TAG | Beauty Scenario (avagy szépség szituációk)

3:39 du.
Ezt a nagyon jópofa tag-et egy angol bloggerina oldalán találtam (ITT) és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem lefordítom és kitöltöm én is. A címe nem nagyon tetszik magyarul, még gondolkodok valami frappánsabb néven, de nem vagyok túl jó az ilyesmiben, úgyhogy akár ti is megoszthatjátok az ötleteiteket és természetesen a válaszaitokat kommentben.

1. Meg kell szabadulnod minden alapozódról és csak egy high-end és egy drogériás darabot tarthatsz meg. Melyikeket választod?

Mivel igazából összvissz kb 3-4 alapozó lapul a fiókomban és abból jelenleg csak kettőt használok, amiből az egyik high-end, a másik pedig drogériás, így nem nehéz a választás :D. MAC Studio Fix és NYX Stay Matte But Not Flat.




2. Egy interjún vagy és a téged interjúztató hölgynek rúzs tapadt a fogára. Megpróbálod ezt a tudtára adni valahogyan vagy úgy teszel, mintha észre sem vetted volna?

Mivel én betegesen őszinte vagyok és betegesen pedáns, ha a külsőségekről van szó, ezért nagyon finoman és kedvesen mindenképpen a tudtára adnám, hogy mi történt. Szerintem később hálás lesz érte, még ha az adott pillanatban kellemetlenül is érzi magát.

3. Nem érzed túl jól magad (lelkileg) és szükséged van egy 'szólíts meg és szedj fel' rúzsra. Melyikre esik a választásod?

Valami nagyon finom barackos-nude színt választanék, talán a NARS Bolero matt szájceruzát, vagy a MAC Pure Zen-t, esetleg a Charlotte Tilbury Bitch Perfect-et, mert noha egy piros vagy egy pink feltűnőbb, de ezek a természetes színek jobban passzolnak valahogy hozzám és magabiztosabbnak érzem magam, ha ezek vannak rajtam.



4. Visszamész az időben egy napra a tini éveidbe. Mit változtatnál a hajadon és a sminkeden?

Mondjuk elfelejteném a kék szemhéjpúdert és a kilométer vastag alapozót plusz egy púder réteggel és mindenképpen kivasalnám a hajamat.

5. A fodrászodtól egy vállhosszúságú Pixie Lott frizurát szeretnél, azonban ő félreérti és egy rövid, pixie frizurát készít neked. Mit teszel?  a) mosolyogsz, megköszönöd, majd zokogva hívod anyukádat b) elsírod magad a fodrász székben kellemetlen helyzetet teremtve c) panaszkodsz az üzletvezetőnek és kártérítést kérsz

Mindenképpen a c), már megtanultam, hogy ilyen helyzetben nem szabad hagyni magunkat, ha te a pénzedért elvársz egy bizonyos dolgot, azt jogosan teszed és ha nem kapod meg, akkor nyugodtan nyisd ki a szádat és panaszkodj.

6. A barátnőd meglep egy négynapos kiruccanással, de mindössze egy órád van összepakolni. Melyik 'mindenes' palettádat viszed végül magaddal?

Mindenképpen az Urban Decay Naked palettát, létezni sem tudok nélküle. Sok a szín benne, változatosak a textúrák, a szemöldökömet is meg tudom csinálni vele. Örök szerelem.



7. Kirabolták a házadat, de nyugi mindenki rendben van. azonban a smink készletedet lefosztották. Melyik termékedért imádkozol, hogy biztonságban legyen?

Hát nagyon remélem, hogy ha egyszer ne adj isten ki is rabolják a lakásomat, akkor a sminkjeimhez nem fognak nyúlni. Fogalmam sincs, hogy mit mentenék meg, nem tudok egyetlen dolgot kiválasztani, mert rengetek különleges, limitált kiadású, a szívemnek kedves sminkem van.

8. A barátnőd kölcsönkéri az egyik sminkcuccodat, de elég leharcolt állapotban adja vissza. Mit teszel? a) úgy teszel, mintha észre sem vetted volna b) megkérded, hogy vegyen egy másikat helyette c) titokban te is ugyanezt teszed az ő sminkuccával

Szerencsére nincsenek olyan barátnőim, akik leharcolt állapotban adnák vissza bármelyik cuccomat, nemcsak sminket. Egyébként én nem ajánlom a sminkcuccokat kölcsönadásra, baromira nem higiénikus, én meg duplán nem szívesen adnám amúgy kölcsön őket, mert ők a féltve őrzött kincseim :D.

7 megjegyzés:

  1. Jópofa tag, majd lehet, hogy én is kitöltöm. ;)

    VálaszTörlés
  2. Jaj én egyszerű vagyok, mint egy papucsállatka, már ami a válaszaimat illeti:
    1. Nem használok alapozót, kérdés rövid úton eldöntve. :D
    2. Tekintve vaksiságomat, valószínűleg tényleg nem venném észre. :D Ha mégis, akkor biztosan szólnék, mert én is hálás lennék ha jeleznék nekem a dolgot. Még ha kicsit ciki is lenne a szitu. De inkább ez, minthogy még 20 emberre rúzsos foggal vigyorogjak.
    3. Rimmel Kate Moss Matte 111
    4. Tinikoromban nem volt szükségem sminkre. Most azért már meg kell dolgoznom azért hogy emberek közé mehessek. :D Ami a hajamat illeti: talán bölcsebb lett volna eltekinteni a frufru vágástól... :D
    5. Velem ez nem fordulhat elő, az én fodrászom a legjobb a világon. Néha csak annyit mondok: Kata, nyeeeeeeh, és már abból tudja mi kell nekem. <3
    6. Palettát nem vinnék, csak szemhéjtust és két Color Tattoo-t (On an on bronze, Pink gold)
    7. Nars Orgasm pirosító. De úgyis a 3D-s TV-t vinnék el...
    8. Nem adok kölcsön sminkterméket, mert az szerintem undi...
    Na ugye hogy ugye? :D
    Virág

    VálaszTörlés
  3. @Virág: olyan jót nevettem a 7es válaszon :D

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon tetszett! :D Lehet nekem is kéne ilyet csinálni? :D

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  5. Én is megcsináltam ha esetleg kíváncsiak vagytok rá :D

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.