Step by step | Hipergyors füstös smink (+ L'Oréal Super Liner Smokissime teszt)

Ha van olyan sminkelési forma, ami soha nem megy ki a divatból, mindenkinek jól áll, könnyű elkészíteni és minden alkalommal megállja a helyét, az a füstös szem (bármilyen színben). A L'Oréal egyik legújabb termékével, a speciális kis Smokissime-al pedig most tényleg gyerekjáték az elkészítése. Jöjjön hát egy villámgyors step by step!





Kellékek:

  • L'Oréal Smokissime
  • egy fényes, világos szemhéjpúder vagy primer
  • fülpiszka
  • szempillaspirál

1. Alapozzuk le a szemhéjunkat egy fényes, világos primerrel (MAC Let's Skate Paint Pot), így két legyet is ütünk egy csapásra: tartóssá tesszük a sminket és nem kell pluszban világos szemhéjpúderrel bíbelődni.

2. Felfelé ívelő vonalban vigyük fel az alsó kontúrra a Smokissime-t.

3-4.Vigyük fel a teljes mozgórészre is.

5-6. Egy fülpiszka segítségével dolgozzuk el a fekete festéket felfelé irányuló, enyhén körkörös mozdulatokkal.

7-8. Vigyünk fel két réteg szempillaspirált (L'Oréal Mega Volume Miss Manga Punky) és készen is van a szemsminkünk :).


Az egyszerű füstös szemet párosíthatjuk finom, természetes színekkel (barackos vagy nude orca és ajkak - én ezt választottam) vagy drámai sminkkel is (kontúrozás, highlighter, piros ajkak).



L'Oréal Super Liner Smokissime




A sminkbemutató mellé gondoltam nem árt beszúrni egy gyors-tesztet a poszt főszereplőjéről. A L'Oréal Super Liner Smokissime egy nagyon különleges púderes-krémes nem is tudom minek nevezzem... Füstös-szem tus? Igazából, mindegy is, hogy minek hívjuk, a lényeget már láthattátok. A festék nagyon pigmentált, szépen el lehet dolgozni, szerencsére lassan 'köt rá' a bőrre, így elszórakozhatunk a satírozásával, a finise pedig érdekes módon kicsit fényes.




A kialakításának köszönhetően az alsó kontúrt is egész ügyesen meg lehet vele húzni, bár tény, hogy ehhez kell egy kis kézügyesség. Alap mindenképpen kell hozzá, lehetőleg egy nagyon szuper darab, mert a tartósság nem az erőssége, primer nélkül pár óra után belül a szemhéj ráncaiba. Ettől függetlenül összességében nagyon szerethető kis termék, hiszen könnyű vele pillanatok alatt látványos sminket készíteni. Sajnos még nem került ki a drogériákba, de szerintem nem kell már sokat várni rá. Feketében, barnában és ha jól rémlik akkor kékben is kapható.



L'Oréal Super Liner Smokissmie - Smoky Black
Elérhetőség: drogériák
Ár: 3499 Ft

Ti szoktatok füstös sminket készíteni??? Ha igen mivel és hogyan?

8 megjegyzés:

  1. Ez az a smink, aminél úgy érzem, hogyha én készíteném el magamnak, előbb bámulna vissza egy panda a tükörből :D De rajtad még ez az "egyszerű" is annyira jól mutat! :)

    VálaszTörlés
  2. @Black Fairy: nagyon köszönöm :)

    @Mea: dehogyis!!! csak gyakorlás kérdése, én sem születtem sminkesnek :D finom mozdulatokkal kell dolgozni és nem szabad türelmetlennek lenni, igazából ennyi a titok :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett! Ez az egyik kedvenc sminkem, amit az utolsó öt percben is fel tudok dobni :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper a cucc! Neked ez a fekete is jol all :) Bababor, szepseges szemek...;)
    Ha kaphato lesz, megnezem kozelebbrol.

    VálaszTörlés
  5. @Megaera: nagyon köszönöm, aranyos vagy :) én mostanában elszoktam tőle, de ez a kis csodacucc visszahozta a kedvemet hozzá :)

    @Mia: köszönöm :) sajnos nem tudom a pontos megjelenést, de remélem hamarosan kikerül az üzeletekbe, mert én is lecsapnék szívesen a barnára :) mondjuk szerintem, ha türelmes vagy, akkor érdemes megvárni valami kupont hozzá ;)

    VálaszTörlés
  6. Lolly, esetleg a Glamour napok? Vagy addig mar nem kerul ki az uzletekbe? Na most jol eszembe jutott, hogy a Glamour is csak ket napos lesz, aki dolgozik, annak meg egy zsufolt, nyomi 1 nap marad... :(((
    Remelem, a mult heti betegseged mar a multe... :) Kedd ota viszont en nyomom az agyat, sztem evek ota ilyen beteg nem voltam, igy az uj Remington Shine Therapy vasalomat sem probaltam ki. Koszonom a segitseget:) kivancsi vagyok,h nekem jo-e. Ha nem, akkor a masik javaslatod jon a szulinapomra marciusban ;)

    VálaszTörlés
  7. szerintem addigra már biztosan kint lesz :) még gyógyulok, de már nagyjából 100%os vagyok :) neked pedig akkor jobbulást és várom a beszámolót a vasalóról ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.