Újdonság | Real Techniques Bold Metals

Mindenki teljesen odáig van már eleve a Real Techniques ecseteiért, hiszen szuper a kialakításuk, fantasztikusan lehet Velük dolgozni, puhák, nem hullajtják a szőrüket és árban is teljesen elfogadhatóak. És azt hinné az ember lánya, hogy ezt az őrületet és minőséget már nem lehet fokozni. Erre jön a Bold Metals kollekció és a beauty világ felrobbant! Még dizájnosabb, még kimunkáltabb, még professzionálisabb és sajnos ezzel egyenes arányban drágább is lett a Real Techniques. De! Még mindig jóval olcsóbb, mint más profi ecsetmárkák és van legalább olyan jó is. A Bold Metals három részre lett osztva: arany, ezüst és rose gold. Az arany darabok a basic ecsetek, alapozáshoz és púderezéshez, az ezüstök a szem sminkeléséhez valóak, míg a rose gold vonal a különleges finisecseteket foglalja magában. Hát, csak annyit tudok mondani, hogy simán megéri összegyűjteni őket. Angliában már kaphatóak egyébként, szerintem hamarosan a nemzetközi webshopokban is felbukkannak.


Arched Powder Brush - $25.99


Triangle Foundation Brush - $23.99

Tapered Blush Brush - $23.99

Flat Contour Brush - $25.99

Oval Shadow Brush - $15.99

Pointed Crease Brush - $15.99

Angled Liner Brush - $15.99

6 megjegyzés:

  1. Csodaszépek. Azt hiszem amit akció lesz RT ecsetekre nem lesz kérdés mire csapok le. *.*

    VálaszTörlés
  2. Nekem csak az az egy szívfájdalmam az RT ecsetekkel, hogy nincs hozzájuk tok. Pedig tényleg gyönyörűek, úgyhogy ez csak kekeckedés, de jobban örülnék, ha tokkal együtt árulnák a szetteket. :D

    VálaszTörlés
  3. Szemet gyönyörködtetőek mind, én a szemre való ecsetek közül fogok nagy eséllyel szemezgetni, amint elérhető közelségbe kerülnek.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szepek! Ketsegtelen, hogy dragabb mint a korabbi RT ecsetek. De remelem, hogy nekem is jut majd belole nehany db :)

    VálaszTörlés
  5. Annyira szépek! Szemre való ecsetek tetszenek legjobban (külsőre meg a rosegold-ak), nem tudom megérné-e megvennem őket ennyiért.

    VálaszTörlés
  6. @Yndre: nekem nem hiányzik, én mindig eldobálom a tokokat, ha adnak egy ecsethez.... bár tény, hogy ha vinni kell, van külön ecsetes tartókám, ahhoz nem kell már tok nekik, de ha külön bedobálja valahová őket az ember, akkor jól jön :)

    @Reni: sajnos mindenhol sold out vagy még nem kapható :(

    @Mia: biztosan, de meg kell várni a kedvezményes időszakot a webshopoknál :)

    @Nóri: szerintem az eredeti árukat is megérik, de a webshopokban ahol szoktak lenni sokat vannak akciók, akkor kell lecsapni rájuk :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.