nektek megmutatni. Elsőként jöjjön a szerintem legszebb darab, a Trio Nude Smoky hármas szemhéjpúder paletta, amelyből két verzió kerül majd ki a polcokra. Csodás finom színek és fényes finis jellemzi őket, tökéletesek egy hétköznapi, lágy natúr füstös smink elkészítéséhez. Én nagyon várom őket, remélem nemsokára nálunk is kaphatóak lesznek. Kér verzióban lesz kapható. A Colorband szemhéjszínező ceruzák szintén nagyon izgalmasnak tűnnek, csodásak a színeik és a formula is: pigmentáltak, tartósak és könnyen kezelhetőek. Összesen hat árnyalatban kapható.

Nude Smoky Eyeshadow Trio - Rose Boudoir


Nude Smoky Eyeshadow Trio - Sable Show

Colorband Eyeshadow & Liner - Grey Graffiti, Baroque Purple, Fauvist Rose

Colorband Eyeshadow & Liner - Minimalist Beige, Dadaist Brown, Abstract Black


A Rouge Edition termékcsalád is kibővül, a matt szájkrémek után, most fényes verziókkal jelentkezik a márka. A nyolc szín mindegyik elég élénk, szépen pigmentáltak és állítólag a finisük ellenére tartósak is. Nekem különösen tetszik a csomagolásuk, nagyon szépek a fényes kupakok. Nyolc árnyalatban lesz elérhető.

Rouge Edition Aqua Laque - Appechissant

Rouge Edition Aqua Laque - Rosé On The Rocks

Rouge Edition Aqua Laque - Brun'croyable

Rouge Edition Aqua Laque - Viens Si Tu Roses

Rouge Edition Aqua Laque - Red My Lips

Rouge Edition Aqua Laque - Feeling Reddy

Rouge Edition Aqua Laque - Fuchsia Perché

Rouge Edition Aqua Laque - Babe Idole


A Nude Senastion Blur Effect alapozó nagyon izgalmasan hangzik: extra könnyű habos formula, selymes textúra, amely azonnal beleolvad a bőrbe, kiegyenlíti azt, igazi photoshop hatást kelt és mégis természetes marad. Szívesen kipróbálnám :). Négy árnyalatban lesz kapható.

Nude Sensation Blur Effect Foundation

7 megjegyzés:

  1. A szemhéjpúder trió nagyon kis vérszegény és ha a promóképeknek hinni lehet, eléggé porolósnak tűnnek. Nagyon remélem, hogy nem lesz igazam. Az arcra való termékei a márkának az én vámpírbőrömhöz túl sárgák, pedig én is úgy szeretnék hádé lenni :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. nem találtam még a szemhéjpúderekről swatchokat, de a legutóbbi palettájuk nagyon jól sikerült, szerintem ez sem lehet rossz (bár nekem most ezek a színek nagyon bejönnek :)) Én még nem próbáltam tőlük alapozót, de akkor nekem is sárgák lennének nagyon szerintem... :(

    VálaszTörlés
  3. your blog is really amazing :) thanks for following :)

    VálaszTörlés
  4. A szemhéjpaletták és alapozó engem is érdekel. (-: Előbbinek a csomagolása is igen tetszik, a márka általában eltalálja jól. (-:

    VálaszTörlés
  5. nekem eddig nem nagyon tetszett a szemhéjpúderek csomagolása, de ezt tényleg nagyon eltalálták :)

    VálaszTörlés
  6. azt vettem észre, hogy a bourjois saját anyagaiban a color band ceruza tekerősnek néz ki( mintha ugyanolyan műanyag lenne a ceruza "lefaragható" része mint a burkolat)
    viszont ha google teszteket nézek, mindenütt faragósnak néz ki (fekete, egyenetlen a "fa") pl itt:
    http://www.obeblog.com/2015/01/colorband-nuevas-sombras-en-jumbo.htmlű

    mit szóltok ehhez? átverés?

    VálaszTörlés
  7. a promóképeken tényleg tekerősnek látszik, de egyértelműen faragós az életben... érdekes...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.