Winter Lips | MAC & Catrice

7:03 du.
Még mindig szinte hihetetlen, hogy az élénk pink, korall és piros rúzsok helyett mostanában csak visszafogottabb, leginkább nude árnyalatokat veszek vagy olyan színeket, amikre korábban rá sem néztem volna. A MAC Pure Zen-nel kezdődött amúgy minden (teszt ITT), aztán a Catrice Mauve Your Lips (teszt ITT) után nem volt megállás. Most két új darabbal gyarapítottam megint a gyűjteményemet, mind a kettő tökéletes téli szín és tökéletesen menők és divatosak (hogy én ezt a két szót de rühellem... van helyettük valami jobb???), köszönhetően valamelyik Kardashian lánynak (azért a MAC Velvet Teddy még nagyon hiányzik... Már nem :D).





Catrice Ultimate Lipstick - Maroon



Elegáns, fényes fekete műanyag tokban érkezik a Catrice kicsit sötétebb barnásabb, enyhén bordós árnyalatú rúzsa. Az állaga nagyon lágy és krémes, szépen terül, eszméletlenül pigmentált, enyhén fényes a finise, abszolút nem szárítja az ajkakat. Ez az első ilyen típusú Catrice rúzsom és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, felveszi a versenyt simán a drágább darabokkal. A kínálatban vannak még más nude-ok is, érdemes azokat is megnézni.


Catrice Ultimate Lipstick - Maroon
Elérhetőség: Rossmann, Müller
Ár: 1249 Ft

MAC Lustre Lipstick - Sophisto



Mivel nagyon megtetszett a 2015-ös év Pantone színe, a csodás tompa barnás bordó Marsala, ezért gyorsan kerestem egy ilyen rúzst. Nem akartam egy matt, erős, nagyon pigmentált darabot, így direkt a MAC Lustre kollekciójából választottam. A Sophisto egy swatch alapján halvány, de szájon nagyon is látható borvörös árnyalat, szép krémes fénnyel. Iszonyat kényelmes viselet, egész nap csak ez volt rajtam és nem volt mellette szükség ajakápolóra. Az állagához és finiséhez képest elég tartós szerencsére. Azt hiszem ez lesz mostantól jó darabig a 'to go' rúzsom, rögtön beleszerettem és le sem lehet vakarni rólam. Ha nem lesz karácsonyig Velvet Teddy-m (lett :D), akkor ez lesz rajtam szenteste. Meg szilveszterkor is :D.



MAC Lustre Lipstik - Sophisto
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 5900 Ft

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.